Kendimi ezik hissediyorum

-
-
hayat bu geçer ben de çok iyi hedefliyordum hayal kırıklığı oldu
-
Bende kırk bir yaptım hocam hocam Ea da benimde sene boyu güzeldi netlerim Ankara hukuk kazanacağıma inanıyordum ama sınavda batırdım maalesef yalnız değilsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız değilsin sadece senin gibiler yazmıyor pek.Benim arkadaşım uni birakti tip için 40 ayt yapmış kyk bursu da gitti sinifta da kaldı ailesi de daha bilmiyor.elde var sıfır.
Nerede hata yaptığını bulup bu özel ders mevzusunu kapayıp önüne bak Hocam giden şeyi geri getiremezsin.1 yıl daha kalacaksan bu psikolojiden kurtul.
Emek verdiğiniz için böyle düşünmeniz normal. Bir sınav için kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin hocam
hocam kurtulamıyorum ne yapmam lazım
-
hocam gelecekte kötü bir kariyer istemiyorum çok korkuyorum
-
herkesin netler düşük zaten kaç tane 100+ 70+ gördün
-
Bir daha hazırlanırsınız hocam
la olm üzüldüğün şeye bak ben de kaç sene ders aldım geçen seneki kolay sınavdan 45 civarı bi net yaptım. olur öyle zekayla ilgisi yok
-
CXSAQWDFXXAASDDSQWRVXXAWFVCXSSFFSAQ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin olun hocam
Bir şey olmaz hocam tekrar hazırlanırsınız
Ayt matı çoğu kişi yapamadı net çıkaranda ayt fenden cıkardı ayt fen ise calisma neden kendini ezik hissediyorsun anlamadim bence sen basarisizligini bir seylerle kapatmaya calisiyorsun gibi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 24 Temmuz 2021; 15:40:29 >
Geldi ucube
Asgari zeka
daha önce yazmıştım yine yazıyorum bu gidişle bütün hayatını zehir edeceksin git bir psikolojik destek al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamaYKS -- 24 Temmuz 2021; 15:43:13 > -
lan amma zırladın awk yok ozel ders aldım da batırdım da ne aglak adamsın az delıkanlı ol dısını sık esekler gıbı calıs hakkını al allah allah
-
Sakin kral
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

lan amma zırladın awk yok ozel ders aldım da batırdım da ne aglak adamsın az delıkanlı ol dısını sık esekler gıbı calıs hakkını al allah allah |
Benzer içerikler
- hemşirelik okunur mu
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- ayt ilk 10 soru
- hava harp okulu yorumları
- 2025 yazılımcı maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X