Şimdi Ara

🎮 Kendi Geliştirdiğim Browser Oyunu: NedreGPT (Yorumlarınızı Bekliyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve geliştirmelerine devam ettiğim tarayıcı tabanlı (browser-based) oyun projem NedreGPT.com'u sizlerle paylaşmak ve değerli yorumlarınızı almak istiyorum.

Biliyorsunuz ki bazen devasa boyutlu oyunlar indirmek yerine, tarayıcıyı açıp 10-15 dakika kafa dağıtacak, hızlı ve pratik oyunlar arıyoruz. NedreGPT tam olarak bu "hızlı erişim, anlık aksiyon" ihtiyacını karşılamak için geliştirdiğim bir strateji/savaş oyunudur.

NedreGPT Nedir? Oyunun Mantığı Nasıldır?

NedreGPT, herhangi bir kurulum veya üyelik karmaşasıyla uğraşmadan, doğrudan tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir web oyunudur.

Oyunun temel dinamikleri şöyledir:

• 🕹️ Oynanış: Siteye girdiğiniz anda kendinizi bir mücadelenin içinde buluyorsunuz. Türkiye'nin herbiri güzide 81 ilinden birini seçiyorsunuz. Her gece sağlık durumu en düşük 2 il eleniyor. 40 günlük mücadele sonunda geriye sadece 1 il kalıyor ve sezon şampiyonu belirleniyor. Sezon şampiyonu ildeki kullanıcılara da reklam gelirlerinden bir ödül dağıtılıyor.
    • 🔫 Mühimmat ve Ekonomi Sistemi (Önemli Detay): Oyunda "Pay-to-Win" (parayı basan kazanır) mantığı yok zaten tamamen ücretsiz yatırma seçeneği yok, "aktif olan kazanır" mantığını benimsedim. Çatışma sırasında mühimmatınız biterse, oyun sizi yarı yolda bırakmıyor. Sistem içerisindeki kısa videoları izleyerek anında mühimmat takviyesi alabiliyor ve savaşa kaldığınız yerden, güçlenerek devam ediyorsunuz. Ayrıca seçtiğiniz il elendiğinde oyundan kopmuyorsunuz. Sistem tüm skorlarınızı sıfırlıyor ama yeni bir ile transfer hakkı sunuyor.
    • 🚀 Performans: Oyun tamamen tarayıcı tabanlı olduğu için bilgisayarınızı yormaz, arka planda çalışırken sistem kaynaklarını tüketmez.

Geliştirici Notu: Proje şu an aktif olarak geliştirilme aşamasında (Beta gibi düşünebilirsiniz). Bu yüzden DH ailesinin geri bildirimleri benim için çok kritik. Arayüzde gördüğünüz hatalar, "şöyle olsa daha zevkli olurdu" dediğiniz kısımlar veya performans ile ilgili yorumlarınız, oyunun gelecekteki güncellemelerine doğrudan etki edecektir.

Oyuna Göz Atmak İçin: 🔗

Vakit ayırıp deneyen, eleştiren veya destek olan herkese şimdiden teşekkürler. İyi forumlar!

🎮 Kendi Geliştirdiğim Browser Oyunu: NedreGPT (Yorumlarınızı Bekliyorum)nedregpt.com
    NEDRE GPT: 81 Bölge Savaşı
    https://nedregpt.com

• 🎮 Kendi Geliştirdiğim Browser Oyunu: NedreGPT (Yorumlarınızı Bekliyorum)

Etkinlik Nedir?

Sisteme davet ettiğiniz her arkadaşınız 5.000 Mermi (Oyun içi puan) kastığında, sizin bakiyenize anında 50 TL eklenir.

Nasıl İşler?

1. Siteye kayıt olun ve "Davet Et" sayfasından linkinizi alın.
    2. Arkadaşlarınız kayıt olsun ve oyun içindeki basit görevleri (Video izleme, makale okuma vb.) yaparak mermi kassın.
    3. Arkadaşınız 5.000 mermiye ulaştığı saniye, 50 TL cüzdanınıza yansır.
    4. Toplam 200 TL'ye ulaştığınızda Banka Havalesi (IBAN) veya USDT olarak çekebilirsiniz.

Ödül Havuzu: Toplam dağıtılacak ödül 10.000 TL ile sınırlıdır. Sitede canlı olarak kalan havuz miktarını görebilirsiniz.

Güvenlik: Hile yapmaya çalışanlar sistem tarafından engellenir.

Kayıt Olmak İçin:

Herkese bol kazançlar! Sorusu olan konu altına yazabilir.

🎮 Kendi Geliştirdiğim Browser Oyunu: NedreGPT (Yorumlarınızı Bekliyorum)nedregpt.com
    NEDRE GPT: 81 Bölge Savaşı
    https://nedregpt.com

• telegramdan kod gelmiyor. cihaz doğrulaması yanlış diyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.