fiyatlandırma pc için iyi duruyor . Bekleyelim bakalım . |
Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
tırt çıkacka gibime geliyor ama neyse hayırlısı bir zelda olmicak
-
-
Oyun hakkında
Hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kena olarak, oyuncular Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip bulur ve bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirir ve oyuncuların çevreyi istedikleri gibi yönetmelerini sağlayacak yeni yollar oluşturur.
Hikâye
Genç bir Ruh Rehberi olan Kena kutsal dağ tapınağını bulmak için terkedilmiş bir köye yolculuk yapar. Gezici ruhların hapsolduğu, balta girmemiş bir ormanda gizlenen bu unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkarmak için mücadele eder.
Rot'u Bul
Ürkek ve aldatıcı ruhlar ormanın her yerinde. Ölü ve çürüyen elementleri parçalayarak dengeyi koruyorlar.
Önemli Özellikler
- Ekibini Oluştur: Güçlü yetenekler kazanmak, keşifler yapmak ve çevreyi değiştirmek için Rot bul ve topla.
- Keşfet: Unutulmuş bir köy ve garip bir lanet. Bir zamanlar görkemli olan bu dünyayı eski hâline getirmek için Ruhlar Âlemi'nin gücünden yararlan.
- Hızlı Savaş: Çürümüş, hapsolmuş ve hareket edemeyen bu ruhlar Kena'ya her seferinde meydan okuyorlar.
-
God of War, Horizon Zero Dawn ve Pikmin'in Pixar animasyonları ile harmanlanması... baya ilgi çekici duruyor. Açık dünya olmasını da aşırı isterdim ama yapmamışlar. Lineer bir 9-10 saat sunsa harika olur. Epic üzerinde ki 69 TL'lik ön sipariş fiyatı da çok iyi ama hala bekliyorum. Umarım çıkışından sonra zam gelmez fiyatına. Fiyatının artacağından şüphesi olan ve oyunu aşırı beğenip verecek 69 TL'em var derseniz de durmayın alın bence.
-
Oyun ertelenmiş.Yeni Çıkış tarihi 21 Eylül 2021
IGNtwitter
“Kena: Bridge of the Spirits has been delayed until September 2021. https://t.co/5xYVkzwCmv”https://twitter.com/IGN/status/1420515918338199552
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Temmuz 2021; 15:10:59 > -
Oyun bugün çıkıyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun konusu o kadar geride kalmış ki Pc konusunu gün içinde bir türlü bulamamıştım. Her neyse oyun yarın sabah saat 7 de açılıyor.PC de Epic Mağazasına özel olduğu için ön yükleme olmadı.Ön sipariş yaptık bekliyoruz,umarım ilk oyununu yapan bir firma için güzel bir deneyim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun indirme ne zaman başlıyor, 12’ den sonra başlar mı ?
Sabah 7 de açılacak diye yazıyoruz halen saat kaçta diye soranlar var,okumuyor musunuz yoksa yazdığımızı mı görmüyorsunuz,ilginç gerçekten
-
Oyun bugün çıkıyormuş.Epic üzerinde fiyat gerçekten güzel almayı düşünüyorum.Denuvo denen zımbırtı var mı? Pc'de denuvo yüzüdnen optimizasyon saçmalığı olacaksa Ps5'e alıp oynarım.Orda da exclusive görünüyor oyun.
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 21 Eylül 2021; 1:19:40 > -
İndirmeye kaçta açılacak acaba
-
Denuvo yok zaten kırıldı bile oyun çıkmadan.
-
Oyunun fiyatı çok güzel bence almak isteyen düşünmeden epic store den alsın. Türkçe yamasını da anonymous çeviri yapacak diye biliyorum.
Oyun 85 den Metacritic'i açmış. 19 incelemenin ortalaması olarak çok iyi bir sayı. Güzel bir oyun var karşımızda gibi duruyor.
Oyuna başlıyorum bakalım nasılmış 🙂 İlk defa bi oyuna ön sipariş verdim hayatımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 21 Eylül 2021; 10:22:27 >
Oyuna biraz önce girdim benim ekran kartım sanırım yetersiz bilmiyorum:) GTX 1660 Super ile ultra ayarlarda oyunun başlangıcında mağarada 70 80 FPS alır iken dışarı çıkınca bir anda FPS 40 lara düştü. Bende medium falan yaptım akıcı oynatıyor. Böylesi güzel oyunu ultra grafikte oynayamamak biraz üzdü açıkçası :(
-
Oyunun puanları gayet iyi direk aldım.Umarım fazla optimizasyon sıkıntısı yoktur.Ps de 200 küsür lira,epic bu tür oyunlara çok güzel fiyat çekti gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 21 Eylül 2021; 10:45:4 >
2 saatlik oyun deneyimim de oyunun ilk saatlerinden oldukça memnun kaldım. Çok tatlı bir görselliğe, animasyon filmlerden çıkmışcasına çok hoş bir atmosfere sahip oyun. Bu tarz animasyon tadında oyunlara ilgisi olanların hoşuna gidecektir. Vuruş hissiyatı dövüş mekanikleride gayet tatmin edici geldi bana. Bakalım ilerleyen saatlerde neler sunacak ama şimdilik gayet hoşuma giden bir oyun oldu diyebilirim 🙂
Oyun gayet güzel bir deneyim sunuyor.İlk bir saati itibariyle kalitesini belli eden bir yapım olmuş.Ara sahneler ilk birkaçı haricinde önceden işlenmişler fakat adeta bir animasyon filmi kalitesinde hazırlanmış.Başlangıç itibariyle ufak bulmacalarda içeriyor ilerledikçe dahada gelişecektir.Rotlar çok tatlılar ve yanı başımızda gezip duruyorlar fakat hem savaşlarda hem de yolumuzu açmada kullanıyoruz.Rotları özelleştirme seçeneğide mevcut,oyunun PC sürümü son derece optimize çalışıyor ve herhangi bir performans sorunu yok.DirectX 12 destekli ve Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş.Grafik kalitesini beğendim,yer yer çok güzel görseller sunabiliyor.Oyun PC de gayet uygun fiyatta ve 69 TL de kalmaya devam ediyor.Ayrıca oyunun Epic sürümü başarım avcıları içinde oyun başarımlarını içeriyor.Shift+F3 tuşları ile oyundaki başarım ilerlemenizi görebiliyorsunuz.Yeni başarımlar açtıkça sağ üst köşede beliriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Eylül 2021; 18:32:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X