Şimdi Ara

Kendimi çok yalnız ve fakir hissediyorum. [depresyon içerir.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle konular açan insanlardan nefret ederim. kendimden de nefret ettiğime göre açabilirim diye düşünüyorum.

bugün birisi csgoda bıçak vericeğini söyledi adam baya inandırıcı konuştu arkadaşlarına falan sordum verir dediler sonra birisi çıktı o yalan söylüyor falan dedi o kadarda sevinmiştim (değeri 500 lira bu arada) sinirlendim kendim alırım dedim ama günlük birşey yemez içmezsem 5 lira kazanabiliyorum. 5 lira. 5. o bıçağı almam için 5 ay bişey yiyip içmemem gerekiyor ve bu kişi baba parası yiyor benim ailem ayrıldı ikiside kendine ev aldılar babam ticaretle uğraşıyor para veremem diyor annem de aylık 1600 lira evin borcunu ödüyor 2000 lira maaşı var nafaka ve 400 lirayla geçiniyoruz diyorum neden zorluyosun bu kadar bitsin ben borç içinde durmak istemiyorum diyor.

bu şekilde giderse 2 yıl sonra estetik ameliyatı olabileceğim (burnumda kemik eğriliği var çok önemli değil ama düzeltmek istiyorum. aileme söylemedim) zaten vericekleri paraları yok bunamı para vericekler düne kadar gram umursamazdım parayı şuansa yakınıyorum. Bugünüme şükür Allah'a hep şükrettim burdaki veletler aa müslüman diye dalga geçicek onlarada acıyorum dikkat çekmeye çalışıyolar napsınlar . Sorun insanların paralarıyla değil vicdanlarıyla madem paran var neden milleti küçümsüyosun hayalleriyle oynuyosun bunaldım artık bıktım.

buraya kadar okuduysanız boşuna okudunuz yakşamlar.

EDİT:HERKES YARISINA KADARMI OKUYOR ? BENİ ÜZEN OLAY SADECE BIÇAK OLAYI ASIL SORUN BU DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetration -- 18 Ekim 2015; 22:30:55 >

• Genel düşününce üzücü ama oyun içi 500 liraya bir şey de alma be arkadaş. Hatta düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Genel düşününce üzücü ama oyun içi 500 liraya bir şey de alma be arkadaş. Hatta düşünme.

almıycam zaten para biriktirmek çok zor olucak ameliyat için
  • Paranın ne zaman geleceği belli olmaz.

• Bu forumdaki kişilerin geneli öyle zaten ben de dahil. Yani biz tavsiye veremeyiz hocam kb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzondan aldım bakır yar fakır ben de fakır

• Eğer bıçak sahibi olmak istiyosan bir dahaki turnuvayı bekle ve turnuva maçlarını hiç kaçırma cobblestone kutusu düşer düşük bi bıçaktan başlayıp o istediğin bıçağı alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derdini seveyim neymis oyunda bıcak vermemisler

• quote:

Orijinalden alıntı: TRPhoenixTR

Eğer bıçak sahibi olmak istiyosan bir dahaki turnuvayı bekle ve turnuva maçlarını hiç kaçırma cobblestone kutusu düşer düşük bi bıçaktan başlayıp o istediğin bıçağı alabilirsin

sorun bıçak olayı değil.

ayrıca bende bu şansla hiçbişey düşmez
  • Cs go oyununu yavaşça yere bırak evlat

• Tetration kullanıcısına yanıt
    Dene bakalım bende öyle diyordum turnuvada başladı

• https://www.biliste.com/depresyon-tedavisi/ Arkadaşlar depresyonla ilgili yardimci olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.