Şimdi Ara

Kendimizi kandırıyoruz. Wp kullanışlı bir sistem değil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu yazıyı okumadan önce tüm fanatik duygularınızı bir tarafa bırakın. Ben lumia 1520 kullanıyorum 8 aydan beri. Hep windowsu savundum.Ama artık canıma tak etti. Sistemde arka planda çalışma namına bir şey yok. Yani bir uygulama doğru düzgün arkada işlem yapamıyor. İnternet explorer da dahil. Geçenlerde 270 mb lık bir pdf indirmek zorunda kaldım. İe ile kaydet dedim. Saçma ve kullaışsız ie ile indirmeye başladım. Orta tuşa basıp çıkıyorum. Tak indirme duruyor. Neyse çıkmayayım dedim. Bu sefer telefonun ışığı sönünce tak diye durdu. Bu bildiğin özürlülük. 300 liralık android telefonda arkada torrent bile çalıştırabilirken ben arkada bir dosya bile indiremiyorum. Hemde amiral gemi telefonla. Sonra arkadaş da 2 yıllık note 2 vardı. Biraz kurcaladım. Arkada dosyamı indirirken telefonu kurcaladım. Oyunları test ettim. Kibar bir şekilde dosyamı indirdi. Pdf ile açtım. S-pen denen bir zımbırtı var. Bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum bu kalemin. Pdf dosyası üzerinde s-pen kalemle işlemler ve denemeler yaptım. Daha sonra marketten torrent uygulamarını denedim. İnanır mısınız o eski telefonda bile neredeyse her şey dört dörtlük. Sonra benim 1520 ye baktım. İnternet explorer da arkaplanda bir dosya indirememem ve doğru düzgün video izleyememem aklıma gelince telefonu parçalayasım geldi. Herkesin görüşüne saygılıyım. Ama gerçekten kendimizi kandırıyoruz. Bu sistem kullanışlı değil. Daha doğru düzgün multitask bile yok. Bu firmalar babamızın da değil. Bize paramızın karşılığında en iyi performansı ve kullanışlılığı veren telefonları kullanalım. Tabi 400 500 tl lik lumia 520 620 lere lafım yok. O paraya en iyi onlar alınır. Ama ben 1520 aldığıma, daha doğrusu o kadar para vardiğime pişmanım.
    iyi günler

• Lumia 925 arka planda indirme yapıyor hocam 500 mb'ı telefon kilitli iken indirdi ama wi-fi ile tabi.

Bende katılıyorum,WP biraz kullanışsız İE ise zaten çökme sorunu alıyorum youtube'da bile,birde final sürüm cyan kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa bu konuda katılıyorum. Arka planda çalışma diye bişey yok. Youtube'dan video açık, mesaja giriyorum duruyor. Onu geçtim arka planda video oynamıyor. Saçmalığa bak.
  • İe haklısın bence şuanki ie u geçiştirmek için yapmışlar stabile sıfır bide işin ilginci telefonda şöyle bişey var tarayıcı ve müzik uygulaması indiriyorsun hepsi ie ve Xbox müzik üzerine kurulu yani zbox diye Bi müzik uygulaması var ondan müzik dinliyorum baya hoş arka planda felan ama ses kısma tuşuna basıyorum yukarıdan müziği değiştircem tıkladım bana Xbox müzik de dinlediğim en son müzikden başka müziğe geliyo zbox u kapatıp Xbox müziği aktive ediyo.aynı şey tarayıcıda da aynı çalışma mantıkları aynı aynı kod üzerine kurulu.bitek Xbox video öyle değil Allahtan mağzada moliplayer var.diğer konularda pek haklı olduğunu söyleyemem ben yazın daha 8.1 in ilk dp leri ini kullanırken youtubeden hababam sınıfının tüm serisini indirmiştim hd olarak herbiri yaklaşık 1 gb boyutundaydı ekran kapalıyken de indiriyo sadece sekmeler arası geçiş yapıp indirilmenin yapıldığı sekmeye 20 sn de felan geri dönmezsen durduruyo.diyer türlü telden memnunum şuan Xbox müzik çalışıyo ie da 3 sekme açık vücut geliştirme ile ilgili sayfalar açık whapsapp açık vede forumun uygulamasından bu yazıyı yazıyorum.525 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 10 Aralık 2014; 0:32:14 >

• Symbian > wp

• torrex pro kullanıyorum geçen wifi den 6 gb oyun indirdim.sırf dwnemek için lumia 1320 kullanıyorum telefon olmasına rağmen pc gibi 1 saat 30 dakikada indirdi gram donma takılma yaşamadım ayrıca şarjda %20 gitti ama.bu kadar dosyayı başka bir telefonda hiç indirmemiştim.
    Diğer konularda haklısınız.windows alt tarafı abartmamak lazım

• niye kendimizi kandıralım kardeşim aptalmıyız biz. işine gelmiyorsa değiştirirsin. şimdi param yok filan deme. son paranızı bir cihaza veriyorsanız iyi araştırıp alın.

