Şimdi Ara

Kemal Sunal'ın Şaban tiplemesinin Charlie Chaplin'in Şarlo tipinin kopyası olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben günümüz Türk sineması komple arak sanıyordum meğer eskiden de öyleymiş.Kemal Sunal'ı severim iyi bir oyuncu bence ama tiplemesi tamamen araklama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanım haberde ekşi sözlükteki gibi başlık açmak desek nasıl olur deliğanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı filmleri alıntı yapılmış ama Kemal Sunal iyi oyuncu
    Recep İvedikte öyle mesela Mr.Bean den alıntı arabalarına dikkat edin aynısı
    Charlie Chaplin efsanedir çoğu insanı etkilemiştir,Nejat Uygur un cibali karakolu bıyıklarıda aynı Şarlo karakteriyle

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kemal sunal bana komik de gelmiyor, harika bir oyuncu olarak da gelmiyor. İnsanların gözünde öyle yer edinmiş ki sonraki nesil sanki ona laf söylenemeyecek gibi hissedip herhangi bir eleştiri yapmıyor yada yapınca hemen "sen anlarsın" moduna geçiyorlar. Veya beğenmiyorsan kesin recep ivedik izliyorsun mantığı var vb...

filmlerini görünce kanalı çeviriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 6 Nisan 2020; 11:7:23 >
  • Tip değil de daha çok senaryolar araklama ;)

Mesela City Lights = Çarıklı Milyoner

Not: Nasıl olsa filmlerin aralarında en az 50'şer yıl fark var. Bu da telif olasılığını ortadan kaldırıyor. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.