Şimdi Ara

KEMAL SUNAL REPLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kemal Sunal bence gelmiş geçmiş en iyi komedi oyuncudur. Geçmişte bu kadar ünlü olacağını bilmeden bile onlarca film çekmiştir. Nedense hala aynı filmi (belli bir zaman geçtikten sonra) 100 defa da izlesem sıkılmıyorum. Harika esprileri var mesela bir filminde bu sütçünün oğlu babası buna harçlık veriyor bizim Şaban da diyor ki: Bu çekmeye bile yetmez . Siz de hatırladığınız komik repliklerden yazın da biraz gülelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 11 Nisan 2008; 10:53:10 >

• ben filmleri her izlediğimde farklı şeyler görüyorum. her kesime her yaşa hitap eden espiriler ve dönemin sosyal, ekonomik ,politik olaylarının da işlendiği konular ve bunlara ait espiriler var. bence defalarca izlenmesinin sebebi bu. Tabi kaliteli oyunculuğun yanında bu dediklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 11 Nisan 2008; 11:51:09 >
  • bir filmi on kere de izleseniz yine gülüyorsunuz ve farklı anlamlar çıkardığınız bile oluyor... bazen ben daha önce burasını hiç dikkat etmemişim bile diyorsunuz... efsane adam Kemal Sunal
  • eşşolueşşek
  • herkes kendisinden birşey buluyor ve izliyor. senin dediğin replik 100 numaralı adam filmindendi.

adam: al oğlum harçlık olsun
    k.sunal: baba bu çekmeye bile yetmez (eliyle o işareti yaparak)
    adam: ne çekmeye
    k.sunal: nasip

• 4 arkadaş rakı içerler Kemal Sunal da dahil

-Hadi arkadaşlar şerefeee...!

Kemal Sunal- Şeref Kim arkadaşlar oda gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

ben filmleri her izlediğimde farklı şeyler görüyorum. her kesime her yaşa hitap eden espiriler ve dönemin sosyal, ekonomik ,politik olaylarının da işlendiği konular ve bunlara ait espiriler var. bence defalarca izlenmesinin sebebi bu. Tabi kaliteli oyunculuğun yanında bu dediklerim.

Tek Sunal'ın değil diğer bütün oyuncuların performansları gerçek ötesi, şimdikilerle karşılaştırılamaz.
    Konular çok gerçekçi, şimdikilere bakın süperLüks araçlar, Türkiye gerçeğinden çok uzak bir yaşam tarzı gibi...
    Ayrıca şimdiki senaryolara dikkat ederseniz çok eşlilik, Türk aile yapısına aykırı davranış şekilleri gibi konuların ağırlık kazandığını göreceksiniz. Her dizi ya da filimde kahramanın bir başka ilişkisi vardır, ya da kim kimin çocuğu belli değildir, sonradan çıkar, anne-baba-çocuk ilişkisinde çocukların isyanları işlenir.

Bir nokta daha var ki bu çok önemli; eski senaryolar, basit gibi görünüyor ama çok zekice yazılmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşelu eşşek

ramazan şimdi biz körmüyüz (ben bir garip dilençiyem sokak.....)

aşadaki yorumlara gelirse söyliyceklerime cok yakın şeyler o yüzden ekstra yorum yapmayı gerek duymadım aynen katılıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

ben filmleri her izlediğimde farklı şeyler görüyorum. her kesime her yaşa hitap eden espiriler ve dönemin sosyal, ekonomik ,politik olaylarının da işlendiği konular ve bunlara ait espiriler var. bence defalarca izlenmesinin sebebi bu. Tabi kaliteli oyunculuğun yanında bu dediklerim.

Tek Sunal'ın değil diğer bütün oyuncuların performansları gerçek ötesi, şimdikilerle karşılaştırılamaz.
    Konular çok gerçekçi, şimdikilere bakın süperLüks araçlar, Türkiye gerçeğinden çok uzak bir yaşam tarzı gibi...
    Ayrıca şimdiki senaryolara dikkat ederseniz çok eşlilik, Türk aile yapısına aykırı davranış şekilleri gibi konuların ağırlık kazandığını göreceksiniz. Her dizi ya da filimde kahramanın bir başka ilişkisi vardır, ya da kim kimin çocuğu belli değildir, sonradan çıkar, anne-baba-çocuk ilişkisinde çocukların isyanları işlenir.