şunu dersen katılırım sana. kendimi kandırmıyım wp iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

torrex pro kullanıyorum geçen wifi den 6 gb oyun indirdim.sırf dwnemek için lumia 1320 kullanıyorum telefon olmasına rağmen pc gibi 1 saat 30 dakikada indirdi gram donma takılma yaşamadım ayrıca şarjda %20 gitti ama.bu kadar dosyayı başka bir telefonda hiç indirmemiştim.
    Diğer konularda haklısınız.windows alt tarafı abartmamak lazım

Canım benim tamam torrex pro dan torren indiriyorsun ama bi iki dk arkada bir şey yapayım deyip orta tuşa bastığın zaman torrent durmuyor mu? Tüm iş burda işte. Windows bu işe izin vermiyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

niye kendimizi kandıralım kardeşim aptalmıyız biz. işine gelmiyorsa değiştirirsin. şimdi param yok filan deme. son paranızı bir cihaza veriyorsanız iyi araştırıp alın.

şunu dersen katılırım sana. kendimi kandırmıyım wp iyi değil.

Estağfurullah canım kardeşim. Saygı duyarım. Param yok falan da demiyorum. Param var. Bilinçli bir tüketiciyim aynı zamanda. Burada tek sıkıntı wp nun arka planda işlem yapamaması. Özellikle indirme sıkıştırma tarama gibi. Sıkıntı burda. Bunun da savunulacak bir tarafı yok bence kusura bakma ama.

• cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    Torrex pro hep arka planda ve ekran kapalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Torrex pro hep arka planda ve ekran kapalıydı

Bende orta tuşa bastığın zaman torrent tak diye duruyor. Bunu nasıl yaptın bana da öğretir misin?

• S3 mini ile 1320 yi yan yana koyup uygulama hızlarını inceledim. Wp nin güzel animasyonları var sadece. Uygulamalar s3 minide daha hızlı açılıyor. Yağ gibi akan animasyonlar bence telefonda hız yok. Bunları bilerek aldım animasyon hastasıyım çünkü :d. W10 da bakalım microsoft bizi şaşırtıcak mı.

• Sana bişey diyimmi ilk defa alaycı ama doğru bişey soyledin keşke symbianı ısıtıp verselerdi wp yide bi iki yıl düzgünce hazırlayıp verselerdi.symbian belle heleki nokia 603 de çok stabildi.sadece doğru reklam yöntemleri uygulamadılar.

• Windows Phone bildiğin özürlü bir işletim sistemi.

Günlük hayatta bana zorluk çıkartan tonla eksiğini sayarım da artık saymaktan yoruldum.

• 920Den G3e geçtim tek özlediğim yani stabilligi. Gpe romlarda bile takılmalar oluyor arada bunu hiç lumiada yaşamadım

• hep diyorum para olsa basar giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

hep diyorum para olsa basar giderim.

Gel 650ye moto g alalım sana

• Olsun yinede Windows..

• cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    savunma yapmiyorum dibine kadar elestirin fakat kendimizi kandiriyiruz dedinmi kisisel yargidan cikar.

arka plan izinlerine bakabilirmisin izin vermemis olabilirsin.

• Windows telefonları çok seviyor olmama rağmen Pazar günü beni yarı yolda bıraktı. Acil birkaç sms göndermem gerekiyordu. Gönderdim. İnternetten alışveriş yapmam lazımdı. Bunun için sms ile onay gerekiyordu sms gelmedi haliyle alışveriş yapamadım. Gonderdiğim smsler gitmedi. Mesaj bekleyenler aramış ulaşamamış. Kapalı gorunuyormuşum. Çarşamba günü yani bugün telefonu aç kapa yaptım. (Haftalık aç kapa yaparım.) Birde ne göreyim. 120 mail bildirimi, 49 arama ve 18 sms bildirimi var. Anlayacağınız sinirden deliye döndüm. Demekki ölüm kalım meselesi olsa mahvolmuştum. Bu yıllardır birçok tel ve işletim sistemi kullandım ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Yinede telefonumu seviyorum. Önyargılı olmamak lazım. Belki yaşadığım semtte birkaç gün sıkıntı olmuş olabilir. Çeşitli olumsuz faktörler bir araya gelince hemen işletim sistemi tu kaka yapmamak lazım. Paniğe ve sabırsızlığa gerek yok her sistem gibi bu da kendini geliştirir. Baktınız işinizi görmüyor imkanınız varsa alternatifleri bakarsınız. Bir cihaz için kıyamet koparmanın alemi yok. Serbest piyasa var bir ürünü beğenmiyorsanız başkasını alıtsınız. En çok tutulan en çok kazandırır. Tutulmayan tarihin çöplüğünde antika olur. Kısacası kendimizi kasmaya gerek yok, çıkın biraz hava alın sosyalleşin. Hayat wp, ios ve androidden ibaret değil. Yada arkadaşımda son model tel var bende niye yok, sevgilisi olmayan insanlar gibi sabahlara kadar karalar bağlamanın anlamı yok. Azcık relax olun. 😄

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.