Şimdi Ara

kendinden büyük bir kızla çıkan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendinden büyük bir kızla çıkan var mı? Varsa tecrübeletinizi paylaşırmısınız?

-Bana liseyle ilgili olanlar lazım ama yinede diğer anılarınızı paylaşabilirsiniz -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 19 Mart 2016; 23:04:39 >

• Ortaokul - Lise dönemlerinde aşırı sıkıntı çıkabilir dikkat et Üniversite - İş dönemlerinde zaten bunun çok örneği var sıkıntı çıkma olasılığı çok daha düşüktür Moruk nedenleri say say bitmez ama genel olarak durum böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Razer

Bir zamanlar vardı. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi eğer iş ortamında olduysa belki düşünülebilir. Ama diğer türlü sıkıntı.

Lise 3'teyim kız geçen sene liseyi bitirdi ( mezuna kaldı ) olur mu bu iş? ( Beklentim yok ama insan umut ediyor işte )
  • Küçükle çıkanlar kimler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Bir zamanlar vardı. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi eğer iş ortamında olduysa belki düşünülebilir. Ama diğer türlü sıkıntı.

Lise 3'teyim kız geçen sene liseyi bitirdi ( mezuna kaldı ) olur mu bu iş? ( Beklentim yok ama insan umut ediyor işte )

Dostum senin önünde daha üniversite hayatı var. Ondan sonra işe gireceksin. Mutlaka kalbinle mantığının kesiştiği bir yerde birisine denk gelirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.