Şimdi Ara

Kendimi beğendiğim kişilere layık göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela şu fotodaki lavuk ben olsam kıza selam demeye bile utanırdım ama çocuk kızı götürmüş

Kendimi beğendiğim kişilere layık göremiyorum

aynı şekilde beğendiğim biri olunca bu bana bakmaz diye hiç konuşmayı tanışmayı denemiyorum. benle konuşsa utanıyorum konuşamıyorum muhabbet etsek daha çok bağlanıcam ve sonrasında başka birini bulucak ben de üzülücem diye düşünüorum. normal biri instada kızı görür beğenir off kıza bak keşke sevgilim olsa fln der mesaj atar ben uzaktan bakıyorum hatta hoşlandığım kişilerle yakınlaştığımızı hayal bile edemiyorum o kadar zor bi olasılık gibi geliyo bana. kendimi layık görmemekten mi bana bakmicaklarını düşündüğümden mi bilmiyorum. lisede bi kız vardı beni gördüğünde selam verirdi yanıma gelirdi ben ondan hoşlanıyodum ama onun da benden hoşlandığını hiç düşünmedim

• Her davula göre bir tokmak vardır elbet bir gün bizi de birileri tokmaklar. Böyle fotorafları gördükçe daha ümitleniyorum morelim düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu herif bu kızı parayla tavlamıştır. ya da çok etkileyici bir kişiliği ve konuşma tarzı falan olması lazım ama o da çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

bu herif bu kızı parayla tavlamıştır. ya da çok etkileyici bir kişiliği ve konuşma tarzı falan olması lazım ama o da çok zor.

olum ne parası :D adam büyük olasılıkla o otelde çalışan kız da rus turist çok güzel değil tipi ama o çocuğa göre baya iyi. zaten benim anlattığım konu başka siz fotoya takılmışınız

• Bana bakmaz diye konuşmuyorum düşünceni "bana bakmasa bile konuşacağım en azından pratik ve tecrübe kazanırım" diye güncelle.

Asıl amacın kızı tavlamak değilmiş de kız sayesinde pratik kasmakmış gibi düşün, birkaç red yediğinde de betalar gibi karalar bağlama.

Denizde balık çok ve en kötü balıkçı da olsan birini tutabilirsin. İyi balıkçı yüz denemede 40 balık tutar, kötü balıkçı belki 1-2 tane tutar ama tutar.

• elemanı zenci sanmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.