Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
5
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Gılışdar' ın basması komplo da olabilir...

• AO A kullanıcısına yanıt

Çoğuna katılıyorum yazdıklarınızın ama toplum olarak bunu hata, ayıp vs gördüğümüz sürece bu toplumdan birşey olmaz.

Yani kafalar değişmeli. Bu forumda da çok kafa var değişmesi gereken.

Diyorlar çevrede kimse yok muydu uyaracak, danışmanı vs... danışmanlar da böyle şeylere bakacaklarsa, daha da vah ki, ne vah... siyasilerin ve danışmanlarının görevi bunlar olmamalı.

Siyaset üstü bakıyorum olaya en baştan beri. İşin içine siyaset girince yorumlar bile değişiyor, çoğunluk halkın tepkisini hesaplama ve ona göre davranılması gerektiği yönünde düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 3 Nisan 2023; 11:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt

Uğur Dündar ve ekibinin görevi ne? Herhangi bi partinin üst yönetiminde veya devlet yönetiminde görevleri/yetkileri mi var? Nedir etiketleri?

• Navi kullanıcısına yanıt

Hocam danışman değilde bunların yanında PR çalışanları Basın yayından ve reklamlardan sorumlu kişiler olur. Bunlar liderlerle beraber gezer hemen arkasındadır. Bu kişilerin işi böyle şeylere dikkat etmek lideri kamuoyunda zor durumda bırakacak söz ve durumlardan uzak tutmaktır. Beklentimiz bu kişilerin işini yapmasıdır.

• deatless22 kullanıcısına yanıt

Seçim üstü nasıl bir mesaj verecek. %95 müslüman olan bir ülkede seccadeye çıkıp bak beni seçerseniz sizin dininizi imanınızı böyle ezerim mi diyecek. Mantıklımı? En azından dereyi geçene kadar Ayı ya dayı der değilmi.

• AO A kullanıcısına yanıt

Ama peygamberin soyu...

• UML kullanıcısına yanıt

Herhangi bir görevi olmaması gülmesini haklı gösteriyor diyorsun yani.

O zaman girevi olmayanlar o bolgeye gidip kamera önünde üzülmüş numarası yapıp kamerayi kapatınca gulebilir.

Demek ki sana gore bu iş normal.

• Öner kullanıcısına yanıt

uğur beyin 90 yıllarda nasıl program yaptığınıda iyi biliyoruz.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi 

• estimates29 E kullanıcısına yanıt

buna anca sen inanırsın azıcık baksan foto montaj olduğunu anlarsın.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi 

• k.k bile hata yaptığını anlayıp özürdiledi burdakiler hala ödüllü zeytinyağ modunda,seçim üstü iyi malzeme verdiler hükümete yanında çalıştırdığı adamlarda iş yok hiçmi basına verilen foto bir süzgeçten geçmez.

basmayı savunanların çoğu müslüman bile değil işin komiğiKemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi ,ha akp de bu olayı hala ciklet gibi uzatırsa ters teper show amaçlı ülkenin ana gündemi ekonomi ve deprem seccade değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Nisan 2023; 12:48:53 >

öncelikle terbiyeli ol, kemal bey bile özür diledi sana ne oluyor adam aptal değil bilerek basmaz lakin soru şu foto neden servis edildi.?

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

senin gibi basit seylerden cahilce provakasyon yapmaya akli yetmeyen birine gercekleri gosterip abuk subuk konusmada mastir yaptigindan tebrik icin edildi . uza muhatabim seviyem degilsin cahillikte dunya rekoru kirmis abuk subuk muphem laflarla bir dedigi otekini tutmayan akil fukarasi tipler muhatabim degildir benim . git gazete dergi oku o low level beyni gelistir

ilk resimde ispatliyorum gelmis kilicdar basti diye yayagara yapiyor simdi gelmis kilicdar ozur dilemismis sen ne diyon ben ne diyom.burasi neresi matrix temiyim benn .. bu kadar basit laflarla iddiada bulunup biseyleri kendi tarafina cekmeye calisiyor ama resmen insan bir yeriyle guler bu laflara

ne dedigi kimi savundugu kime laf ettigi iddiasinin ne oldugu dayanaklari gercekleri kabul etmeyen bir mantalite ben dusunurum anti muhalefet dusunce olsada dunyayi ben yonetiyom benim dediklerim dogru ben cahil degilim akara kykara biseyler soylutor iste kendi de ne dedugini anlamiyor .

bos yere laga luga yapiyorsunuz diyirum resmi de gonderiyorum yok efendim sonra kilicdar ozir dilemis falan xa filan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 3 Nisan 2023; 12:58:40 >

• UML kullanıcısına yanıt

Kendi tavsiyene önce sen uy, sonra başkasına tavsiye verirsin.

Ne oldu cevap veremiyorsun?

Sıkışınca laf cevirmeye mi başladın yoksa?

hangi lafım provakaki adam bilerek bamamıştır dedim. bal gibi fotomontaş kafa yana kayık o fotoyu sen çekmedi isen büğüne kadar tvlerde boy boy gösterirlerdi.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi  kendini aydın beni cahil ilan ediverdin onay makamımısın bilader.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

gorduk fotomontaji haa fotomontaji . yurugit ne kulturun ne birikimin ne akil seviyen ne anlamli yorimlar yapabilme yetenegin yok sen abuk.subuk laflarla susle de cumlelerini bisey sansinlar .

aklina zerketmiyorsa birine laf ederken baska seyleri gorup yorum yapin ardina siginacagin datanaklar yururlukte ve saglam.olsun . biri atar biri doverken tarafli konusursan vayandas degil adam yerine koymazlar seni . bir lafin varsa gosterdigim resime karsi anlamli ve yerinde yorum yap digerine laf ederken cirkefce ne mantaliteyse o yozlasmis dusuncelerinle kendini rezip edecek davranislarin beyanin olmasin . direkt blok . istedigin kadar agla . abuk subuk seylerle milleti birbirine dusureceginize dogrunun ahlakin seviyenin durystlugun ne dogruysa onun hakkini veren olun yani kisaca adammm olun adammm . ormanda ayiya rastlasan su konuyu acip da desttekleyen sizin ginileri gorse bi tarafiyla guler ve assagilar yemin ediyorum cunku ettiginiz lagin desteklediginiz arka ciktiginiz seyin ne oldugunu siz bole bilmiyorsunuz . laga luga sizinkisi

sana ve senin gibi yorum yapip surda milleti gereksiz birbirine dusurenlerde ahlak olsaydi bombos vaktini bu gibi gereksiz beyhude seylerle ugrasip harcamazdi . yok efendim kilicdar seccadeye basmis . al uln o zaman sana ikinci resmim buna ne diyorsun diyorum yok efendim servis edilmusmis ben anlamadim tuh yahuu kilicdar mihrak falan filan ozur dilemus mis bune ben kimim ne dedim ben tuh allaa . cocuklar burasi mamud hocanin odasima cikti gelmeyinn . vhbn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 3 Nisan 2023; 13:10:16 >

• - ‘Seccade’ polemiğinde 3. bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Fotoğrafın CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç’ın yerel haber sitelerinde paylaştığı görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.