Bildirim
Kendi yaptığım uygulamayı App Store a koymadan iPhone a atmak.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende cok bilgili degilim ama boyle islerde filan jailbreak sarttir muhtemelen sende jailbreak var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 17 Mart 2012; 8:58:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dyhh..
Bende cok bilgili degilim ama boyle islerde filan jailbreak sarttir muhtemelen sende jailbreak var mi?
JB candır. -
iTools ile denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
iTools ile denediniz mi?
herşey ile denedim hata da yazmıyor hiç bir programda. atmış gibi görünüyor atılmıyor. şuan zaten telefon delirdi. şarj %26 da iken birden %15 e düştü. -
iTools ile installous içine atıp, installous arayüzünden yüklemeyi denemediyseniz o şekilde olabilir. -
itunes uygulama yuklemek icin ucret odeniyormus sanirim dogru mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHxor
Arkadaşlar merhaba. nihayet uygulamamı yaptım. Ama isteği apple a gönderdim daha gelmedi onay. App store a koymadan iPhone uma nasıl atarım ? (itunes atmıyor.)
SS atacağım iPhone a atabilirsem.
Saygılar.
apple isteği gönderdim derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama eğer iPhone Developer hesabına üye olduysanız (99$ ödeyip) sertifika oluşturabilirsiniz. Bu oluşturduğunuz sertifikayla bağlantılı provizyonlar oluşturup xcode a yükledikten sonra xcode cihazınızı kendiliğinden tanıyıp cihazda debug etmenizi sağlayacaktır. -
iFunBox tan kurabilirsiniz -
Appsynic yüklersen İTunes'den atabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X