Şimdi Ara

kendimden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm.bu gün sabah ehliyetim olmadığı halde arabayı alıp gezmeye çıktım.yaş 12 gün sonra 19 olcak.şöförlüğüm ii denecek kadar güzel.hatları arka arkaya yaptım.

1.ehliyetim yok
    2.kırmızı ışıkta geçtim
    3.u dönüşünün yasak olduğu yerden tek seferde dönülmeyecek kadar dar olan yerden dönmeye kalktım.
    4.dönemeyip geri gelmek üzereyken aşağıdan kendi yolunda ve her türlü hakkını kullanan bi araç duramayıp bana önden vurmak üzeryekn direksiyonu kırıp kaldırıma girdi.daha doğrusu ben geri kaçmasaydım bana yine girecekti.
    5.ehliyet olmadığı açin ani kararla basıp kaçtım.

kendi nefsim için kaçmam doğruydu evde beni bekleyen babam.gelecek trafik cezası

ama nefis muhasebemde kaçmayıp yaptığım hatatnın cezasını çekmem gerekiyordu.ve karşı tarafın masrafını karşılamam. ama ben bunu yapmadım. ve sabahtan beri kafayı yiycek duruma geliyorum.ne olursunuz kızmayın beni teselli edecek şeyler söyleyin ben alacağım dersimi aldım.

• güzel kardeşim araba kullanmak veya insanın arabasının olması güzel şeyler bunlar ama araba kullanırken kurallara uyduğumuz zaman bu böyle. yaşın daha genç içinde yaşadığın yaşın bir özelliğide gereğinden fazla kendine güvenmen bu güven kuralları ihlal etmene sebep oluyor.benim demek istediğim bundan ders alabilirsen ne mutlu çünkü birdaha kaçma fırsatın olmadığı gibi yaşamanda zor olabilir.affına sığınarak yazdım bunları hakkikaten butür şeylere tahamülüm yok saygılar
  • Kendinen nefret etmekte haklı olduğun kadar haksızsın da. Çünkü tüm bunlara rağmen kendini haklı gören biri de olabilirdin. Özeleştiriyi herkes yapamaz.

Teselli etmelisin kendini. Çünkü bu kadar şeyden sadece trafik cezasıyla kurtulacaksın; o da eğer ihbar veya şikayet edilirsen.

Herşey olabilirdi. Ucuz atlatmışsın. Ehliyetin olmaması, yazdıklarının arasında emin ol ki en az vahim olanı. Hele kırmızı ışığın hiç kurtuluşu yok.Birine çarpsaydın emin ol ki şuanda tutuklanmış, cezaevindeydin. Diğerlerini de bir daha tekrarlamaman dileğiyle.

Geçmiş olsun.
  • yaş 12 mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

yaş 12 mi???

hyr 12 gün sonra 19 olcakmışş
  • "yaş 12 gün sonra 19" bende 12 zannettim..
    !!.. ama insan hata yapabilir önemli olan ders almak.daha kötüsüde olabilirdi.önemli olan bişeyler öğerenirken az zararla öğrenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 28 Ocak 2007; 19:01:48 >
  • gecmis olsun tecrube olmusdur sana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    2 ay önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallaha ıradelı bırı olarak hala trafıge cıkmıyorum. Az kaldı subatta verırsem martta alırım allah ısterse.
    Sevgiler
  • 3 sene ehliyetsiz olarak araba kullandım ama belki şans belki yetenek hiç bir sorunla karşılaşmadım.Aslında yazdığın bu yazıdan sonra sana kızmak geliyor içimden ama suçunu bu denli kabullenmişken sana birşey demek yakışı kalmaz diye düşünüyorum.ama ya kaldıram çıkan adam o ne olacak?????
  • bir daha yapmayın lütfen

can taşıyoruz...

ya kendisine yeşil yanan bir tane minik çocuk önünüze fırlasaydı...
    ya siz geri geri giderken arkada göremediğiniz birisi olsaydı...
  • sorumluluk cok onemli ki trafikte hepimiz sorumluyuz.
    Allah korusun istemeden bile olsa ki zaten istemeden olur birisinin canina kast edersek vebalini nasil tasiriz...
    lutfen dikkatli olalim...

sonunu dusunen kahraman olamaz gibi sozlerle trafige cikmayalim lutfen

Allah korumus daha buyuk bisey olurdu ama her zaman boyle ufak tefek atlatamayabilirsiniz...
    size ders olmus insallah bundan sonra daha dikkatli ve ehliyetsiz arac basina gecmezsiniz.
    kendinizi dusunmuyorsaniz ananizi babanizi dusunun.

selam ve dua ile...
  • allah korumuş..

kaldırıma çıkan araç yaya çarpabilirdi mesela?

iyiki bu tip kötü şeyler yaşanmamış..

kendini eleştirmende gayet cesurca bu topiciği açan biride ehliyetsiz araç kullanmayacağına ve trafik kurallarına uyucağına şimdiden inanırım doğrusu
  • beni teselli edin demesıne bakılırsa bence yaş 12:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsk tekno

slm.bu gün sabah ehliyetim olmadığı halde arabayı alıp gezmeye çıktım.yaş 12 gün sonra 19 olcak.şöförlüğüm ii denecek kadar güzel.hatları arka arkaya yaptım.

