Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU] (4. sayfa)

-
-
Orası öyle.
Ama yine de her şeye rağmen 2080s gibi eski bir kartla ultra 4K 120+ fps almak inanılmaz keyifliydi :)
-
PS4/PS5 konusu var hocam: https://forum.donanimhaber.com/kena-bridge-of-spirits-ps4-ps5-ana-konu--143985046
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Eylül 2021; 11:6:7 > -
sağol hocam
-
Var hocam hali hazır da makina çevirisi çıktı el çevirisi ise iki grup çeviriyor ben yama çıkınca oynayacağımquote:
Orijinalden alıntı: bilgennykrx 5700 xt ile 100+fps alıyorum ultra ayarlarda çok akıcı bir deneyim veriyor. oyundan ilk 2 saat itibariyle memnunum. Türkçe yama hazırlıgı var mı acaba cıkarsa güzel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gtx1050ti,8 gb ram (cihazda 16 gb optane bellekte var) ve 8300h intel işlemcili notebook üzerinde medium low karışık 30 fps üstü dx12 modda oynanabilir seviyede çalışıyor. Benim gibi sistemi olanlara fikir verebilmesi adına yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu bilerek almadım ki hem içeriği anlamında hem de fiyatı anlamında izleyeceği yolu göreyim diye. İçerik anlamında 7-9 saat'lik güzel bir iş var gibi her ne kadar çok yaratıcı şeyleri olmasa da. Fiyat anlamında ise her ne kadar 2-3 gündür çıkmış olsa da PC tarafında fiyatında bir değişiklik yok. Sony tarafında ise yine exclusive'lerin yanında oldukça iyi bir fiyata sahip olsa da çıkış gününde bir zam da yeni ve sanırım 350 TL'lere çıktı. PC tarafında da zam alabilir ama çokta inanmıyorum zamlanacağını. Oyun esasında güzel duruyor. Steam çıkışını bekleyeceğim şahsen.
-
Oyuna 400 MB civarı bir güncelleme yayınlanmış.
Patch Notes – 1.05
- Enabled photo mode when sitting with the Rot.
- Increased maximum camera sensitivity.
- Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
- Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
- Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
- Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
- Fixed progression blocker on Warrior Path.
- The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch.
- Fixed minor visual, collision, and audio bugs.
-
Oyunu tweak ile Dualsense'in özellikleri aktif oynamak ve 10bit HDR aktif etmek de mümkün PC'de. Ama yine de Dualsense yerine Elite Series 2 ile oynamayı tercih ediyorum rahatlığından ve ekstra özelliklerinden dolayı. Dualsense yine rafa kalktı. Deathloopta DS daha verimli oluyor bir miktar.
Kena'da ise HDR desteği resmi olarak yok. Tool ile forced 10 bit yaptığınızda oyunun HDR'a ne kadar iyi tepki verdiğini, efektlerin ne kadar bundan yararlandığını gördüğünüzde resmi olarak koymayarak yazık ettiklerini daha iyi anlıyorsunuz. Şudur budur derken oyun bitiverdi zaten elimde kaldı. Çok kısaydı. Güzel bir oyun olsa da bitirdikten 3-5 gün sonra hafızanızda pek de kalmayacak bir oyun. Koca bir sene birkaç hoş oyun dışında bomboş geçti gitti bu sene. Şükür Star Citizen updateler ile güzel yol aldı da yüzümüz gülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Eylül 2021; 19:15:44 > -
Tam olarak programın ismi ne hocam pc de dualsense ile oynayayım keyfini alayım en azındanquote:
Orijinalden alıntı: DanteOyunu tweak ile Dualsense'in özellikleri aktif oynamak ve 10bit HDR aktif etmek de mümkün PC'de. Ama yine de Dualsense yerine Elite Series 2 ile oynamayı tercih ediyorum rahatlığından ve ekstra özelliklerinden dolayı. Dualsense yine rafa kalktı. Deathloopta DS daha verimli oluyor bir miktar.
