Şimdi Ara

Kendi Windows 10 2004 Enterprise Sürümümü Hazırladım(MSMG, Ntlite) Defender, Edge ve Metro YOK! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
12
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/w7-w10-gececegim-tavsiyelere-ihtiyacim-var--146201497

Hocam w10dan gram çaktığım yok. bloat, defender, telemetry ve anti virüs şeysi olmasın istiyorum ben. saf windows yani. bir de dediğim gibi çok fazla dosyam olduğu için zırt pırt format atamıyorum. w10 deneyeceğim diye hard wipe atmak için tüm diskleri boşalttım. 7-8 tb veri yedekledim. bi de bunları geri yüklemesi var :D varsa tavsiyeniz çok mutlu olurum.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

Eski pc ise custom ltsb, yeni pc ise custom 1809 ltsc ya da custom 2004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 28 Ekim 2020; 12:41:44 >
  • 4790k -1070 - 32gb ram vs vs. 2004 bıçaklar mı sistemi diyorsunuz?

• 2004 ya da LTSC. İhtiyaca göre aslında. LTSC'de WSL2 Kernleli yok bu yüzden çalışmak için 2004'e geçtim. Lakin her ne kadar iki iso da custom olsa da LTSC'nin stabilitesi ve kaynak tüketim azlığını 2004 veremiyor.

• mikhail kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. elimde bir pro sürümü var. bunu debloat etmekle uğraşmayayım o zaman. custon bi 2004 bulayım.

Selam. Ben de kendi yaptigim LTSByi kullaniyordum ama bazi programlarda program durduruldu hatasi vermeye baslayinca 1809 u editlemeye basladim ama msmg toolkit 10.9 cik yavas siliyor bilesenleri. Bir turlu yapamadim. 1809 u upload edersen cok sevinirim valla. Ozellik guncellestirmesi istemedigimden LTSC den baska bir sey kurmayi dusunmuyorum. Upload edemezsen de yazarsan bosuna beklememis olurum. Tesekkurler.

• 10.6 sürümü ve üstü bileşenleri gerçekten yavaş siliyor. Bir iso hazırlamak 2-3 saati buluyor normal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 10 Aralık 2020; 0:18:4 >

4 saat falan surdu. Kurdum fakat bir seyi fazladan kaldirdim herhalde, update ederken bir update hata veriyor, kurulmuyor. Edge de kurulmuyor tun guncellemeleri yuklemeden. Neyse, yuklemeyeceksin herhalde cevap vermedigine gore. buluruz bir yol. Flash i kaldiriyor musun, belki de onu kaldirdigimdan hata verdi.

• 1809 için yapsaydınız deneyebilirdim.

• ShadyMM kullanıcısına yanıt
    32 bit 1709 var bende 2018 den kalma.
    1909 olarak pro var şuan paylaşabileceğim.

https://mega.nz/folder/LY8xlapS#D291Ctc5z9qQlVpHYeEHHA

"Manuel Yapmanız Gerekenler
    Etkinleştirme sonrası, interneti tarifeli ağa alıp 20H2 Özellik güncellemesini kapatmak için kursil klasöründe uphide isimli cab dosyası kullanıp gereksiz updateleri listeden silmek.

Notta diğer ayrıntılar var.
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensatech -- 26 Ocak 2021; 9:12:58 >

• Hocam konuyu güncelleyebilir misiniz ? Bir tane iso yapalım aksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.