Şimdi Ara

kendimi resmen kaybettim napmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm zihinsel faaliyetlerim durmuş durumda,sağlıklı düşünmek bir yana,artık düşünme eylemini bile yapamaz oldum.işe güce odaklanamıyorum.inanılmaz dalgınım,en basit hesaplarda bile şaşar tereddüte düşer oldum.sürekli bir kaygı hali başladı,umutsuzluk da cabası.kpss hazırlanmam gerek mesela,ama bırak çalışmayı,dünyanın parasını harcadığım yakın zamanda aldığım romanları bile açıp tek sayfa okuyacak durumda değilim.son bir haftada ikisi kız üç arkadaşımı dilimin sivriliği ve laflarım yüzünden hayatımdan sonsuza dek çıkardım.kavag ederek.ailemden tanıdığım herkesden uzaklaştığımı hissediyorum.hiçbirşeyi yapacak gücü kendimde bulamıyorum,heves,arzu,eskdien zevk veren şeyler hiçbiri gözümde yok.Birini seviyorum aramzıda yüzlerce km uzaklık var,orada olsam işler başka olabilirdi.ama değilim.
    Böyle bir dipten naısl yukarı çıkılır,daha öncede kötü zamnalarım oldu ama durum hiç bu kadar umutsuz olmamıştı.bilmiyorum.

• Beni anlatmışsın be kardeşim. Hakkımızda hayırlısı. Sanırım tek çare psikolog veya islam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikiyatri bence isinizi gorur..

• Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    Ah be güzel kardeşim siz Allah'a 1 adım gidin, o size 10 adım gelsin. Sadece samimi bir şekilde deneyin, namazlarınızı kılın, secdede ve namazın sonunda Allah'tan isteyin. Ama gerçekten düşünün, hatalarınızı, istediklerinizi ve elinizdekilerden dolayı şükredin. İsterken gerçekten kimden istediğinizi bilerek isteyin. Gerçekten Allah merhametlilerin en merhametlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theexistance -- 17 Kasım 2015; 21:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmerr

Ah be güzel kardeşim siz Allah'a 1 adım gidin, o size 10 adım gelsin. Sadece samimi bir şekilde deneyin, namazlarınızı kılın, secdede ve namazın sonunda Allah'tan isteyin. Ama gerçekten düşünün, hatalarınızı, istediklerinizi ve elinizdekilerden dolayı şükredin. İsterken gerçekten kimden istediğinizi bilerek isteyin. Gerçekten Allah merhametlilerin en merhametlisi.

Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hocam.

• quote:

Ah be güzel dostum keşke o şekilde yürüse işler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

Ah be güzel dostum keşke o şekilde yürüse işler..

ne şekilde yürüyor peki dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.