Şimdi Ara

App Store'un hesabımdan para çekmesi için ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün uygulama içi satın alımı yaptım 13 liralık. Kartımda para var. Biliyorsunuz biraz geç çekiyor Apple ama birkaç gün geçti hâlâ çekilmedi para. Bugün 2 liralık bir şey aldım çeksin artık diye yine çekmedi, 3 gün içinde çekmesini istiyorum enpara kampanyası için. Ne yapabilirim? Neye göre çekiyor parayı?

• internet ve mailolder kapalı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

internet ve mailolder kapalı olmalı

Mail older?
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Geçen gün uygulama içi satın alımı yaptım 13 liralık. Kartımda para var. Biliyorsunuz biraz geç çekiyor Apple ama birkaç gün geçti hâlâ çekilmedi para. Bugün 2 liralık bir şey aldım çeksin artık diye yine çekmedi, 3 gün içinde çekmesini istiyorum enpara kampanyası için. Ne yapabilirim? Neye göre çekiyor parayı?

Tek tek uygulama almak yerine, iTunes uzerinden hesabina giris yap ve online Gift Card satin al. 15 TL, 25 TL, 50 TL, 100 TL'lik kartlari online olarak alabiliyorsun. Cekimi de aninda yapiyor. E-mail adresine redeem kodunu gonderir. Sonra o kodu yine iTunes uzerinden hesabina islet (redeem). Bu sekilde yaparsan hem daha kolay olur hem de Enpara kampanyasinda problem yasamazsin, parayi aninda ceker. Uygulama alirken de hesabindaki bu bakiyeden kullanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 28 Ekim 2016; 14:33:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Geçen gün uygulama içi satın alımı yaptım 13 liralık. Kartımda para var. Biliyorsunuz biraz geç çekiyor Apple ama birkaç gün geçti hâlâ çekilmedi para. Bugün 2 liralık bir şey aldım çeksin artık diye yine çekmedi, 3 gün içinde çekmesini istiyorum enpara kampanyası için. Ne yapabilirim? Neye göre çekiyor parayı?

Tek tek uygulama almak yerine, iTunes uzerinden hesabina giris yap ve online Gift Card satin al. 15 TL, 25 TL, 50 TL, 100 TL'lik kartlari online olarak alabiliyorsun. Cekimi de aninda yapiyor. E-mail adresine redeem kodunu gonderir. Sonra o kodu yine iTunes uzerinden hesabina islet (redeem). Bu sekilde yaparsan hem daha kolay olur hem de Enpara kampanyasinda problem yasamazsin, parayi aninda ceker. Uygulama alirken de hesabindaki bu bakiyeden kullanir.

Çok mantıklı. Daha önce aklıma gelmediği için kendime kızıyorum şu an. :) Her ay 50 liralık alırım iadesi gelir, zaman içerisinde de o koddan kullanırım ücretli satın alımlarda.

• Ben hep oyle yapiyorum. Hatta her ayin son gunune kayitli hatirlaticim vardir. Pazartesi 31 Ekim'de Encard ile 50 TL hediye ceki yuklerim mesela. Ay icinde de Spotify vb. abonelikleri ve uygulama/IAP odemelerini hesabimdaki bakiyeden yapiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

internet ve mailolder kapalı olmalı

Mail older?

kredi kartı terimidir bankanı ara dediklerimi söyle kapattırmak istiyorum de tamamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben hep oyle yapiyorum. Hatta her ayin son gunune kayitli hatirlaticim vardir. Pazartesi 31 Ekim'de Encard ile 50 TL hediye ceki yuklerim mesela. Ay icinde de Spotify vb. abonelikleri ve uygulama/IAP odemelerini hesabimdaki bakiyeden yapiyorum.

Apple Music aboneliğinin parasını da bu gift kart ile ödeyebiliyor muyuz?
  • Evet, o da iTunes hesabindaki bakiyeden odeniyor. Faturasiz hattina bakiye yuklemek gibi dusun. Bakiyeyi bir kere yuklersin, ister konusma icin ister internet icin kullanirsin. Hatta hattindaki bakiyeden mobil odeme yaparsin gibi. Bu da ayni sey. Yaptigin harcama iTunes bakiyesinin altinda oldugu surece, o harcamayi bakiyeden alir kartindan degil.

• quote:

Bazen 1 haftayı bulabiliyor çekmesi

Ama ille de para çekilecek diyorsan ben çekeyim o parayı
    Bi öğle yemeği yerim

• quote:

Tek tek uygulama almak yerine, iTunes uzerinden hesabina giris yap ve online Gift Card satin al. 15 TL, 25 TL, 50 TL, 100 TL'lik kartlari online olarak alabiliyorsun. Cekimi de aninda yapiyor. E-mail adresine redeem kodunu gonderir.

Ben bunu nasıl yapacağımı bilmiorum. PC üzerinde çalışan bir itunes programı var, onun menülerinde bulamadım.
    İnternetten apple.com'a girdiğimde Türkiye sitesinde bu seçenek yok.
    Amerika sitesinden satın alırsam Türkiye'de satın aldığım uygulamalarda kullanabilir miyim? Emin olamadım. TL değil, dolar olarak gözüküyor.
    Eğer link verebilirseniz sevinirim, http://www.apple.com/tr/shop/gift-cards bu sayfanın altındaki linke tıklayıca, benim PC'de itunes son versiyon yüklü olmasına rağmen itunes download sayfası çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 30 Ekim 2016; 18:11:56 >

• Sorumun cevabını buldum.
    PC'de itunes programını açıyorum
    App Store'a geçiyorum
    Quick Links menüsünün altında
    Send itunes gifts seçeneği var.
    Buradan TL olarak seçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Sorumun cevabını buldum.
    PC'de itunes programını açıyorum
    App Store'a geçiyorum
    Quick Links menüsünün altında
    Send itunes gifts seçeneği var.
    Buradan TL olarak seçilebiliyor.

Telefondan Apple Store'a girip aşağıdan "Hediye Gönder"e basmanız yeterliydi. 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.