Şimdi Ara

Kendi kendine oynayan oyunlar ( Otomatik Kontrol Ayarlı Oyunlar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu güne kadar hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Fakat bazı oyunlar var; oyun içi ayarlardan oyun otamatik oynanıyor. Siz ayarlıyorsunuz pot bitene kadar veya dc olana kadar lvl kasılıyorsunuz. Hile veya başka program kullanmadan; oyunun kendi özelliği otomatik kontrol sistemi olan oyunlar vardır.

Oyun içi ayarlarda Otomatik kontrol olan oyunlar;

Priston Tale II Enigma( Türkçe )( Oto atak Saldır, Saldırıyı durdur tuş ataması ) Puan: 9 / 10 en iyi oyun

Kingdom Heroes Online ( Oto atak Hero Kontrol tuşu) Puan: 4 / 10

Legendary Champions Online ( Oto atak Smart Kontrol tuşu + oto Hp Mp artışı) Puan: 7 / 10

İyi oyunlar.

Otomatik kontrol ayarlı oyun oynadıysanız; bu başlık altında paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 30 Mart 2011; 9:13:48 >

• godswar online

GodswarOL afk sys ver 1.1

Jade Dynasty bunda da olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 11 Ocak 2011; 16:55:11 >
  • Başka konumu bulamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Başka konumu bulamadın

Oyun oynamaya zamanı olmayanlar için gayet güzel bir konu.
  • Konu istemediğim yerlere gideceği için postumu editliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 11 Ocak 2011; 18:56:23 >
  • Eh be kerow,yazmadan önce düşünmeliydin konunun nereye gideceğini...
    düzenledim mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 12 Ocak 2011; 11:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Oyun oynamaya zamanın yoksa oynamayacaksın illa oynuyacam diyosanda gidip bi casual oyun oynuyacaksın örn: Eve
    Kendinden botlu oyunların ne kadar berbat olduğunu bilmeyen yoktur zaten.

Kimi Pve Sever Kimi Pvp. Kimi Pvpden Önce Lv Kasmak İster Kimi Direk Pvp Yapmak İster Vs Vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

örn: Eve

Eve online Uzay oyunu ve bir tek skiller otomatik. Skilleri açmak için isk ve zaman gerekiyor.

Oyun paralı olsa da 300 milyon- 450 milyon isk olunca 30 günlük Pilot Lisans alınca oyun bedavaya geliyor.

Yukarıda bahsettiğim oyunlar "free to play" & "item shop"

Otomatik atak gün gelecek tüm oyunlarda olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Başka konumu bulamadın

Boş mesajlarını başka yerlerde yapabilirsin. Konu gayet güzel. İşine gelmiyorsa ne bak ne mesaj at
  • Bencede guzel bir noktaya değindin mob kes item duşur git sat görev yap baydı bu tarz kontrollu oyunla hic degilse gece yatarken kendi kendine kasmasına yardımcı olur ben seviyorum bu özellikleri herkezin zevki ayri begenmeyen yorum yapmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <WanteD>

Bencede guzel bir noktaya değindin mob kes item duşur git sat görev yap baydı bu tarz kontrollu oyunla hic degilse gece yatarken kendi kendine kasmasına yardımcı olur ben seviyorum bu özellikleri herkezin zevki ayri begenmeyen yorum yapmasın.

Biz yıllardır boşuna hilelerle cebbelleşiyoruz o zaman :)
    Ne kadar saçma bir sistem.Herkes bıraksın bota hiç kimse emek vermeden en iyi itemleri dizsin en son levele gelsin.Ee ne anlamı kaldı çabalamanın emek vermenin.Burada ise cash devreye giriyor.Leveller aynı ee nasıl fark yaratıcaksınız mecbur cash alıcaksınız.Ne farkı kaldı pvp serverdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Bencede guzel bir noktaya değindin mob kes item duşur git sat görev yap baydı bu tarz kontrollu oyunla hic degilse gece yatarken kendi kendine kasmasına yardımcı olur ben seviyorum bu özellikleri herkezin zevki ayri begenmeyen yorum yapmasın.

Ne kadar saçma bir sistem.Herkes bıraksın bota hiç kimse emek vermeden en iyi itemleri dizsin en son levele gelsin.Ee ne anlamı kaldı çabalamanın emek vermenin.Burada ise cash devreye giriyor.Leveller aynı ee nasıl fark yaratıcaksınız mecbur cash alıcaksınız.Ne farkı kaldı pvp serverdan?

PvP server ne alaka?

• quote:

quote:

Hahaa dedigin lafa bak hele :D pvp server ile arasında dağlar kadar fark var 1 mob kesersin 10 lvl atlarsın bunda gunlerce bırakıp 10 lvl atlarsn

örnegin: Gods War dun gece bi bırakayım dedim sabaha kadar yaklasık 10 saat bıraktm 51 den 54 olmuş neresi bunun pvp server ?

