Şimdi Ara

Kendime abi dedirtmelimiyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden 3-4 yas ufak cocuklar bana ismimle hitab ediyor veya kardesim gibi kelimeler kullaniyolar aslinda zamaninda ben istemiyodum bana abi demelerini ama simdi 19 yasina geldik biraz takildim bu konuya benle yasit arkdaslarima abi diyen cocuklar bana demiyor cunku hep guluyorum yuzlerine hicbiri kotulugumu gormedi hep kardesim dedim hepsine galiba cok yuz verdim artik araya mesafe koysam mi diyorum ? Gerci abi deseler elime bisey gecmiycek ama ne bilmiyorum takildim nedensizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birak abi kisiye bagli bi durum zamanında rahat davranmıssın bu konuda zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi demeye gerek yok
  • Ne takıyorsun ki ? Bende 18 yaşındayım biraz da boyum uzun filan diye herkes abi diyor ben hiç sevmem abi denmesini. Yani ufacık yeğenlerime bile ismimle hitap etmelerini söylerim. Tabi saygısızlık yaptırmam ama abi denmesi bana garip geliyor ondan bende abi denmesini istemem. Yani çok takılacak bir durum değil boş ver gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Benden 3-4 yas ufak cocuklar bana ismimle hitab ediyor veya kardesim gibi kelimeler kullaniyolar aslinda zamaninda ben istemiyodum bana abi demelerini ama simdi 19 yasina geldik biraz takildim bu konuya benle yasit arkdaslarima abi diyen cocuklar bana demiyor cunku hep guluyorum yuzlerine hicbiri kotulugumu gormedi hep kardesim dedim hepsine galiba cok yuz verdim artik araya mesafe koysam mi diyorum ? Gerci abi deseler elime bisey gecmiycek ama ne bilmiyorum takildim nedensizce

Bunlara takılma bence benden 3 4 yaş küçük çocuklar bayramda elime uzanırlar çok kötü hissederim kendimi tabi kardeşim denmesini bende istemem ama kimin ne dediğine pek takma saygı gönüldedir ağızda değil

•  Kendime abi dedirtmelimiyim?
  • yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çocuğun karakterine bağlı dahada açıklamak gerekirse çocuk terbiyesizdir abi demez düzgün bir ortamda yetişen çocuk saygısından abi der biraz sert dur pek fazla muhattap olma ilişkini kes ara ara tersle mesafeyi koy ki insanlara pek fazla yüz verme üstad kısacası benim yaşım 23'e geldi arkadaş defterini kapattım herkes çıkarcı yakında anlarsın sigara içiyodır büyük ihtimal sende içiyorsan verme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çocuğun karakterine bağlı dahada açıklamak gerekirse çocuk terbiyesizdir abi demez düzgün bir ortamda yetişen çocuk saygısından abi der biraz sert dur pek fazla muhattap olma ilişkini kes ara ara tersle mesafeyi koy ki insanlara pek fazla yüz verme üstad kısacası benim yaşım 23'e geldi arkadaş defterini kapattım herkes çıkarcı yakında anlarsın sigara içiyodır büyük ihtimal sende içiyorsan verme

abi sen yanlış anladın benim resmi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çocuğun karakterine bağlı dahada açıklamak gerekirse çocuk terbiyesizdir abi demez düzgün bir ortamda yetişen çocuk saygısından abi der biraz sert dur pek fazla muhattap olma ilişkini kes ara ara tersle mesafeyi koy ki insanlara pek fazla yüz verme üstad kısacası benim yaşım 23'e geldi arkadaş defterini kapattım herkes çıkarcı yakında anlarsın sigara içiyodır büyük ihtimal sende içiyorsan verme

abi sen yanlış anladın benim resmi ya

sana demedim @Marcelin00 nickli arkadaşa dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: seyit1995

quote:

Benden 3-4 yas ufak cocuklar bana ismimle hitab ediyor veya kardesim gibi kelimeler kullaniyolar aslinda zamaninda ben istemiyodum bana abi demelerini ama simdi 19 yasina geldik biraz takildim bu konuya benle yasit arkdaslarima abi diyen cocuklar bana demiyor cunku hep guluyorum yuzlerine hicbiri kotulugumu gormedi hep kardesim dedim hepsine galiba cok yuz verdim artik araya mesafe koysam mi diyorum ? Gerci abi deseler elime bisey gecmiycek ama ne bilmiyorum takildim nedensizce

Bunlara takılma bence benden 3 4 yaş küçük çocuklar bayramda elime uzanırlar çok kötü hissederim kendimi tabi kardeşim denmesini bende istemem ama kimin ne dediğine pek takma saygı gönüldedir ağızda değil
    vay tuttum bu sözünü sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyit1995

quote:

vay tuttum bu sözünü sağolasın

eyvallahh ama kardeşim falan dedirtme genede isminle hitap etmeleri normal ama kanka gardaş kardeş falan hoş şeyler değil bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

19 Yaşındasın taktığın şeylere bak böyle ufak şeyleri kompleks yapmaktan vazgeç ileride zaten abi diyeceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.