Şimdi Ara

Kendi yaptığım uygulamayı App Store a koymadan iPhone a atmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. nihayet uygulamamı yaptım. Ama isteği apple a gönderdim daha gelmedi onay. App store a koymadan iPhone uma nasıl atarım ? (itunes atmıyor.)

SS atacağım iPhone a atabilirsem.

Saygılar.

• Bende cok bilgili degilim ama boyle islerde filan jailbreak sarttir muhtemelen sende jailbreak var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 17 Mart 2012; 8:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Bende cok bilgili degilim ama boyle islerde filan jailbreak sarttir muhtemelen sende jailbreak var mi?

JB candır.
  • iTools ile denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

iTools ile denediniz mi?

herşey ile denedim hata da yazmıyor hiç bir programda. atmış gibi görünüyor atılmıyor. şuan zaten telefon delirdi. şarj %26 da iken birden %15 e düştü.
  • iTools ile installous içine atıp, installous arayüzünden yüklemeyi denemediyseniz o şekilde olabilir.
  • itunes uygulama yuklemek icin ucret odeniyormus sanirim dogru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Arkadaşlar merhaba. nihayet uygulamamı yaptım. Ama isteği apple a gönderdim daha gelmedi onay. App store a koymadan iPhone uma nasıl atarım ? (itunes atmıyor.)

SS atacağım iPhone a atabilirsem.

Saygılar.

apple isteği gönderdim derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama eğer iPhone Developer hesabına üye olduysanız (99$ ödeyip) sertifika oluşturabilirsiniz. Bu oluşturduğunuz sertifikayla bağlantılı provizyonlar oluşturup xcode a yükledikten sonra xcode cihazınızı kendiliğinden tanıyıp cihazda debug etmenizi sağlayacaktır.
  • iFunBox tan kurabilirsiniz
  • Appsynic yüklersen İTunes'den atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.