Şimdi Ara

Kemer Uyarısından kurtulan zeki Türkler iyi okumalı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda oturanı kemerini takması için mutlaka ikaz ederim ama son 4 yıldır direksiyon başında asla kemer takmam.
  • Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmesini
    12 Eylül 1980 darbesini ve sağcı/solcu olayları
    Amoco Cadiz tankerinin tek duvarlı yapılmasını
    Akbank'ın Yıllık Üyelik Aidatını iade etmemesini
    Renault 12 TS aracına 5 TL'ye LPG alan garibanı
    Çiğköfte yoğuranların alınterinin o eşsiz tadı verdiğini
    Kokoreç'in temizlenmemiş olmasının makbul olmasını
    Doktorların sigara içmesini, alkol tüketmesini, kilo almasını
    Para-eğitim-kariyer-bilinç arasında hiçbir organik bağ olmamasını

Birçok şeyi belki az veya çok anlayabiliyorum, idrak edebiliyorum.
    İntihar eden insanları bile anlayabiliyorum, çaresizliklerini ve intikam hislerini.

FAKAT EMNİYET KEMERİNİ BAĞLAMAYAN İNSANLARI ANLAYAMIYORUM...!!!

Biraz kaba bir tabir ve benden beklemediğiniz bir yaklaşım ve ses tonu olacak, şimdiden bağışlayın ama o toka var ya o toka, onu daha "müsait" bir yere takmaları CAN, HAYAT, SAĞLIK, YAŞAM gibi geçerli kriterler yerine SAF ÜŞENGEÇLİK ve SAHTE RAHATLIK gibi geçersiz kriterleri tercih edenlerin menfaatleri icabıdır.

Farın patlamıştır, ampûl yanmıştır, lâmbâsız yol almak zorundasın, yak dörtlüleri, en sağdan git, sorun yok.
    Benzinin bitmiştir, yolda kalmışsındır, ilk arabayı durdur, anlayışlı bir insan sana yardım edecektir, sorun yok.
    Sigara iç, ot iç, ne içersen iç, araba senin, istediğini yap, kız arkadaşını al yanına, saçını sarıya boyat, sorun yok.
    Kaçak mazot kullan, kaçak benzin doldur, ucuz LPG al, iniş aşağı boşa at, müziğin sesini aç, sunroofu aç, sorun yok.
    Kız kaçır, nikahı bas, gişelerden kaçak geç, Kemer-Kaş-Kalkan'a kaç, balık ye, "baba ben erkek oldum" de, sorun yok.

AMA ŞU EMNİYET KEMERİNİ TAK...!!!

• Tüm arabaların donanımından emniyet kemerini kaldırtalım.

Bir emniyet kemeri 200-300TL.
    bir arabada 5 tane emniyet kemeri var.
    1000-1500TL ucuzladı işte araba.

Ne gerek var ki kemere. Hem onun yaptığı ağırlıkla araç daha fazla yakar. Hiç koymasınlar daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

kaza yapma olasılığı düşük --- Bir kez olunca geçmiş oluyor malesef.
    alışkanlık olmuş --- Birkaç gün bilinçli olarak takın, gerisi gelecektir.
    umursamazlık --- Kendi canınızı geçtim, arkada bırakacağınız sevdiklerinizi de mi düşünmüyorsunuz ?
    güven --- Malesef ki boş, o teneke yığınının içinde hiçbirşey yapamayacaksınız kaza anında.

haksızsın demeyi isterdim

Beyin bedava!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

quote:

umursamazlık --- Kendi canınızı geçtim, arkada bırakacağınız sevdiklerinizi de mi düşünmüyorsunuz ?
    güven --- Malesef ki boş, o teneke yığınının içinde hiçbirşey yapamayacaksınız kaza anında.

Beyin bedava!

niye taşıyıp hammalıp ettiğimimi düşünüyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyin bedava!

Hamallik edip etmemek size kalmis. Madem haksiz oldugunuzu da dusunuyorsunuz, o zaman hamallik etmeyip takiverin kemeri. Ne olur ki kemeri takarsaniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyin bedava!

Hamallik edip etmemek size kalmis. Madem haksiz oldugunuzu da dusunuyorsunuz, o zaman hamallik etmeyip takiverin kemeri. Ne olur ki kemeri takarsaniz.

