Yaş 17, tamamen bu yaşıma kadar bomboş yaşadım. Kendimi tanıyamadım, şu sıralarda tüm gün evde oturuyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Bana bu düzende yer var mı emin değilim? Ne işe yararım ki ben? Bu sistemin hangi parçasında yer alırım? Kasiyerlikte master yaparım heralde. Cidden kasiyerlik yapmak aklımdan geçiyor. Bana koyan bir şey olmaz çünkü. Benim herhangi bir motivasyonum yok, herhangi bir idealim veya beni etkileyen hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum. Bir ara yazılımı deneyeyim dedim ve sıkıcı buldum. Bayağı ilerlemiştim ama bana eziyet gibi gelmeye başlamıştı bıraktım. Bir ara izlediğim bir psikoloji dizisinden etkilendim sanırım, psikolojiye merak saldım, psikolog olabilir miyim dedim, baktım sektör tamamen torpilcilerin elinde diğer her sektörde olduğu gibi. Youtube'a bazen öylesine konuştuğum videolar atıyorum, bir şeyler saçmalıyorum. Sonra siliyorum, çünkü bana saçma geliyor. Kendime sinirleniyorum neden komik olamadığım için, neden eğlenceli olamadığım için. Ne yaparsam elimde kalacakmış ve başarısız olacakmışım hissi yokluyor hep, sanki tüm zihnim bomboş gibi ve hiçbir şeyin anlamı yokmuş gibi. Bazen uçak kazalarını izliyorum, kazaların neden olduğunu araştırıyorum. Sürekli ekşide bir şeyler okuyorum falan, dizi ve film izliyorum. Böyle bomboş geçen bir hayatım var. 1 yıla sınav var ve ben ne seçeceğimi inanın hiç bilmiyorum. Psikoloji düşündüm, iş bulamam dedim(Her sektör aynı biliyorum) Yazılım zaten sıkıcı geliyor bana, yani demek istediğim benim neye tutkum var bilemiyorum. Neyi severim bilemiyorum, bunu hiç keşfedemedim ki. |
Bildirim