Şimdi Ara

Kendi paranla alışveriş yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi ekmeğini kazanan arkadaşlar nasıl bir duygudur? Ben şu an üniversitede baba parası yiyorum. Sizce nasıl bir duygu kendi paranızı kazanmak?

• Bir kere bakkala yardım ettim diye 20 milyon vermişti(3e gidiyordum). Gittim hepsine hunharca cips dondurma cikolata aldım. Hayatımda yediğim en güzel cips cikolata ve dondurmaydılar.

Edit: Adamın verdiği parayı adamın dükkanında harcadım. Yani 20 milyon da vermemiş oluyor. Vay anasını. Isin ilginci 10 yil sonra aklima gelmesi. Enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 8 Aralık 2014; 12:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bir kere bakkala yardım ettim diye 20 milyon vermişti(3e gidiyordum). Gittim hepsine hunharca cips dondurma cikolata aldım. Hayatımda yediğim en güzel cips cikolata ve dondurmaydılar.

Afiyet olsun
  • Kendi paramı çok daha rahat eziyorum, evden aldığım parayı dikkatli kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bir kere bakkala yardım ettim diye 20 milyon vermişti(3e gidiyordum). Gittim hepsine hunharca cips dondurma cikolata aldım. Hayatımda yediğim en güzel cips cikolata ve dondurmaydılar.

Afiyet olsun

Eyvallah

Simdi baba parasıyla devam. Okul bitince nolcak bakalım

• kendi paran olunca orayamı harcasam burayamı demiyorsan oraya ne ödiyecem buraya ne ödüyecem elde ne kaldı lazım olursa diye kenara koymak istiyorsun ama ödeme yaparken para bitiyor böyle harcıyoruz genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

kendi paran olunca orayamı harcasam burayamı demiyorsan oraya ne ödiyecem buraya ne ödüyecem elde ne kaldı lazım olursa diye kenara koymak istiyorsun ama ödeme yaparken para bitiyor böyle harcıyoruz genç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar tatlıdır ki, "Neye harcasam?" diye şaşırırsın.
  • Daha rahat harcanıyor. Kimseye bir şey sormak zorunda kalmıyorsun
  • Kimseye hesap vermeden harcıyorsun.
    Sonra bi bakmişsın gerekli gereksiz seyler almişsın.

• Avatarındaki sincap çok tatlıymış çok beğendim.Konuya dönecek olursak.Kendi paranı harcamak kendini kral gibi hissettiriyor dostum.Muhteşem bir duygu.
  • 3 kere yapabildim. Yurt taksidi odeyip laptop ve gitar aldim. Gitar icin pişmanim keske harcamasaydim parayi kalaninda pisman degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

Avatarındaki sincap çok tatlıymış çok beğendim.Konuya dönecek olursak.Kendi paranı harcamak kendini kral gibi hissettiriyor dostum.Muhteşem bir duygu.

Teşkkürler. İnşallah bende bir gün kendi paramı kazanacam ve internetten kitap sipariş edecem. Ailem izin vermiyor da :D
  • bende okuken calisiyorum bu ay 1050 tl verdiler. direk mont ayalkabi felan aldim elimde 500 kaldi daha bir kira su vs halletim. yemek ve kk duruypr. hemen bitiyor. maasa daha 22 gun var.

yemek 100 tutar
    kk 150 tl odemem gerek
    telefon 20.50 tl
    yol 100
    minoxil 50
    isi transfer kitabi 20 tl

440 tl kesin gidecek kacari yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 8 Aralık 2014; 12:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.