Şimdi Ara

Kendi 5.1 imi kendim yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu 5.1 ın woofer harıc 20-30w lık kaldırabılcek seslerı net duyabılecegımız hoparlör tavsıye edermısnız

• çok kanal destekli bir anfi olarak ne yapmayı düşünüyorsun ? hoparlör kolay hoparlörü nasıl bişeye bağlaycaksın ?
  • kardes center ve woofer kanalı stk 4241v ıle beslencek dıyer dört kanala ön ıkılıye tda 1554 arkayada o sekılde toplam bırbırınden bagımsız 6 kanal . 4 Kanala sıradan 15 20 w hoparlör , centera ıyı bı mid ses guclu 50 60 w bıse wooferada 25 30 cm genıslıgınde kicker pıoner vs kutulu bı woofer Sence nasıl olur
  • bu işlerle uğraşmak çok zevklidir gidip sıfırını alsan insana bukadar zevk vermez bilirim ama inan git basit bi creative 5.1 hoparlör al sonra onu modifiye filan at yada logitech o şekilde daha başarılı oluyor hem anfi hem hop. uğraşmazsın
  • bu seferde kardesım hoparlörler yanıyoo ıcıne o ebatta baska bı hoparlör bulamayz kı. sadece tweter yada voofer baglamaktan baska bısey yapamıyoruz :( 2 kanalda ses daha net oluyor. aslında sadece fılm ızlemek ıcın 5.1 guzel oluyoo Ben stk 4231 amfımı yaptım sımdı kutu arastırıyorum buyuk bıse
  • Aynı soruyu bende soracaktımki konu çoktan açılmiş bile :)
    benim elimde 2 tane 2+1 sitem vardı (Logitech Z2300) biri mefta oldu sanırım uydu çıkışları yanmış şimdi elimde 4 tane uydu 1 tane sağlam woofer var. Diğer wofeer da çalışıyor ama uydulara ses gitmiyor sadece wofeerdan ses geliyor.
    Şimdi benim merak ettiğim bu parçalardan bir 5.1 sistem çıkarmı? Harici veya dahili bir ses kartı alsam 5.1 sistem kurabilirmiyim?
    5.1 destekli ses kartlarında genelde 3 çıkış oluyor dolayısı ile illaki bir 5.1 dağıtıcı kart gerekiyor yani 5 uydu ve bir sub ı takabileceğim çıkışlar bulunmuyor. Bildiğiniz bir kart varmı her kanal için ayrı çıkışı olan bir kart ve 5.1 destekli ? mümkünse dts de çözsün :)
    Git 5.1 sistem al demeyin elimdeki parçalar çok sağlam yazık olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacocuk -- 15 Ekim 2009; 18:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

bu seferde kardesım hoparlörler yanıyoo ıcıne o ebatta baska bı hoparlör bulamayz kı. sadece tweter yada voofer baglamaktan baska bısey yapamıyoruz :( 2 kanalda ses daha net oluyor. aslında sadece fılm ızlemek ıcın 5.1 guzel oluyoo Ben stk 4231 amfımı yaptım sımdı kutu arastırıyorum buyuk bıse

çankaya 2. onur hanında 2000 elektronik var onda büyük metal amfi kutuları var hazır delikleri filan açılmış montaja hazır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes saol orayı bılıyorum kendım gelısı guzel bı kutuya sıgdırdım ısımı göruyoda ton kontrolu ordan almıstım zamanında fıyatlar bıraz ucuk gelıyoo oranın
  • evet biraz fiyatları geçiriyo ordaki adam

malzeme alırken
    bu kondansatörü pioneer kullanıyo iyisinden vereyim, sana ben toshiba vereyim gibi konuşmalar gerçekleşiyor
  • evet aynen öğle onun yanında can elektronık var benım kanka ordan alıyorum parcaları. bazı devrelerı ugrasmıyayım dıyorum ordan alayım felan oda ayakta söyluyor adama gecen stk cıkıs koruma devresı sordum bı dunya para ıstedı ama ne yapcan bazen elın mahkum . dıstorsunu fazla olan bozuk anfıyı kaktırmıstı bana zamanında, hayır hayır senın hoparlörun bozuk beslemen bozuk demesın mı bazen bısey söyluyor yokya gec gec salla kendıyle anlasamıyo ama bazen ögrenıyorum bıseyler ayrıca yanında bı eleman takılıyordu ona sorum bu anfıler nasıl köprulenıyo 10 tl ye söylerım demezmı dukkanı baslarına yıkasım geldı ama ne yapcan. hıc unutmam getır bakalım dedı bu bozuk anfıyı göturmustum devreyle ılgılenırken sevındım neyse yaptı ettı fılan bırde para ıstemezmı :) kalsın dedım devre hehe böylede bı anım gectı pek sıcak bakmıyom oraya ama elın mahkum ıstee :):) haha gecen bı anfı yapmıs yanındakı dukkandayım anfı helikopter gıbı ses cıkartıyo bostaa hehehehe neyse canı sagolsun yasına basına saygım vardır abının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 18 Ekim 2009; 17:38:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.