Arkadaşlar yaşımın küçük olduğunu biliyorum yani 17 daha birşey görmedim onuda biliyorum.Babam battı.Halamın yanında kalıyoruz.Fransada!
Bazılarınız bilir.En azından internette para kazanmak için birşey yaptım olmadı.Dün benim için felaket oldu.Hele şuan 24 saat geçti.Ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum.Acayip sinirliyim ve aileme katılcak bu sinir yakında.Sadece aileme biraz destek olmak istedim.Ama o ne yaptı?Beni 1 ay boyunca salladı.İnternetten bir işti ve garanti paraydı.Belki ailemin borçlarını ödeticek kadar.Şuan çok kötüyüm inanın.
Ben ne yapıcam bilmiyorum ama bu ders oldu bana(İnternetten hiç kimseye güvenmiyeceksin,gerçi gerçek hayatta bile güvenemiyosun ki...)
Ne bileyim daha içimi dökmek isterdim ama kelimelerle ifade edemiyorum şuan.
İnşallah dalga geçmezsiniz.Sadece derdimi paylaşmak istedim.
"Hiç kimseye güvenmeyin" diye bir not çıkıyo sanırım.
neymiş bu sallama olayı?
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
neymiş bu sallama olayı?
Puff anlatsam dalga geçerler.En iyisi boşver.
Biraz daha açıklayabilir misin? İnternetten iş yaparken babanın batmasına mı sebep oldun yoksa iş yapmak istedinde seninle ilgilenmediler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
Biraz daha açıklayabilir misin? İnternetten iş yaparken babanın batmasına mı sebep oldun yoksa iş yapmak istedinde seninle ilgilenmediler mi?
evet ben de bunu merak ettim ??
ama sanırım seninle ilgilenmediler ?
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
Yok,olayı bir konuda anlatmıştım.Babam iflas etti ve fransaya halamın yanına geldik.Bende desteke bulunayım diye bir işler yapayım dedim planladım uygulamaya geçirmek için master buldum 1 ay müddet verdi ve dün olan oldu artık msn sini açmıyo ve 47 yaşında birisi çok güvenmiştim.Baya umutlanmıştım.
bi dolandırılma olayı mı?
bunda dalga geçecek ne var? dolandırılanla mı yoksa dolandıranla mı dalga geçmek gerek? yani iyi niyetli insanlar kandırılıyorsa bu onların suçu mu?
aynı şey benim başıma geldi.avukatıma 40binlira kaptırdım üstüne bi de sayesinde 250bin içeri girdim.eşzamanlı olarak ortağım beni 50bin dolandırdı.artık evimi satma noktasına geldim.
burda utanacak birileri varsa ben değilim beni bu hale getirenler utansın.
Ne naptın Dolandırıldınmı Bende Hiç iyi Hissetmiyorum Ayrıca Günümün 3-4 Saatini Geçirdiğim torrent Sitesinden Banlandım
quote:
Orjinalden alıntı: batuhan15
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
neymiş bu sallama olayı?
Puff anlatsam dalga geçerler.En iyisi boşver.
Anlatsam dalga geçerler diyosun ama böyle bir konu açıyosun ? Çelişki. Bence anlatmalısın hem içini dökmüş olursun (Dh ağlama duvarı)
aslında bu işe para yatırmadım.Daha önce msnimde ekliydi bu kişi durumu anlatmıştım.(İflas vs..)1 hafta kadar önce "abi program için ne kadar istiyosun" gibi bir cümle kurdum ve hayrına yapıyorum dedi.Aslında ordada kırıldım.Niye? Çünkü bu abi'den önce 2 kişi de böyle demişti olay bedava olunca sallanıyo tabi.Ve üzüldüğüm TEK nokta 1 ay boyunca boş durmam sadece bu programa odaklanmam ama puff....
ne programı ne diyon yahu, baban iflas etmiş sonra internetten para kazanmaya çalışmışsın galba adam neci ne programı yapıyo falan filan ne abuk subuk yazıyosun şurda okurken kaşıntı tuttu valla
Gidip Part-Time bir iş bulabilirsin
Bir ara bir konu açmıştın Fransa'ya gideceğim diye üzülüyordun.Demek gittin.Umarım herşey senin için iyi olmuştur orda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme