Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Kendimizi Korumak İçin En İyi Bıçak Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendimizi kavgada vs. korumak için en iyi bıçak hangisi ? Ben bir tek kesişte etkisiz eden ve kullanımı kolay bıçak arıyorum.Karambit bıçağı gerçekten istediklerimi karşılıyor ama tam bilmiyorum.

• https://www.youtube.com/watch?v=yBlHjT2r8Qw

Bu adamın dalağını söker alır la, sen meyve bıçağı taşı kardeşim o nasıl bi kendini koruma, hangi nefsi kaç kere müdafa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

https://www.youtube.com/watch?v=yBlHjT2r8Qw

Bu adamın dalağını söker alır la, sen meyve bıçağı taşı kardeşim o nasıl bi kendini koruma, hangi nefsi kaç kere müdafa?

Ama mesela normal bıçağı soktuğumuzda daha çok zarar vermez mi ? Sonuçta çok derine gidiyor bıçak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

quote:

Ama mesela normal bıçağı soktuğumuzda daha çok zarar vermez mi ? Sonuçta çok derine gidiyor bıçak.

Muşta kullan derim, illa bi şey kullanacaksan.

• M9 Bayonet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar kendimizi kavgada vs. korumak için en iyi bıçak hangisi ? Ben bir tek kesişte etkisiz eden ve kullanımı kolay bıçak arıyorum.Karambit bıçağı gerçekten istediklerimi karşılıyor ama tam bilmiyorum.

yumrukların

sadece korkaklar silah/bıçak kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

M9 Bayonet

1ader csgo oynuyorsun yanilmiyor isem fakat karambit in savunma bicagi oldugunu bilmiyorsun, yazik

konuyu okumamistim megersem arkadas bahsetmis neyse yine de bilmezsin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 23 Ekim 2015; 18:20:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cs go sanmış. Karambit ne la tezgahtan al bi tane iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

M9 Bayonet

1ader csgo oynuyorsun yanilmiyor isem fakat karambit in savunma bicagi oldugunu bilmiyorsun, yazik

Yoo bf4 oynuyorum?

• quote:

quote:

Dostum sen o bıcagı çektigin anda karşındaki adamda bıçak varsa sen ne yapsam diye düşünürsün ama o direk saplar tinerci falansa

• Sustalı yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Cs go sanmış. Karambit ne la tezgahtan al bi tane iş görür

Cs go çok az oynadım 2 3 saat oyunda karambit bıçağını olduğunuda senden duydum.Karambit bıçağını arkadaşlardan duydum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Cs go sanmış. Karambit ne la tezgahtan al bi tane iş görür

Cs go çok az oynadım 2 3 saat oyunda karambit bıçağını olduğunuda senden duydum.Karambit bıçağını arkadaşlardan duydum

Demek onlar fena sarmış oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biber gazı yada şok cihazı alın ya. Bu ne abi kurbanamı giriyorsunuz

• Kelebek
  • bende var karambit :D yakalatirsan fena cezası var

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

bende var karambit :D yakalatirsan fena cezası var

Nasıl cezası var ? Benim arkadaşlarda vardı.Saçmalamışsın bence.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle niye eksilediniz. Kendini savunmak istiyosan dövüşmeyi öğren. Bıçak çeken olursa da kaçarsın. Zaten bıçak bıçağa üstün çıkacağının da garantisi yok. Ha yok dövüşemem ama kendimi savunmak istiyorum diyorsan biber gazı al bıçaktan daha etkili olur hem de başın belaya girmez

• Satır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Aynen öyle niye eksilediniz. Kendini savunmak istiyosan dövüşmeyi öğren. Bıçak çeken olursa da kaçarsın. Zaten bıçak bıçağa üstün çıkacağının da garantisi yok. Ha yok dövüşemem ama kendimi savunmak istiyorum diyorsan biber gazı al bıçaktan daha etkili olur hem de başın belaya girmez

Hocam tamam da ben kendimi savunmak için alacağım diyorum.Bıçak çıktığında tabi kide kaçarım ama yanımda ailem vs. kaçamayacak insan varken ya da başka bir durumda kendimi nasıl savunacağım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.