Şimdi Ara

Kendimi bildim bileli yorgun ve halsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar nedenini bilmiyorum apandist ve varakosel amaliyat geçirdim iki amaliyat doktor kandaki testeron seviyene de düşük dedi bunlar halsiz olama neden olanını uykumu hic alamiyom yataktan kalkamiyom

Doktor one a day diye bir ilaç tavsiye etti nasıldır iyimidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük testosteron halsizlik, yorgunluk, hırçınlık, cinsel isteksizlik gibi semptomlara neden olabilir.Ama bu halsizliğin yorgunluğun tek sebebi testosteron düşüklüğü olmayabilir.Kronik yorgunluk denizlen bir rahatsızlıkta halsizlik, yorgunluk, güçsüzlük yapabilir.Doktorun sana verdiği ilaç değil vitamin mineral kompleksi üstelik pahalı bir vitamin mineral kompleksi.Testosteron seviyesine pek etki edeceğini sanmıyorum.Sana tavsiyem İbrahim Saraçoğlu'nun keçboynuzu kürünü uygulaman.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli Sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Düşük testosteron halsizlik, yorgunluk, hırçınlık, cinsel isteksizlik gibi semptomlara neden olabilir.Ama bu halsizliğin yorgunluğun tek sebebi testosteron düşüklüğü olmayabilir.Kronik yorgunluk denizlen bir rahatsızlıkta halsizlik, yorgunluk, güçsüzlük yapabilir.Doktorun sana verdiği ilaç değil vitamin mineral kompleksi üstelik pahalı bir vitamin mineral kompleksi.Testosteron seviyesine pek etki edeceğini sanmıyorum.Sana tavsiyem İbrahim Saraçoğlu'nun keçboynuzu kürünü uygulaman.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli Sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hocam çok tesekur ederim ya aynen dediğin gibi hircinim sinirliyim bu bende sertleşme sorunuda yapıyor yorgunluk halsizlik cinsel isteksizlik yapıyor baska bi doktora gittim iki ilac yazdı o ilaclar denizlide yokmuş eczaneye sordum ne ilaci bunlar dedim vucut ve halterciler kulannıyor bu ilaçları dediler bende getirtmedim ilaclari.

• Nöroloji doktorun git önce. Kas ve iskelet, sinir sistemini kontrol ettir.
  • x_aCme X kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun testosteron seviyen normale dönünce düzelecektir İnşaallah bütün semptomlar.
  • Testosteron seviyeniz düşükse sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın(mümkünse ağırlık egzersizi), düzenli uyuyun ve stressden uzak durun. bunlar toparlamanızı sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Testosteron seviyeniz düşükse sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın(mümkünse ağırlık egzersizi), düzenli uyuyun ve stressden uzak durun. bunlar toparlamanızı sağlayacaktır.

Hay Allah razı olsun yaw işte aradığım cevaplar iyiki varsınız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendimi İyi Hissetmiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de başlığı görünce tam one a day max ilacını tavsiye edecektim.

kesinlikle iyi gelir ben de kullandım.
  • x_aCme X kullanıcısına yanıt
    Değerli kardeşim bunun nedeni aldığımız ve yediğimiz besinlerin vitamin ve mineral oranlarının gittikçe düşmesi. Bugün yediğimiz elma veya patates, maalesef 20-30 sene evvelki patates veya elma değil. Bunun nedeni kullanılan tarımsal ilaçların ve hormonların etkisidir. Bu düşme oranı halen aşağıya doğru devam etmektedir maalesef. Peki yapılabilecek bir şey var mı? Şimdilik elbette var. Güçlü besin takviyeleri kullanmak. Polen, Arı sütü, Balık Yağı, Propolis, Sarımsak ve kekik hapı gibi konsantre besinler kullanmak kesinlikle sorununuzu çözecektir. Bu konuda benim size tavsiyem: verdiğim linklerden siteleri inceleyin. Ürün satışı falan değil, karsız ürün almanı sağlayan bir sistem bu.Yani distribütör olarak ben kaydını yaparım sizde ürünü toptan fiyatına perakende olarak alırsınız ve sağlığınızı maksimum derecede korurken sizde alt ekiplerinizi oluşturarak başkalarının da karsız ürün almasına ve sağlığını korumasına katkıda bulunursunuz. Bununla ilgili detaylar için bana mesaj atabilirsiniz. Lütfen Tıklayın.http://yahsi.flptr.com/ve www.balikyagininfaydalari.com

Sağlık ve Esenlikler diliyorum. İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KALİTELİ YAŞAM

Manyetik alan eksikliği sendromu.

O nedemek hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.