Şimdi Ara

Kendi Android telefonunu yaptı: Karşınızda toplama Samsung Galaxy S9+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anakartta sim kart yuvası ya da gsm özelliği içeren devre varsa( ki olması lazım diye biliyorum) direkt telefon gibi geçirtmezler onu (arduino gsm shieldler geçiyorsa o da geçer, geçiyor mu bilmiyorum)

• Parçalar orjinal mi yan sanayi mi bilemiyorum ama sağlık açısından sar değeri olarak bence zararlı bir iş yapmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Buna imei çakılır ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılabilitesi varsa çok çok güzel iş.telefonların absürt rakamlarla satıldığı ülkemizde mantıklı iş.elbette herkes yapamaz bu işleri.

• güzel olmuş fakat türkiyede bu çalışmaz malesef yani kayıt ücreti filan bunları bırakın kayıtlı anakart bulsan toplasan yine cihazın sıfır fiyatını geçeceğini çok neeeeeeeet garanti veriyorum aksi halde toplar toplar satardık emeğin karşılığı olurdu adam çinde toplamış ancak orda olurdu ztn uygun fiyata
  • Aynı youtuber Çin'de Iphone da yapmıştı. Tesadüfen dün izlemiştim.
    Strange Partsyoutube
    How I Made My Own Android Phone - in China
    https://www.youtube.com/watch?v=MjwtTSoIYYs

• Bizde yemez neden mi resimlere bakın anlarsınız Kendi Android telefonunu yaptı: Karşınızda toplama Samsung Galaxy S9+ Kendi Android telefonunu yaptı: Karşınızda toplama Samsung Galaxy S9+

Gümrük vergisi alınan üründen daha yüksek çıkan bir ülkede yaşıyoruz düşünsenize kamerası hoparlör kasası butonu vs. vs.. 2 adet fiyatına 1 tane gelecek dolar kuru üzerinden de fiyatlara bakarsak zaten 1 e 6 ödüyoruz başka ülke için uygun ve mantıklı bir yol ve hobi olsa bile bizde yemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    samsungun parcalari pahali. sadece ekrani 100$ i gececektir. toplamda telefonun yurtdisi fiyatini gecermi gecmezmi emin degilim.

• zamaninda zamaninda kendime karma parcalardan bu sekil bir lg g2 yapmistim. ekrani kirik parcalanmis 2 adet lg g2 vardi. ekran, arka kapak ve bir iki sensoru cinden siparis edip, eldeki parcalari birlestirerek yeni telefon yapmistim. tabi anakarti burdaki kayitli bir telefona ait oldugu icin imei kayit sorunu olmamisti.

• senin 3 yaşındaki oğlun bunu yapabiliyorsa M.I.T 'e gönder. Lego değil bu; elektronik devre.

• Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    türkiyede öyle onlarda nasıldır bilmiyorum...

• Kullanım tecrübesi nasıl acaba?

• Bu adam çok iyi ya kendi iPhone’nu da yapmıştı. En çok kulaklık çıkışı olmayan iPhone’a kulaklık çıkışı yapmasını sevmiştim.

• Adam koskoca vestelin yaptığını tek başına evinde yapmış... Var mı ötesi

• Türkiye'de de kendi android cihazınızı toplayabilmeniz çok da imkansız değil, şahsen o şekilde 4 adet Android cihaz topladım. Sadece yapmanız gerekenleri açıklıyorum;

1. Letgo'ya girip toplamak istediğiniz cihazın hurdalarını inceleyip max 200 liraya alışverişi kapatmanız (fakat bu hurdanın içinde muhakkak çalışan bir anakart olsun, ekranı arka kapağı, hatta bataryası büyük ihtimalle haşat olmuş olacaktır)
    2. Letgo'dan istediğiniz sayıda hurda cihaz alabilirsiniz fakat aldığınız cihazın hangi parçalarının çalışıp çalışmadığını test edebileceğiniz bir ortamınızın olması lazım.
    3. Eksik olan parçalarınız Ali Express, Wit Rigs veya Stellatech.com gibi parça satan sitelerden topluca sipariş vererek tedarik edebilirsiniz. Emin olun 2. el alacağınız cihaza kıyasla daha güvenilir ve daha temiz bir cihaz toplamış olursunuz. Saygılarımla.

• Daha önce de iphone 6 s yapmıştı.Adamı takip ediyorum.Çinde bile pc topladı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.