1.5 sene önce baya ufak bir bankada müfettiş yardımcısı olmuştum avukatlık stajı için imzaya gittiğimde hakim bile bana saygılı davranmıştı adım vardı müfettiştim parayı ortamı beğenmedim diye kendimi kovdurdum tazminat ödememek için hangi salak yapardı bunu? cehapeli şirkette dış kapının dış mandalıydım ama orada bankanın en önemli elemanlarındandım herkes beni uyarmıştı hatta nankörlük ediyorsun demişlerdi kendimi affedemiyorum he bakın akbanktayken bunu düşünmüyordum çünkü akbankta gerçekten şeytanın bacağını kırmıştım hem daha iyi kazanıyordum hem daha iyi bi ortamdaydım ama orası da gitti daha orası gibi iş bulamam şimdiki işyerinde denetlenen taraftayım ve bundan nefret ediyorum |
Kendimi affedemiyorum.

-
-
Biz senin arkandayız. Sen daha ne fırsatlar kaçıracaksın dostum.
-
İş Arama------>Bıkkınlık------>Depresyon------>İş Bulma------>Mızmızlanmak------>Depresyon------>Kovulma
|
|
|
|
v
You are here
-
Hocam maraz aslında bir recursive fonksiyon ile hayatına devam ediyor olabilir mi?
-
öyle ve stack overflow hatası almasına çok az kaldı. bu işin uzmanı olarak elimizden geleni yaptık fakat eşşeklik bir seçimdir ve her seçime saygımız vardır.
-
şu an akbankta 100k maaş ile çalışmak varken dandik bi şirkette ex'imin altında çalışıyorum kim olsa kafayı yemez miydi
-
gerçekten allahu teala bi fırsat daha çıkarır mı?
-
evet kim olsa kafayı yer, kovulur, beş parasız kalıp daha az kazanacağı bir işe girmeye mecbur kalır ve bu döngüyü devam ettirirdi <3
-
akbankta cehapeli şirket kadar kazanıyordum orada mızmızlanmıyordum tek derdim karı bulmaktı
-
mızmızlanmayacağın yerlerde kapasiten yetmiyor kovuluyorsun
kapasitenin yettiği yerlerde de mızmızlanıp mızmızlandığın için kovuluyorsun
-
hani kafam basıyordu?
-
kafan herhangi bir şeye basıyor olsa 30 yaşında annenden harçlık istiyor olur muydun bikaç ay önce?
-
-
benle bu kadar uğraşmanın sebebi içinde asla tatmin edemediğin bi eziklik olması bence, sana dünyaları da verseler o ezikliği gideremezsin onu anladım
-
sen kendine bak, ölmüş bitmiş halim bile senin 2 katı maaş alıyor
-
Yırtık donlarımı yenilemek için annemden harçlık istemedim şu güne kadar.
-
2 yıllık özel üniversitede parayla okuyan adamsın. o adamın çalıştığı en dandik yerde aynı pozisyonla çalışsan burada peygamberliğini ilan ederdin :D
-
Dedi baba parasıyla nefes alan eleman.
Benim bu kadar düşük maaş almamın bir sebebi vardı ve işe yaradı. Sistemi kandırdım mı? Kandırdım. Maaşı yükseltir başka yerde işe girerim? Arsayı kaptım mı? Kaptım bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Mayıs 2025; 21:41:51 > -
Ama o 185 ikimizi de ezer atar kavga da bide boksör boş yapma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyimi ezecek la üflesem yere yapışır babası olmasa arkasında sürünür bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Biz senin arkandayız. Sen daha ne fırsatlar kaçıracaksın dostum. |
Benzer içerikler
- soğuk espriler
- saçlarım şekil almıyor erkek
- ekmek ve şeker yemezsek ne olur
- bekunis ile zayıflayanların yorumları
- iddaa oynamak haram mı
- prompt mühendisliği nedir
- ets 2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X