Şimdi Ara

Kendi kendine kırılan cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 gün önce falan 2019 model 2020 ocak trafige cikisli 1000km deki aracimin caminin durdugu yerde, kendi kendine kirildigini farkettim. (ben oyle zannediyorum cunku hicbir darbe carpma belirtisi goremedim) Araci en son camin kirildigini farketmemden 1 hafta once kullanmistim.
    Bunun uzerine araci aldigim yeri arayip durumu anlattim. Araci getirin gorelim dediler, bende 70km mesafeden araci getirirken cam tamamen dokulebilir gorecek birsey kalmaz dedim. Detayli fotograf ve video istediler bende bol bol cektim gonderdim. Biraz telefon trafiginden sonra cami garantiden degistirmeyi kabul ettiler ve camin siparisini verdiler. Ta ki benim sonradan attigim icerden cektigim fotograflari gorene kadar. Icerden cekilen fotograflara gore cam ancak bir darbe alirsa oyle olurmus. Yani cami garantiye sokmama niyetindeler.
    Aracimin kaskosu var ama hasarsizlik indirimini deldirmeyi veya aracimda hasar kaydi gorunmesini istemiyorum. O yuzden garantiden degisim yaptirabilirsem benim icin daha iyi olur.
    Bu durumda ne yapmaliyim, nasil bir yol izlemeliyim ve bu cam nasil kirilmis olabilir?

    Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam Kendi kendine kırılan cam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 23 Haziran 2020; 19:38:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bildiğim kadarıyla cam değişimi yılda bir kereyi geçmemek kaydıyla hasarsızlık indirimini bozmuyor. Kaskodan değişim sağlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Hasarsizligi bozmuyormus evet ama araca hasar kaydi isliyormus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.