Emek veriyosun diyosun cash sistemi devreye giriyor diyosun allah aşkına oto kasma olmayan bi ton oyun var ve cash sistemi olan oyunlar orda da eger cash almazsan bir hic durumuna duşuyorsun yanlış bir tespit yaptın :)

• quote:

quote:

quote:

Hahaa dedigin lafa bak hele :D pvp server ile arasında dağlar kadar fark var 1 mob kesersin 10 lvl atlarsın bunda gunlerce bırakıp 10 lvl atlarsn

örnegin: Gods War dun gece bi bırakayım dedim sabaha kadar yaklasık 10 saat bıraktm 51 den 54 olmuş neresi bunun pvp server ?

Emek veriyosun diyosun cash sistemi devreye giriyor diyosun allah aşkına oto kasma olmayan bi ton oyun var ve cash sistemi olan oyunlar orda da eger cash almazsan bir hic durumuna duşuyorsun yanlış bir tespit yaptın :)

iyi de arkadaş, kendin oynama, kendin ilerleme. Daha çok para harcamak mı Mmoların amacı yoksa daha fazla zaman harcayıp bir şeyler başarmak mı? Bence bir şeyler başarmak. Elbette Cash Shop itemları oyunu etkiliyor ama o ayrı bir konu, her f2p' de öyle veya böyle etkiliyor oynanışı. Kendin kasmayacaksan bilgisayarın karşısına oturmaya ne gerek var ki? Hatta Mmo oynamaya ne gerek var? Single bi rpg indir, hile kullan veya gir bi private servera tek mob kes yüksek lvl ol ve en iyi itemlerı topla.
    ama tabi seven var ki böyle oyunlar yapılıyor, zevk meselesi. sadece benim bakış açıma göre saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 12 Ocak 2011; 2:43:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

quote:

quote:

iyi de arkadaş, kendin oynama, kendin ilerleme. Daha çok para harcamak mı Mmoların amacı yoksa daha fazla zaman harcayıp bir şeyler başarmak mı? Bence bir şeyler başarmak. Elbette Cash Shop itemları oyunu etkiliyor ama o ayrı bir konu, her f2p' de öyle veya böyle etkiliyor oynanışı. Kendin kasmayacaksan bilgisayarın karşısına oturmaya ne gerek var ki? Hatta Mmo oynamaya ne gerek var? Single bi rpg indir, hile kullan veya gir bi private servera tek mob kes yüksek lvl ol ve en iyi itemlerı topla.
    ama tabi seven var ki böyle oyunlar yapılıyor, zevk meselesi. sadece benim bakış açıma göre saçma.

Yahu arkadaş her oyuna girdiginde oto kasmaya koyacaksın diye bir kural yok ki bir işin cıkar koyarsn 1 2 saat yada gece yatarken koyarsın onda da emek var dun 1 gun sırf oyunla ugrastm bu emek degil mi ? nasıl + basıcam diye sonra ordan oraya görevler icin koçuşturup gittim

ben seviyorum arkdaşım bu tur oyunları.

• her gün koyacaksın diye bir şey yok tabi ki de, her gün koyanlarda var. Çinliler mesela sen daha fazla zaman harcıyorsun adam 24 saat açık bırakıp senle aynı seviyeye geliyor. Ee? ne anladım o işten? Neyse bende belirttim zaten zevk meselesi diye, isteyen istediğini oynar banane
  • Şu emek olayı nedir bana biri tam açıklasın lütfen,çok komik geliyor çünkü kulağa ; Botsuz,ya da kendiniz elle kastığınızda aylık maaş mı veriyor bu oyun firmaları da bizim haberimiz yok?
    Ne emeği abi ,oyun bu ya.Böyle oto botlu oyunlarda,24 saat bot kullanan başkalarının hakkını mı yemiş oluyor yani?Zaten kendiliğinden botlu oyunların asıl amacı bu,zamanı pek fazla olmayan adamların(okul,iş) eve döndüklerinde ya da boş zamanlarında yarım saat - bir saat pvp vs. oynamak istemesinden ötürü ; Böyle botlu oyunlar bu tarz insanlara hitaben yapılıyor zaten,yok botlu mmorpg olur mu yok bilmemne bilmemne olur mu neyin tartışması bu
  • With Your Destiny globalde de bu bot sistemi var.
  • Evet bazı oyunlarda gerekiyor.Mesela rap görevleri var 100 er tane 200 er tane kesmen gerekiyor arka arkaya,bot burda baya bir yardımcı oluyor açıkçası.
  • Çoğu oyunda "hp" bitiyor şişeye bas "mp" bitiyor şişeye bas son derece can sıkıcı bir durum.

Bazı oyunların Hp ve MP potlarını otomatik basması da keyifli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.