şu an kemerini takacağım bir arabam yok ama olunca takmayı düşünüyorum . cidden

• E-Kemeri bizde 1984 yıllında önde oturanlara mecburiyet getirildi ilk cezamı o zamanlar ödemişdim 40DM takmadığım için, ondan sonra alışkanlık haline geldi yoksa çıplak hissi veriyor, eskiden Türkiye gelince kemer takılı olunca acemi gözüyle bakılırdı şimdi TR çoğu kullanınca memnun oluyor insan.
  • quote:

Şu kemer takmanin nesi bu kadar zor onu anlayamiyorum. Alt tarafi sag elinle soldan bir sey alip sag tarafa takiyorsun. Rahatsiz oluyorum diyorsan Piyasada satilan kemer kumaslari var kemere geciriyorsun vucuduna temas eden noktayi hem daha yumusak tutuyor hem de daha az terletiyor. Kemer takmayan tecrubeli degildir sadece salaktir.

Bir animi anlatayim hatta. Bir arkadasi aldim ayiptir soylemesi bakkala gidiyoruz yorucu bir gun oldu ve kola falan alacagiz.

Bindik arabaya baktim kemer takmiyor. Dedim kemeri tak. O da gerek yok yauv ne olacak ki dedi. Ben de kedi cikarsa gorurum seni dedim. O da bir sey olmaz dedi. Ben de bir sey olmaz dedigi an freni kokune kadar bastim ve araba zink diye durdu. Arkadasa bir baktim burnu kaniyor. 40 km civari giderken aniden frene basinca bile hava yastiginin oldugu kisma yapisti. Gecen ay gordum babasi ile eve geliyorlardi, sag koltuktaydi ve kendisi kemer takiyordu.

İbretlik güzel bir olay, en azından onun aklı başına gelmiş ama başkası her zaman bu kadar şanslı olmayabilir.

• quote:

Kısaca ; yol yapım firmasında da suç var. Başıboş iş yapıyorlar denetleyen yok.

Firmaların bazıları o işlerle hiç alakalı değil bile. Büyük ihtimalle taşeron işidir.

Her taşeron kötü demiyorum ama bazen ölü-bitik firmalar taşeronluk yapınca işin b.... çıkıyor.
  • kaderde varsa kemer felan hikaye hepimiz ölürüz.

rahat olun

ben aracımda önce allaha sonra esp ye güveniyorum

eğer adam camdan fırlayacak kadar hızlıysa kemer takılı olsada bu sefer arabanın içinde ölürdü.değişen birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

kaderde varsa kemer felan hikaye hepimiz ölürüz.

rahat olun

eğer adam camdan fırlayacak kadar hızlıysa kemer takılı olsada bu sefer arabanın içinde ölürdü.değişen birşey yok

yazık...

İyi o zaman kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek. Tövbe estağfurullah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 4 Temmuz 2011; 17:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

kaderde varsa kemer felan hikaye hepimiz ölürüz.

rahat olun

offf
  • Kaza yaptığım gün 1 kilometre ilerlemek için binmiştim aracıma. Ne olacak emniyet kemeri takmasam demiştim ve kafam ön camdan çıkıyordu az kalsın. cam patladı, tabi kafamda o gün bugündür neredeyse alışkanlıktan aracı güneşin altından gölgeye bile almaya kalksam önce emniyet kemerini takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmesini
    12 Eylül 1980 darbesini ve sağcı/solcu olayları
    Amoco Cadiz tankerinin tek duvarlı yapılmasını
    Akbank'ın Yıllık Üyelik Aidatını iade etmemesini
    Renault 12 TS aracına 5 TL'ye LPG alan garibanı
    Çiğköfte yoğuranların alınterinin o eşsiz tadı verdiğini
    Kokoreç'in temizlenmemiş olmasının makbul olmasını
    Doktorların sigara içmesini, alkol tüketmesini, kilo almasını
    Para-eğitim-kariyer-bilinç arasında hiçbir organik bağ olmamasını

Birçok şeyi belki az veya çok anlayabiliyorum, idrak edebiliyorum.
    İntihar eden insanları bile anlayabiliyorum, çaresizliklerini ve intikam hislerini.

FAKAT EMNİYET KEMERİNİ BAĞLAMAYAN İNSANLARI ANLAYAMIYORUM...!!!