Kena'da ise HDR desteği resmi olarak yok. Tool ile forced 10 bit yaptığınızda oyunun HDR'a ne kadar iyi tepki verdiğini, efektlerin ne kadar bundan yararlandığını gördüğünüzde resmi olarak koymayarak yazık ettiklerini daha iyi anlıyorsunuz. Şudur budur derken oyun bitiverdi zaten elimde kaldı. Çok kısaydı. Güzel bir oyun olsa da bitirdikten 3-5 gün sonra hafızanızda pek de kalmayacak bir oyun. Koca bir sene birkaç hoş oyun dışında bomboş geçti gitti bu sene. Şükür Star Citizen updateler ile güzel yol aldı da yüzümüz gülüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2707
Gtx1050ti,8 gb ram (cihazda 16 gb optane bellekte var) ve 8300h intel işlemcili notebook üzerinde medium low karışık 30 fps üstü dx12 modda oynanabilir seviyede çalışıyor. Benim gibi sistemi olanlara fikir verebilmesi adına yazdım.3GB Gtx 970M , 16GB DDR3L Bellek ve 4. nesil i7-4710HQ ile oynuyorum. Çok nadiren saniyelik takılmalar oluyor ama rahatsız etmiyor.
-
dualsense özelliklerini aktive etme ve forced 10 bit hdr yapma modlarının adları nedir ve nereden edinebiliriz hocam paylaşabilirseniz seviniriz
-
Bu video da nasıl yapıldığı anlatıyor hocam hdr ile bir bilgi yok müsait bir zaman da deneyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: azosdualsense özelliklerini aktive etme ve forced 10 bit hdr yapma modlarının adları nedir ve nereden edinebiliriz hocam paylaşabilirseniz seviniriz
hangi video hocam :)
-
Linki unutmuşum :)quote:
Orijinalden alıntı: azoshangi video hocam :)
https://www.youtube.com/watch?v=E8jrbda-t6o&feature=youtu.be
Oyuna Türkçe yama çıkmış anında. Bir youtube kanalında oyunu oynayan biri çıktığı gün Türkçe oynamaya başlamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gündür niye yazan yok ilerleyemediniz mi?
yani en kolayda oynamama rağmen anlamıyorum ben ne yapmamız gerekiyor?hiç de öyle otur bir hafta sonu bitir çerez oyunu değil yapımcılarının dediği gibi.bi yama daha aldı 500 küsür mb'lik ama benchmark'ı hala çalışmıyor yahu yapın şunu bana bench yeter.
-
eski bi tat ama yeni bir meyve ancak....
oyunda eski bi tat var sanki zevk alınarak eskiden yediğin bir yemeği yermiş gibi oynadım oyunu büyük bir iştahla hemde evet hikayesi kısa oynanış süresi olarak ama grafikler, oynanış muazzam bir tat bıraktı ağzımda ancak bazı noktalarda ki bunlar optimizasyonlar oralarda sıkıntıları var oyunun ancak devamı gelecektir ve de gelmelidir ayrıca son boss sen muhteşem bi şeysin dostum harikasın
-
evet benchmark calismiyor, directx 12 de oyundan atiyordu ilk basta, artik atmiyor. Bir de mouse ve klavye ile oynamasi biraz dertli, mesela ben ters mouse oynuyorum su rotlarla engelleri actigimiz yerlerde bu rotlari yonlendirmeye calisirken ters mouse ozelligi gidiyor...
-
sitenin biri dx11'e bulaşmayın demiş sonra da 10 fps fazla veriyor demiş nedir okumadım tam.ilk iki gününde 400 500 mb yama gelen oyun daha bitmemiş demektir.cyberpunk'taki hatamı bir daha yapmayacam hatalı hatalı bitirdik ondan sonra yamadılar.bu oyun zaten kısaymış acelesi yok iyice yamasınlar ondan sonra oynayacam.crack scene grupları ondan nefret ediyor emberlab.adamlar helak oldu 1.0.4 1.0.6 habire korsanı çıkıyor indiren de sövmüştür.benchmark çalışsa bile pek işlemci kullanmıyormuş ekran kartına yükleniyormuş bir de 2k yapacaz falan ben vazgeçtim 5600x sisteme de alacaktım oyunu ama kart karşılaştırıyorsa biri 2080 diğeri 2080 super yani merak edilen bir karşılaştırma olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X