Şimdi Ara

kendi kendime cinsellik üzerine konuşuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda sık sık kendi kendime konuşmaya başladım. konuştuğum konularda hep cinsellik üzerine. örneğin bi arkadaş eş dost birisi var. onu düşünüyorum. sonra onunla cinsellik üzerine konuşurmuş gibi hem soru soruyorum hemde onun ağzından cevabı duyarmış gibi kendim cevap veriyorum. bilmiyorum benim gibi manyak var mı ama bunu yapan varsa benim halimden anlar. fazla da yaptıklarımı anlatmak istemiyorum ruh hastası falan dersiniz şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Met_10 -- 31 Mayıs 2012; 21:46:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met_10

son zamanlarda sık sık kendi kendime konuşmaya başladım. konuştuğum konularda hep cinsellik üzerine. örneğin bi arkadaş eş dost birisi var. onu düşünüyorum. sonra onunla cinsellik üzerine konuşurmuş gibi hem soru soruyorum hemde onun ağzından cevabı duyarmış gibi kendim cevap veriyorum. bilmiyorum benim gibi manyak var mı ama bunu yapan varsa benim halimden anlar. fazla da yaptıklarımı anlatmak istemiyorum ruh hastası falan dersiniz şimdi

Abinle karsilikli konusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir pizza söyle düzelirsin

• quote:

hep cinsellik üzerine.

• arkadaşlar bu ödül kazanmak için üyeleri kandıran adam şu ayakkabı verecem diyen.cevap yazmayın bizi kandıran bizden değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sesinin yankısı ile konuşan adam vardi

• manyak mısın olum sen
  •  kendi kendime cinsellik üzerine konuşuyorum
  • quote:

son zamanlarda sık sık kendi kendime konuşmaya başladım. konuştuğum konularda hep cinsellik üzerine. örneğin bi arkadaş eş dost birisi var. onu düşünüyorum. sonra onunla cinsellik üzerine konuşurmuş gibi hem soru soruyorum hemde onun ağzından cevabı duyarmış gibi kendim cevap veriyorum. bilmiyorum benim gibi manyak var mı ama bunu yapan varsa benim halimden anlar. fazla da yaptıklarımı anlatmak istemiyorum ruh hastası falan dersiniz şimdi
    sokak senin gibilerle dolu kardeşim.. emin olabilirsin..
  • bu ara bende çok konuşuyom kendi kendime delirdim herhalde
  • tamam o zaman, biz sizi ararız.
  • Yalnızlığın böylesi

• quote:

abi aynısı bende var. Kendime diyordum maynağım diye bi tane daha çıktı. Bu durum film izlerken biriyle konuşurken ve yalnız kaldığımda çok oluyor. İkimize de geçmiş olsun

• böylesinide ilk kez görüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.