Şimdi Ara

Kendi Takımhane Projem.(SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 Metrekare evimin altı bodrum arka taraf pencereli hava sirkülasyonu var.Elektrik, Elektronik ve Mekanik üzerine amatör işler yapıyorum.Evin içinde iki büklüm lehim yapmak veya bahçede takımları dağıtmak yerine kolları sıvadım ilk iş masa yaptım.Priz ve lamba olcak havya takimi icin unite olcak.Bu yil oglum Ortaokula baslicak muhtemelen Teknoloji dersi odevi olacak.Acelesi yok yavaş yavaş her hafta tatili birseyler yapcam.Burdan paylaşmaya devam ederim.
    Kendi Takımhane Projem.(SS li)Çalışmalar devam ediyor.Son halini aldı şuan a kadar hiç bir maddi harcama olmadı. Elimde bulunan malzemeleri kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 27 Ağustos 2017; 16:5:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlerden yer tutalım degerlenır buralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binarywriter

Onlerden yer tutalım degerlenır buralar

Nacizane elimizden geldiğince teşekkür ederim.

• İşte istediğim konu devamını beklerim bendede böyle bi ortam olsa keşke ah ah :)

• Oglanin 4.sınıf ödevi.

• LENCER L kullanıcısına yanıt
    Elektrik- elektronikte kendime özgün projelerim var profesyonele yakın çalışıyorum . Bir şeye ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Elektrik- elektronikte kendime özgün projelerim var profesyonele yakın çalışıyorum . Bir şeye ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim .

Çok teşekkür ederim inşallah bir Operasyon yaparız zamanla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Uykusuz'da ! [SS'li]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsıyem butun guncellemelerı ilk mesajda toplamak olur sonra cok cevap olunca arada kayboluyor guncellemeler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binarywriter

Tavsıyem butun guncellemelerı ilk mesajda toplamak olur sonra cok cevap olunca arada kayboluyor guncellemeler

Aslında denedim bazen Mobil hata veriyor. Tekrar tekrar ugrasinca oldu.Tesekkürler.

• Bugün kü işlemler. Elektrik bağlandı. Lamba şimdilik böyle ama farklı bir şey takacam.

• Elinize saglik. Calisma masanizi olabildigi kadar buyk yapmaya calisin bence. Buyuk masaya bazen cok ihtiyac oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Elinize saglik. Calisma masanizi olabildigi kadar buyk yapmaya calisin bence. Buyuk masaya bazen cok ihtiyac oluyor.

Aslında masanın soluna yine aynı siyah tahta var elimde buyutelebilir. Zamanla ihtiyaca bağlı bakarım.Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.