Şimdi Ara

Kenan için build tavsiyesi pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Shaco jungle useless dedim pick ekranında. Değil bak görürsün dedi. feedledi, tek gank atmadı, surrender istedi, kabul etmeyince afk oldu. Harbi yanılmışım op imiş aslında Bu örnekte useless olan şampiyon değil player tabi ama neyse...

4 kişi kaldığımızda ben 11/1 oynuyordum, Kog 3/5 gidiyordu. Adamlar tf'de sürekli bana focusladı olabildiğince içlerine girip üstüme çektim, kog da işi bitirdi. Benim artıkları toplayıp penta attı, kıskanmadım değil hani

Asıl soruma gelirsek markette ne gördüysem aldım. Ama olmadı sanki. Hybrid gideyim dedim. Dmg, ap, mag pen, armor pen, hp, armor derken slot yetmiyor. Hangi itemi çıkarıp ne alayım sizce? Yoksa sadece ap yada sadece ad mi gitmek mantıklı olur?

Dip not: Kennen ile 1v1'de beni döverek ve never surr anlayışını aşılayarak içinde olmasa bile oyunuma katkı sağlayan illfeel'e teşekkürler

Sosyal mesaj: Never surr anlayışını savunmuyorum. Çünkü genelde surr çekmeyip devam ettiğiniz maçı kaybedersiniz ve zaman kaybı olur. Ama 20 oyundan birinde böyle bir galibiyet alırsınız ki 10 adet yirmi dakikalık galibiyete denk keyif alırsınız. Seçim meselesi bu. Ama en azından kendi oyununuza bakıp flame yapmamaya ve oyunu daha keyifsiz hale getirmemeye çalışın.

• opi build man.

Ben hybrid giriyorum aa ile de guzel dmg atiyorum.Baslangic sana bagli.Ben ward pot aliyorum zaten 4 kez falan oynadim top ad denicem birde.Sonra iki doran aldim.Zhonya ciktim.AP gittim yani.AD top denicem birde.Botrk ve shadow itemi denicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Shaco jungle useless dedim" den sonrasını okumadım gerekte yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

opi build man.

Ben hybrid giriyorum aa ile de guzel dmg atiyorum.Baslangic sana bagli.Ben ward pot aliyorum zaten 4 kez falan oynadim top ad denicem birde.Sonra iki doran aldim.Zhonya ciktim.AP gittim yani.AD top denicem birde.Botrk ve shadow itemi denicem.

Çok iyi dmg vurdum ama hiç pen yoktu biraz uzasaydı fail olabilirdim. Sonda bir last whisperer alma çabam var gerçi Bir item yerine zhonya lazım ama magic pen de gerekiyor. 6 slot useless report pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

opi build man.

Çok iyi dmg vurdum ama hiç pen yoktu biraz uzasaydı fail olabilirdim. Sonda bir last whisperer alma çabam var gerçi Bir item yerine zhonya lazım ama magic pen de gerekiyor. 6 slot useless report pls

botu mpen,mres yap.iceborn yerine rylai al warmog yerine zhonya.Hexi alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

"Shaco jungle useless dedim" den sonrasını okumadım gerekte yok

Daha önce de çok kişiyle tartıştım forumda. %50'nin üzerinde win rate nasıl oluyor anlam veremiyorum. Daha pro Shaco görmedim hayatımda. Ne goldda ne silverda denk gelemedim. Ha çok iyi Shaco oynuyorsan gel premade girelim de göster. Öğrenmiş olurum.
  • quote:

quote:

quote:

opi build man.

Bottan gelen magic pen yetecek mi? ap kennen oldu zaten senin build Liandri de istiyordum aslında, en iyisi ap gitmek herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Daha önce de çok kişiyle tartıştım forumda. %50'nin üzerinde win rate nasıl oluyor anlam veremiyorum. Daha pro Shaco görmedim hayatımda. Ne goldda ne silverda denk gelemedim. Ha çok iyi Shaco oynuyorsan gel premade girelim de göster. Öğrenmiş olurum.

