Bildirim
Kendi Giden Otomobil (S500 Intelligent Drive)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
adamlar resmen uçmuş...
20 sene sonra bütün otomobillerde standart olur..
bugün kullandığımız abs,esp vb sistemlerin hepsini 80-90 li yılların mercedeslerinde görebiliyoruz... -
Mercedes farkı -
Googlde yillar önce yapmıştı ve kullanıyordu. Ancak hükümetler izin vermediği için aracın içinde 1 kişi bulunması gerekiyordu. Yoksa googleın yaptığı araçlar tamamen kendisi hareket edebilir nitelikteydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20-30 yıl sonra direksiyonlar opsiyonel olur artık. Kendi sürme keyfini hala hissetmek isteyenler için, gidişat o yönde .
-
Hocam sanırım bu mercedesinki biraz daha farklı Trafik ışıkları yaya geçitleri vs.algılayıp ona göre hareket ediyor. -
Çok tehlikeli bi olay ufak bi aksaklı olsa o sistemde artık neyse o kaza sebebi.Yani şimdi tek arabada ama ilerde standart olursa arkadaşların dediği gibi o yüzden diyorum.Ama bu tür gelişmeler çok güzel. -
Bu özellik yeni S classta var ama herhangi bir aksaklığın doğabileceğini hesaba katarak 15 sn ile sınırlı tutmuşlar.Yani 15 saniye kendi kendine gidebiliyor.
Her 15 snye bir yenilesek -
manuel tercihimdir .... sonra bu özeliğin kölesi oluruz -
40 seneye tüm firmalarda standart olur. Ulaşım hızları bayağı artar. Ancak klasik araçlara ne olur merak ediyorum. -
Önce kendi kendine park etme özelliğini getirdi firmalar,şimdide bu 15-20 sene sonra standart inşallah görebiliriz o günleri -
Bir yıldız yeterci olarak diyorum ki bu hiçbir şey.Audi aylar önce geliştirmeye başladı. -
Yıldızı yeterrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda güvenli bir sistem değil ki bu bizim mahallede sürsün de göreyim -
Çok uzun yıllar gerekli sistemin Türkiye ve benzeri ülkelere uyarlanması için.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sisteme türkiye için şahinci mod olarak bir şey katmalılar.
zig zag çizen şahinleri tanıyıp paramparça etmeli. -
Bence 2020 yi beklemez.2015 gibi sunulur -
Ne zaman yapacaklar aceba diye bekliyordum. -
Gm 2018'de full otomatiğini piyasaya sürecek.
Ayrıca Google Driveless Car epey yol kat etti sürücüsüz olarak.
Bu iş arabadan ziyade yazılım ve bilgisayar işi olduğu için bu konuda "Yıldızı yeter" konusu pek işlemez malesef. Almanlar yazılımda o kadar iyi değiller.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X