Şimdi Ara

Kendimi İyi Hissetmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.sınıfım daha önümde 1.5 yıl var çalışmam için gayet yeterli aslında ama ayt okuldaki 11.sınıf denemelerinde 75/35net çıkarıyorum, tytye yeni çalışmaya başladım ama çalışsamda yükseltemiyorum netlerimi. Hedefim 40k ama ben daha 4 aydır işlediğim konuları yapamazken sınavda ne yapacağım bilmiyorum. Çalışma saatlerini arttırdım ama bir şey değişecek mi bilmiyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Bu arada hocalarım "normal böyle hissetmen zamanla olacak" diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• o zaman tyt çalışmayı bırakıp 11 e odaklanabilirsin tyt yi rahatça halledebilirsin yazın zaten

• Tytye 15 tatilde başladım o da arkadaşlarım ve hocaların baskısıyla. Tyt mat ve geoya başlamam gerektiğini söylediler.

• birazda insanlardan tavsiye almayı bırakıp kendi yolunu çizmeyi öneririm o zaman kendin şu an ne yapmalıysan onu bulmalısın çünkü senin eksiklerini senden iyi kimse bilmez :)

• Anladım, bunun için çabalayacağım. Umarım şu süreci en kısa zamanda atlatırım.

• hocam 1.5 sene var ne bu ümitsizlik ben anlamadım zaten şurada max 60 70 sene yaşayacağız hayatının kaçta kaçını üniversiteye hazırlıkla harcamayı düşünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvtmrt -- 28 Ocak 2020; 22:29:56 >
  • 11. sınıfa ağırlık vermenizden yanayım ben. Senenin konularını sağlam ilerletmeniz sonraki sene de işinize yarar. Haftanın günlerine de tyt ve 11 konularını dağıtabilirsiniz, belki bu yardımcı olabilir. Net artışı beklemek için çok erken, düzenli ve ağırlıklı tyt çalıştıktan sonra artmıyorsa hata aranabilir.

• Yapamadığınız sorulara vakit ayırıyor musunuz? Çok çalışmaktan kastınız yalnızca masa başında oturmak mı yoksa o vakti verimli geçirmek mi? Birçok değişkenden etkilenen bir durum bu.
    Yaşamımın %30unu harcayarak geri kalan %70ini refah içinde yaşayabileceksem elimdeki tüm şansları değerlendirmek istiyorum. Babadan kalan bir şirket vb. bir şey de olmadığı için elimden tek gelen ders çalışmak. Ben de istemezdim böyle olmasını.

• Mesela test çözerken 12 soruda 4ünü yapabildim diyelim geri kalan 8 sorunun çözümünü izleyip ardından tekrar kendim yapıyorum

• Bu iyi bir yöntem olabilir ama 25 soruda 12-13 net yapıyorsanız kullandığınız kaynaklara da dikkat edin derim. Seviyenizden altta/üstte olan kaynaklar konudan, çalışmaktan uzaklaştırabilir. Konuyu youtubeda dinleyip kaçırdığınız noktalara dikkat edin, sonra vakit kaybetmeden testleri çözün. Boş vaktinizde soru çözüm videoları izlemek de bakış açısını geliştirir.
    Ayrıca ben denemede yanlış yaptığım konulardan ceza testi ekliyorum programıma, işinize yarar belki bu yöntem.

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    Her şey için hayırlısı.

• Ulan şu halde birden 60k yaparsın siz deli misiniz aq?
    Kim gazlıyor sizi kim bu kadar abartıyor?
    Abicim derece yaparsın şu an bu netleri yapıyorsan.. Saçmalama lütfen. Bi de 40k diyor :D
    Sınavı gözünüzde büyütmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 28 Ocak 2020; 23:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz çalışın. 11.sınıfta çalışmaya başladı arkadaşım. Şu an tıpta. İlk senesinde gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.