Bence shaco useless jungler demen yanlış. Ben de takımımda seçmeye çalışan olursa aldırmamaya çalışıyorum orası ayrı ,
    çünkü diğer junglerlara benzemiyor, stili farklı, wardlasan bile bd/spilit push ihtimali var her zaman. Kimse doğru düzgün oynayamıyor.Diğer jungle champları gibi oynarsan useless oluyor, hiçbir işe yaramıyor.
    Ben de iyi shaco görmüyorum hiç. Nerften sonra iyice azaldı zaten shacolar. Bd olayının aynısı yi için de geçerli, hatta yi bu konuda daha iyi bence, tflere katılmayıp kule alması çok daha yararlı oluyor 4v dayanabilen disengage takımlarla. (ilk defa kullanıyorum bu kelimeyi)
    Konuyla alakası yok ama söylemeden edemicem oyun tarzı konusunda fizz de çok benziyor bunlara, diğer ap midler gibi oynanırsa olmuyor bence, aldırmamaya çalışıyorum. Takımımdaki sadece fizz yüzünden 30 oyun kaybetmişimdir en az.

Bu arada stream yapan sezon 1den beri sürekli shaco oynayan biri vardı west'te, cidden iyi oynuyor shaco ile, birkaç oyununu izle anlarsın zaten. Açık olunca izliyorum onu tavsiye edeyim. Banlanınca falan fiddle oynuyor.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/86508
    http://tr.twitch.tv/fredfrost

Edit: kennen buildini sevdim bu arada, hemen hemen aynısını düşünüyordum ben de, aa'lar falan nasıl vuruyor late'de guinsoo falan alsak saçma mı olur birinin yerine ya da son item olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 11 Mayıs 2013; 19:43:54 >

• shaco hiç bir zaman useless olmadı!
  • quote:

quote:

jungle iyi oynamam ama en iyi oynadığım jungle herosu shacodur geçen xpeke shaco oynadı 14 e 3 falandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

quote:

quote:

Bence shaco useless jungler demen yanlış. Ben de takımımda seçmeye çalışan olursa aldırmamaya çalışıyorum orası ayrı ,
    çünkü diğer junglerlara benzemiyor, stili farklı, wardlasan bile bd/spilit push ihtimali var her zaman. Kimse doğru düzgün oynayamıyor.Diğer jungle champları gibi oynarsan useless oluyor, hiçbir işe yaramıyor.
    Ben de iyi shaco görmüyorum hiç. Nerften sonra iyice azaldı zaten shacolar. Bd olayının aynısı yi için de geçerli, hatta yi bu konuda daha iyi bence, tflere katılmayıp kule alması çok daha yararlı oluyor 4v dayanabilen disengage takımlarla. (ilk defa kullanıyorum bu kelimeyi)
    Konuyla alakası yok ama söylemeden edemicem oyun tarzı konusunda fizz de çok benziyor bunlara, diğer ap midler gibi oynanırsa olmuyor bence, aldırmamaya çalışıyorum. Takımımdaki sadece fizz yüzünden 30 oyun kaybetmişimdir en az.

Bu arada stream yapan sezon 1den beri sürekli shaco oynayan biri vardı west'te, cidden iyi oynuyor shaco ile, birkaç oyununu izle anlarsın zaten. Açık olunca izliyorum onu tavsiye edeyim. Banlanınca falan fiddle oynuyor.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/86508
    http://tr.twitch.tv/fredfrost

Tamam da iyi oynayan az sayıda kişi olması bir şeyi değiştirmez. O zaman useless şampiyon yoktur demeliyiz. Her şampiyonun belli sayıda iyi oyuncusu var.

Benim merak ettiğim nasıl %50 üzeri win rate alıyor? Ve niye ben bu %50 içine giremiyorum hiç bir zaman? Niye turnuva da oynanmıyor? Herkes diamond-platin bir ben mi silverım? Tüm Shaco oynayamayanlar beni mi buluyor? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Shaco'nun olayını biliyorum zaten. Karşıda Shaco varken jungle isem dikkatli dönüyorum, ward atıyorum etrafa. Lane de isem geri de duruyorum, pushlamıyorum. Support isem vision koyuyorum vb. Zaten late de korkulacak bir tarafı kalmıyor, early de etkisiz kalınca late de takımını 4,5 kişi bırakıyor. gg.

