Şimdi Ara

Kendi kendime kargo gönderdim.TRAJIKOMIK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bugün başımdan geçen trajikomik bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Değerli forum arkadaşlarım, Cuma günü Hepsiburada'dan aldığım bir ürün ''Ankara Keklikpınarı Sürat Kargo'' firmasıyla tarafıma ilginç de olsa ulaştırıldı.Gayet güzel bir şekilde ürünün bana yeterli gelmemesi sebebiyle iade opsiyonumu kullanmak adına kapıdan alınması için cumartesi başvuru yaptım.Fakat bu bahsi geçen şubenin elbette ki asla kapıdan kargo almadığı bir konumda yaşıyorum.Her neyse gelelim komik olan yere.Değerli arkadaşlarım bu kargonun brüt ağırlığı sanıyorum 7-8kg civarında, oldukça da ebatlı.Aracım da yok malumunuz, sırtlandım kargoyu bindim dolmuşa tin tin en yakın şubeye gidiyorum.Elbette ki orası da ''Ankara Öveçler Sürat Kargo'' şubesi.Varıyorum ve ilk sorum şu oluyor ''Telefonlarınızı neden açmıyorsunuz?'' Evet ciddi bir şekilde ne keklikpınarı şubesi ne de öveçler şubesi asla telefonlarını açmıyorlar.İnternette de haklarında binlerce şikayet bulabilirsiniz.Öveçler şubesinin verdiği yanıt telefon bozuk, müdür tamir ettirmiyor oluyor.1.5 yıldır mı diyorum?(Şikayetlerin sürelerini baz alarak.)Evet maalesef diyor.
    İyi peki diyorum, geldik artık onca yolu (13km yol gittim,8km'si yayan yürüdüm pintiliğimden, kalan kısmı dolmuş ile.)

Hepsiburada'nın tarafıma vermiş olduğu ücretsiz kargo numarasını veriyorum ve üzerine kırılabilir vesaire yapıştırdıktan sonra yolluyorum.Çalışan hanımefendiye imzalamam gereken evrak vesaire var mı diyorum?Yok işleminiz tamam gidebilirsiniz diyor ve tekrar soruyorum herhangi bir belge vermeyeceğim ya da almayacağım değil mi diyerek?Hayır bitti işleminiz göndereceğiz diyor.Peki diyip ayrılıyorum.

Ptesi günü gelip çatıyor.İşte burada başlıyor komedi arkadaşım.Kapıcım arıyor beni adına kargo var evde değilmişsin diyerekten.Evde değilim evet diyorum kim ne yollamış diyorum.Benim adımı söyleyerek sana göndermiş diyor,Abi bir yanlışlık olmasın o benim ama diyorum yoo diyor burada ne yazıyorsa onu diyorum.Evet dostlar.Kendi adıma kendime kargo yollamışım ben.Sen tutup hepsiburadanın bana vermiş olduğu kodu nasıl oldu da tekrar bana yolladın be arkadaşım diyerek kargoyu akşam alıyorum.Şoklar içerisindeyim tabii,ertesi gün ilk iş şubeye gidiyorum ve soruyorum nedir bu olay?''Ayyy yanlış girmişim uff yaaa'' deniyor.(Tabii o bozuk telefon hiç açılmıyor.)

3.75TL dolmuş ücretinden git gellerle beraber bu iki günün bana maliyeti 30 Türk lirası ve 16 km yol iki gün aksayan iş ve yürümek olarak geri dönmüştür.Vallahi parasında değilim sadakam olsun,yürümekte spor de geç ama bir kişinin sorumsuzluğunun beni tekrar tekrar oralara götürmesine gerçekten üzüldüm.Hala da gülüyorum.Umarım sizlerin yüzünde de bir tebessüm oluşmuştur.
    Bu arada ÖVEÇLER SÜRAT KARGO şubesiyle asla ama asla iş yapmayın demeden konuyu bitiremeyeceğim.Telefonlarını kasıtlı açık bıraktıklarına gözlerimle şahit oldum.Bu durum da ayrıca irite edici.

• komik

Gecen kargocu geldi yan eve gitmesi gerekiyordu bize geldi.

Isim sordu yan taraf dedim.

-Orda kopek var giremem dedi.

Kopek bagli ve yavru zinciri yetismez dedim.

- neyse kagit yapisitirip giderim dedi ve yapistirdi gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kargoculae iyice yoldan cıktı gecen ptt kargo da yanlis kargo getirdi 1 aydir muhattab bulamiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de ben Hepsiburada’yı arayıp kargom hala ulaşmadı mi iadem nerede yeni ürün alacağım yaaauuuvvv yapıyorum.Kendime gönderdiğim o kargo...heyytt be...Bu arada arkadaşlar ciddi anlamda kargoculari şikayet edebileceğimiz veya aksiyon alabileceğimiz bir kurum yok.Gecistirilme ve ihmalkarlık var sürekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.