Biraz kaba bir tabir ve benden beklemediğiniz bir yaklaşım ve ses tonu olacak, şimdiden bağışlayın ama o toka var ya o toka, onu daha "müsait" bir yere takmaları CAN, HAYAT, SAĞLIK, YAŞAM gibi geçerli kriterler yerine SAF ÜŞENGEÇLİK ve SAHTE RAHATLIK gibi geçersiz kriterleri tercih edenlerin menfaatleri icabıdır.

Farın patlamıştır, ampûl yanmıştır, lâmbâsız yol almak zorundasın, yak dörtlüleri, en sağdan git, sorun yok.
    Benzinin bitmiştir, yolda kalmışsındır, ilk arabayı durdur, anlayışlı bir insan sana yardım edecektir, sorun yok.
    Sigara iç, ot iç, ne içersen iç, araba senin, istediğini yap, kız arkadaşını al yanına, saçını sarıya boyat, sorun yok.
    Kaçak mazot kullan, kaçak benzin doldur, ucuz LPG al, iniş aşağı boşa at, müziğin sesini aç, sunroofu aç, sorun yok.
    Kız kaçır, nikahı bas, gişelerden kaçak geç, Kemer-Kaş-Kalkan'a kaç, balık ye, "baba ben erkek oldum" de, sorun yok.

AMA ŞU EMNİYET KEMERİNİ TAK...!!!

Taner bey sizde olmasanız bu forumun tadı yok...

• Doğal Seleksiyon
  • ben emliyet kemeri takmadan araba kullanamiyorum yanimdakide illa takicak rahatsiz oluyorum . emliyet kemeri olmadimi arabanin icinde yuvarlaniyomusum gibi hissediyorum.
  • doğal olarak mesajıma tepkiler gelmiş.

arkadaşlar hayatım boyunca emniyet kemeri takmadım belki alışmadığım için bilmiyorum kemerde rahatsız oluyorum

ama bundan sonra takacam vazgeçtim
  • Valla birr çok kişinin kemer için kit al demesine rağmen ALMADIM ve her oturduğumda koltuga arabayı çalıştırmadan yaptığım ilk iş kemer takmak.alıştım artık
  • Askere gitmeyenler: (Those who have not yet completed their compulsory conscription service)
    Emniyet kemerini seve seve takacaksınız değerli arkadaşlarım.

Askere gidenler: (Those who have completed their compulsory conscription service)
    Emniyet kemerini seve seve ya da seve seve takacaksınız değerli arkadaşlarım.

Balığı kılçıksız yediğine göre
    Kırmızı ışıkta durduğuna göre
    Sokağa çıplak çıkmadığına göre
    Büyüklerinin elini öptüğüne göre
    Traştan sonra kolonya sürdüğüne göre
    Dişlerini uymadan önce fırçaladığına göre
    Media Markt'taki indirimleri takip ettiğine göre
    Sulu şakalar ve lâubâli hareketler yapmadığına göre
    Makarna, pilav ve ekmeği aynı anda yemediğine göre
    Tatilini deniz kenarında sevgilinle geçirmek istediğine göre
    Salataya tuz, limon, yağ ve sirkeyi yemekten önce koyduğuna göre

Yani tamamen NORMAL-AKLI BAŞINDA-SAĞLIKLI ve SARİH bir ruh yapın olduğuna göre...

Allah rızası için bir zahmet tak şu can yeleğini, hayat güvencesini, meleklerin ellerini, koruma bandını, güvenlik şeridini, EMNİYET KEMERİNİ

Emniyet kemerini takar mısın? ve Neden emniyet kemerini takmıyorsun? sorularına aldığım cevaplar da şöyle:

- Sıkıyor
    - Rahatsız ediyor
    - Alışmadım
    - Alışık değilim
    - Acemiler takar
    - Ötüyor
    - Toka takıyorum
    - Ne gereği var
    - Bana birşey olmaz
    - Sen tak
    - Takmıyorum!
    - Kısa mesafe
    - Nasıl takacaz?
    - Sen ciddi misin?
    - Şaka mı bu?
    - Boşver
    - Boşver yeğenim
    - S***tir et kemeri
    - Polis için mi, ne için?
    - Sen hep böyle takar mısın?
    - Yahu Taner abi, amma ettin ha...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.