< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KENAN KARA VE SML HOCA ACİL YAYINLARINDAN AYRILDI
-
-
adam geometride tekeldi zaten. ayıp etmişler bence. az önce videoyu gördüm de foruma geldim ben de. hocalar ayrılmamış yalnız, acil yayınları direkt ilişkilerini kesmiş tek mesajla
sml hoca da geçen sene süreyi az verdikleri için soruları speedrun yaparak çözmüş olsa da bu sene cidden güzeldi soru çözümleri. niye durduk yere yollarını ayırdılar anlayabilmiş değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olayı bilmiyorum ama Kenan hocaya yapılan hoş değil. Adam durmadan çalışıyordu, sürekli video atıyordu. Şimdi videolarını sildirmek o kadar emeğin heba olması demek
-
Kenan hocaya ayıp edilmiş.
Acil yayınları sanırım güç zehirlenmesi yaşıyor. Binlerce hoca var biri gider biri gelir kafasıyla yapılmış bir hamle gibi duruyor.
Eğer para mevzusu dönüp Kenan hoca zam istediyse hakkıdır. Enflasyon çok fazla her şey ateş pahası adamın 2 tane küçük çocuğu var. Acilin geometri kısmı için sıradan bir adam değil satışlarını arttırıyordu kesinlikle.
Bütün videoları sil demek kolay. Adam acil kitapları için 340 tane video çekmiş. Videolardaki çözüm de baştan savma değildi iyiydi.
Bu kadar çözümün tekrar yapılması çook uzun sürer.
Kimse çözümü olmayan kitabı almak istemez. Acilin satışları düşecektir bence. Eğer para mevzusundan başlayan bir olay olduysa istediği parayı vermek acil için daha iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee kazanmasın mı ? Adam öğrencilerinden tek kuruş para almayıp geometri alanında sınırsız içerik üretiyor. Olayı bilmiyorum ancak eğer mesele paraysa anlaşmalı olduğu yayından daha fazla para talep etmesinin ne sakıncası var ? Ayrıca videoda da mağdur edebiyatı falan yapmıyor gayet düzgün bir şekilde kimseye uygunsuz bir ithamda bulunmadan durumu açıklıyor. Nankörlük etmeyin.
-
hocanın bence egosu yoktu. anlatımını beğenmiyordum ama sıradan birisiydi, olması gerektiği gibiydi. sizlere de insan beğendiremiyoruz. kendinizi diğer insanlardan çok daha yüksek görüyorsunuz. weis de hocalar konusunda böyleydi. bu tip üstten bakanlardan olursanız çevrenizde kimseniz kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 13 Nisan 2022; 16:54:15 > -
size göre kimse para kazanmasın, yaptığı işten bir kuruş almayarak babasının hayrına ders versin herkes size
-
Forumumuza hoş gelmediniz İbrahim ve Mahsum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden böyle bir karar alındı bilmiyorum ama Kenan Kara'nın kalında o kadar video vardı yazık oldu o emeklere.
-
ula zaten acil denen yayının logosu bile çalıntı sorular zaten çalıntı çok abartılan bir yayın
-
acilin açıklaması berbat liseli ergen gibi bir açıklama yapmışlar.
ayrıca kitapları da 2019 daki gibi değil abartılıyorlar şu son dönemde sanırım bir deneme deposu denen şeyleri iyi. onun dışında orijinal bassss
-
Dünyanın sonu değil abartmayın Kenan hoca bir yayınla anlaşır onların soru bankalarını çözer özel ders verir (şuan da veriyordur ) vs. adam tek başına marka zaten. Herhangi bir yayınevinin teklif götüreceğini düşünüyorum yakın bir zamanda.
bıyıklı mat'ı da benimhocam'dan atmışlardı adam videolarını stoklamış kendi kanalında yayınlamıştı şimdi işinde gücünde türkiyenin ücretsiz en iyi konu anlatımı içeriklerinden birine sahip va gayet de izleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kenan hocanın videosunun yorumlarına baktım insanlar yine iki kutba ayrılmış acilciler kenancılar diye neyse arka planda ne oldu bilemeyiz belki acil haklıdır ama yazık oldu kenan hocanın emeğine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Nisan 2022; 19:30:22 > -
kim dünyanın sonu dedi lan bulun onu hemen
-
Çok abartılan bir yayın olmasını logosunun ve sorularının çalıntı olmasına bağlaman çok komik olmuş
Evet sorular çalıntı. Bu kötü olduğu anlamına mı geliyor? Bomboş yorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eee kazanmasın mı ? Adam öğrencilerinden tek kuruş para almayıp geometri alanında sınırsız içerik üretiyor. Olayı bilmiyorum ancak eğer mesele paraysa anlaşmalı olduğu yayından daha fazla para talep etmesinin ne sakıncası var ? Ayrıca videoda da mağdur edebiyatı falan yapmıyor gayet düzgün bir şekilde kimseye uygunsuz bir ithamda bulunmadan durumu açıklıyor. Nankörlük etmeyin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X