1.ehliyetim yok
    2.kırmızı ışıkta geçtim
    3.u dönüşünün yasak olduğu yerden tek seferde dönülmeyecek kadar dar olan yerden dönmeye kalktım.
    4.dönemeyip geri gelmek üzereyken aşağıdan kendi yolunda ve her türlü hakkını kullanan bi araç duramayıp bana önden vurmak üzeryekn direksiyonu kırıp kaldırıma girdi.daha doğrusu ben geri kaçmasaydım bana yine girecekti.
    5.ehliyet olmadığı açin ani kararla basıp kaçtım.

kendi nefsim için kaçmam doğruydu evde beni bekleyen babam.gelecek trafik cezası

ama nefis muhasebemde kaçmayıp yaptığım hatatnın cezasını çekmem gerekiyordu.ve karşı tarafın masrafını karşılamam. ama ben bunu yapmadım. ve sabahtan beri kafayı yiycek duruma geliyorum.ne olursunuz kızmayın beni teselli edecek şeyler söyleyin ben alacağım dersimi aldım.

sen istedin diye seni teselli edicek değilim.kusura bakma şimdiden
    dersini almış olmana sevindim.
    ailenin suçu senden daha fazla bunu bilmeni istedim.

• bi dahaki sefer yapmazsın artık
  • @Nipp Hocam aile suçu senden daha fazla demişsin de ben katılmıyorum.. Bende ehliyetsizken sürekli arabayı kaçırırdım..Babam anahtarları saklardı bi şekilde bulup yedek anahtar yaptırırdım.. Sırf bu yüzden kontağı değiştirdi telle kapıyı açıp düz kontak yapıp giderdim.. Önüme geçemiyolardı.. Allah korudu tabi bi kaza bela olmadan atlattık o dönemleri.. Şimdi keşke yapmasaydım bekleseydim diyorum ehliyetimi , böyle kötü örnekler gördükçe.. Konuyu açan arkadaşım sende bak 12 gün kaldı diyosun 19'a git yazıl kursa al 3-4 ay içinde ehliyeti rahat rahat gez ondan sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Bende ehliyetsizken sürekli arabayı kaçırırdım..Babam anahtarları saklardı bi şekilde bulup yedek anahtar yaptırırdım.. Sırf bu yüzden kontağı değiştirdi telle kapıyı açıp düz kontak yapıp giderdim.. Önüme geçemiyolardı..

yanlış anlama beni herby arkadaşım.
    bilinçsiz bir aile anahtarı saklamaya mahkümdur.
    aradaki güven duygusunu yok eden bir davranıştır.

benim çocuğum olsa anahtarı saklamam.
    fakat çocuğumu bunun yanlış olduğunu başka bir şekilde anlatırım.

anahtarı saklamak günü kurtarmaktır.
    önemli olan bunu kalıcı duruma getirebilmektir.
  • @Nipp Hocam yok yanlış anlamam estağfirullah.. Bilinçli bilinçsiz aile ayrımın çok doğru burda sana sonuna kadar katılıyorum Kendimden bildiğim için bende ilerde çocuğuma bu konuda en doğru yaklaşımı göstermeye çalışıcam
  • beni anladığın vede yazımda art niyet aramadığın için teşekkür herby
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

quote:

Orjinalden alıntı: herby

Bende ehliyetsizken sürekli arabayı kaçırırdım..Babam anahtarları saklardı bi şekilde bulup yedek anahtar yaptırırdım.. Sırf bu yüzden kontağı değiştirdi telle kapıyı açıp düz kontak yapıp giderdim.. Önüme geçemiyolardı..

yanlış anlama beni herby arkadaşım.
    bilinçsiz bir aile anahtarı saklamaya mahkümdur.
    aradaki güven duygusunu yok eden bir davranıştır.

benim çocuğum olsa anahtarı saklamam.
    fakat çocuğumu bunun yanlış olduğunu başka bir şekilde anlatırım.

anahtarı saklamak günü kurtarmaktır.
    önemli olan bunu kalıcı duruma getirebilmektir.

+1
    çok güzel yazmışsınız.

Gençliğimde bizim evde de anahtar ortalıkta gezinirdi.
    Otomobile deli gibi meraklıydım o zamanlarda da.
    Ama bir kere habersiz otomobili kaçırdığım olmamıştır.
    Babam trafiğin olmadığı yollarda sağ koltuğa oturur, bana otomobili kullanmayı öğretirdi, ki o yolda bizden başka kimse olmazdı.
    Ve ehliyetsizken bir kere olsun yalnız başıma otomobil kullanmadım.
    Ehliyetimi alınca da babamla otomobilini paylaştım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.