Bir nokta daha var ki bu çok önemli; eski senaryolar, basit gibi görünüyor ama çok zekice yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 11 Nisan 2008; 12:59:03 >

• Dünde En Büyük Şaban FiLmi Vardı İzLedim.Senaryoyu Ezbere biLmeme Rağmen Yine GüLebiLiyordum.Bu Büyük Bir Başarıdır.Allah Rahmet EyLesin..
  • Kumandan
    -bu gece sabaha kadar ileri karakol nöbeti tutacaksın.
    Şaban
    -senin için herşeyi yaparım canım kumandanım benim.
    Kumandan
    -keees. senin gibi askeri gebertmenin başka yolu yok. o düşmanın gözü kör olsun hala öldüremedi seni.
    Şaban
    -canım çok kabiliyetsiz herif bunlar.
    Kumandan
    -ileri karakol nöbetinde mutlaka işini bitirecekler. mutlaka.
    Şaban
    -valla hiç sanmıyorum, ama genede siz bilirsiniz.
    Kumandan
    -parola ne
    Şaban
    -parola ne,
    Kumandan (kendini kaybeder, sinirden)
    -man kafa (der)
    Şaban
    -parola mankafa
    Kumandan
    -hayır sersem, parola şafak
    Şaban
    -parola sersem şafak
    Kumandan
    -şafak be salak şafak.
    Şaban
    -parola şafak be salak
    Kumandan
    -hayır sade şafak
    Şaban
    -parola sade şafak
    Kumandan
    -şaaafaaak o kadar. parolayı bilmeyeni geçirmeyeceksin.anladınmı? kumandanın bilmese onuda gerçimeyeceksin.
    Şaban
    -aman efenim estağfurullah.
    Kumandan
    -aptal, gerçimeyeceksin. unutma ben bile bilmesem benide geçirmeyeceksin.neydi parola.
    Şaban
    -neydi?
    KUmandan
    -şafak ulan şafak.
    Şaban
    -evet şafak ulan şafak
    Kumandan
    -çavuş al bu sersemi öğret parolayı dik nöbete.

Bu benim favorim

• Kemal sunal filmlerini 500 kere izlemişimdir hala bıkmadım.
  • sakar şakir den bir sahnede
    şaban kayseriden istanbula gidecek ve otobüs hareket halindeyken binmeye çalışıyor
    muavin mustafa hadi ulan bin diyor bu da nasıl bineyim diyor
    o da ayağını at diyor o da hangi ayağımı atayım diyor
    neyse bu arada mustafa otobüsten düşüyor gidiyor çamurun içine beleniyor
    bizim şaban yanına gidiyor işi mi bırakıyorsun mustafa niye kendini attın çamura diyor
  • gol kralı filminde , karşında rakip futbolcu var zehir mi zehir ne yaparsın diyolar oda yoğurt yerim diyo
  • patron:ulan bu sinek pislği ne ?_
    k.sunal:sinek pisliği
    patron:ulan sana bu ıs ıcın para vermıyormuyuym ben?
    k.sunal:patron sen boyle yaparsan sınek masana degıl,agzına bıle s..car...

• Şener Şenle muhteşem bir ikili oluyorlardı.Özellikle Şaban'ın borazan çarlarken Şener Şen'in yerinde duramaması ve oynaması falan çok hoş.her baktığımda gülerim.
  • borazan borazan nerde benim borazanım
  • -Aaa?! NE gözel bi kuş bu.. Adı ne bunun?
    -Ziya.
    -Hemi de konuşuyo. Alla alla. Ihıhıhı. Buna konuşmayı kim öğretdi?
    -Baban.
    -Peki benim babam kuş muydu?
    -Yoo, bizim gibi insandı evladım.
    -e bu kuş hem konuşuyo, her bi b.k da biliyo.
    -(kuş)sensin b.k!
    -ks: sana diyo. ıhıh
    -yürü be!

----------
    kibar feyzo:
    maho ağa;la bu faşo ne demek olaki
    feyzo;böle ne bilim inbe gibin puşt gibin bişe olir...

------
    emineee
    saffeyttt
    emineee
    saffeyttt
    emineee
    saffeyttt
    dayanamiom emineeee canima tak etti valla
    benimde saffeyttt
    alllaaahhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 12 Nisan 2008; 17:59:16 >

• ''şaban seni allah gönderdi''

''yooo ben kendim geldim ''

• sakar şakirde kadın buna diyor beni nasıl buluyorsun
    şaban: merdivenden çıkıp geliyorum hop buluyorum
  • gazaintap
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.