Edit: İlk item olarak Guinsoo çıkacaktım aslında aklımda o vardı oyuna girerken. Ama saolsun Nasus güzel feedledi, bir baktım direk botrk alabiliyorum. Dayanamadım aldım. Sonra da Guinsoo falan gelmedi aklıma. ad rünlerle başladım, Nasus'u minyon grubuna yaklaştırmadım. Bende 50 farm varken onda 12 vardı. İki kez peş peşe stun koymak op.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 11 Mayıs 2013; 20:18:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

opi build man.

Bottan gelen magic pen yetecek mi? ap kennen oldu zaten senin build Liandri de istiyordum aslında, en iyisi ap gitmek herhalde.

apc oynamadim mpen bot yeter ya zaten amacin ultiyle stunlamak damagede atiyosun.Oyun basi iki doran aliyorum sadece hem ustain hem aa hem hp guzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

opi build man.

apc oynamadim mpen bot yeter ya zaten amacin ultiyle stunlamak damagede atiyosun.Oyun basi iki doran aliyorum sadece hem ustain hem aa hem hp guzel.

ben ad rünlerle girdim, direk vampiric alınca 1300 gold kaldı. Ooo piti piti yapıp bir de sheen aldım. 250 mana op.

• Kennen oynamadım ama streamlerde oynayanlardan görüyorum zhonya alıyorlar ulti açıp giriyorlar sonra zhonya basıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Kennen oynamadım ama streamlerde oynayanlardan görüyorum zhonya alıyorlar ulti açıp giriyorlar sonra zhonya basıyorlar

Apc Kennen için first item. Ama bizde tank yoktu. Mecbur ben tanklamaya çalıştım. Yani ulti açıp untargetable olmak yerine adamlar bana vursun diye etraflarında dört dönüyordum
  • İster ad ister ap 1 veya 2 doran blade alıyorum hem rahat farm hem çok rahatsız ediyor a.alar.denemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragis Zemlici -- 12 Mayıs 2013; 0:03:17 >
  • quote:

quote:

arkadaşla duo giriyoruz. 9 win 1 lose'u oldu şu ana kadar. heroyu bilmemeniz useless olmasını gerektirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy

quote:

quote:

arkadaşla duo giriyoruz. 9 win 1 lose'u oldu şu ana kadar. heroyu bilmemeniz useless olmasını gerektirmez.

Arkadaşınızın bir ''şampiyonu'' oynuyor oluşu da onun useless olmasını engellemez. Neyse zaten oynayıp kazanan insanlar olduğunu biliyorum. Lolking'de %52 gibi bir win rate var. Eskisinden çok düşük tabi. Ama yine de ben ne zaman Shaco görsem kaybediyor. Silver III teyim. Normal gamede +30 w/l var. Nerede bu pro Shacolar? Herkes diamond mı bu forumda? Neden neredeyse 3 yıllık oyun hayatım boyunca hiç rastlamadım iyi bir Shacoya? Sizin anlattıklarınızla mı fikir edineyim? Yoksa olayı aşmış birkaç pro streamer ile mi karşılaştırmalıyım kendimi? Bu sorulara tatmin edici yanıtlar almadığım sürece Shaco useless benim için. Kaldı ki benim şahsi fikrimi değiştirmek için neden bu kadar çaba sarfettiğinizi de anlamış değilim forumca.

• quote:

Orijinalden alıntı: @MadMorde

İster ad ister ap 1 veya 2 doran blade alıyorum hem rahat farm hem çok rahatsız ediyor a.alar.denemelisiniz

Mantıklı. Ama Nasus epey ezildi lanede. Minyonlara yaklaşamıyordu. Bende al-sat yaparak para kaybetmemek için direk itemleri çıkmaya başladım. Daha ortada bir oyun olsa ağırlığımı koymak için bende doran tercih edebilirdim.
  • quote:

bi bitmediniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.