Şimdi Ara

Kendime soru sormaktan bıktım Kız konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaş 18 3 aydır bırıyle cıkıyordum bu sürede 1 kere ayrıldık barıştık her neyse sonra ayrıldım çünkü çok baskı kurmaya ve kontrolü eline almayı istiyordu ben buna gelemediğim için ayrıldım, 2 hafta sonra telefonla mesaj attı bulusmak ıstedı akşam saat 9da onda kalan bir esyam vardı onu getırdı sandım bu bana sarılmaya ve yapısmaya basladı ıteledım yanı kenarı cektım ve bunun yanlıs oldugunu soyledım
    Sorum size şudur acaba karşılık verseydım bu baskıyı hala devam ettırırmıyıp degısırmıydı yoksa sizde insanlar değişmez diyenlerdenmisiniz teşekkürler saygılar..
    Edit : arkadaşlar bu kız bugun 9 gıbı evımın kapısına geldı ve benı sevdıgını benımle bırlıkte olmak ısteıdıgını soyluyordu çok üzülmüştü belli içeri girdi ben bir şey demeden ben bunun yanlış oldugunu soylemeye kalkacak ıken dudaklarıma yapıstı (daha fazla ayrıntıya gırmıcem) bırden kendımı yatagımda buldum zaten ve malesef malum ısı yaptık kendımı tutamadım cıdden ozlemısım bunu dedım havadan sudan konusurken ben pısmanlıktan ıcımı yıyordum cunku yakın zamanda tanıstıgım bırı var ve ben bu kısıyı cıdden sevıyorum ne yapıcagım kararsızım delırmek uzereyım kız sımdı umarım bunu ılıskımız olduguna falan bağlamaz mutlu olmak ıstıyorum ama hata yapmadanda duramıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumanFun -- 3 Aralık 2013; 1:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişir ama sana bağlı

• Evet tamamen senin bu konuda taviz vermeyeceğini karşındakine göstermene bağlı..
  • Kacan kovalanir her daim

• Şimdi ise bana düşman gibi oldu anlamıyorum bu kızları sanki kavga ettik
  • degisecegini dusunmuyorum.. sadece yaptigi seyi bilip susar.. gunu gelir eskiye geri doner..
  • Sana sarılmaya çalışan bir kızı itelersen kız sana tabi kötü davranır ..Sana bunu birisi yapsa nasıl bir psikolojiye girersin yüzsüz yüzsüz konuşmaya devam mı edersin ?? Kızdan özür dile bu davranışın için , kontrol mevzusuna gelince burda ayarı sen vericeksin ayrılmak çözüm değil tabi seviyorsan , yok takılıyos işte diyosan kafana göre...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Sana sarılmaya çalışan bir kızı itelersen kız sana tabi kötü davranır ..Sana bunu birisi yapsa nasıl bir psikolojiye girersin yüzsüz yüzsüz konuşmaya devam mı edersin ?? Kızdan özür dile bu davranışın için , kontrol mevzusuna gelince burda ayarı sen vericeksin ayrılmak çözüm değil tabi seviyorsan , yok takılıyos işte diyosan kafana göre...

teşekkürler dostum seviyordum ama özür dilemem çok gereksiz ve saçma olur bence
  • umarım barışamazsınız veya barışıp en yakın zamanda ayrılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihanacik

umarım barışamazsınız veya barışıp en yakın zamanda ayrılırsınız

barışmak istemıyorum yanı tekrar sevgılı olmak ıstemıyorum zaten sadece arkadaş olabılırdık neden dükmanıymışım gıbı bır dusunce kapıldı bunu anlamaya calısıyorum ve eger olumlu tepkı verseydım ne olurdu dıye, sen niye böyle bişi yazdın ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam olayı çözmüş başlığın sonuna kız konusu yazmış cevap gelsin diye

• Evine cagir sonra . Ustune ayrilirsin senden mutlusu olmaz.

• değişmez ... kesinlikle değişmez .. bi insan neyse odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DumanFun

quote:

Orijinalden alıntı: nihanacik

umarım barışamazsınız veya barışıp en yakın zamanda ayrılırsınız

barışmak istemıyorum yanı tekrar sevgılı olmak ıstemıyorum zaten sadece arkadaş olabılırdık neden dükmanıymışım gıbı bır dusunce kapıldı bunu anlamaya calısıyorum ve eger olumlu tepkı verseydım ne olurdu dıye, sen niye böyle bişi yazdın ki ?

Bence yaptığın davranış için özür dile(iteleme kakalama), arkadaş olabileceğinizi ama bundan öteye bir daha hiç bir zaman gidemeyeceğinizi de ekle. Emin ol kızın aklında her zaman kalırsın, yanına yaklaşmaya cesaret edemez, zararı da olmaz. Benim kişisel düşüncem hiç bir zaman 2. şansın verilmemesidir. Çıkma tekliflerinde bile 2. şansı vermeyin. Reddetsin, pişman olup kabul etse bile kabul etmeyin.

• Deneyimli abiler bana yol gösterin ne yapma gerek lütfen

• Niye kimse cevap atmıyor

• alışmış kudurmuştan beterdir
  • DumanFun kullanıcısına yanıt
    hata yapan insan insandır.bir şeyler yapmak istemen bile isteğin oldunu gösterir ya olmasasydı

kısaca

kendini aşırı cesaretlendir(polise dayak atacak kadar) + seçenekleri gözden geçir+ uygula =

bu metobolizmayı 1 hafta durmak sızın uygula kendine aşık olursun
  • Cidden hata yaptığımı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.