Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
11.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı]

Son günlerde akp daha iyi çalışıyor propaganda iş olarak, bunlar ben aleviyim yok sunniyim yok hinduyum boş boş işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2023; 11:52:6 >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt

Benim mesajı da silmiş hiçbir gerekçe göstermeden. Forumda kk'yi eleştirmek yasak galiba.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Ben silmedim. İlk mesajımda aslında silmediğimi ima ettim. Bir karmaşa olmaması için de ilave işlem yapmıyorum. Linkini attığınız konuda karşılıklı polemikleştiğiniz @Cem rumuzlu üyenin mesajları o sebeple duruyor. İsterseniz kaldırabilirim. Sorun değil. Kim yaptı meselesi için ise dediğimiz üzere yönetici veya yöneticiler hakkında bilgi paylaşmama hakkını moderasyon saklı tutar. Bazı mesajları da içeriğinden ötürü sistem yayına almaz. Moderasyon bir hata yaparsa veya yaptıysa merak etmeyin bu eninde sonunda giderilir. Ama atılan mesajlar üyelik sözleşmesi uyarınca kullanıcıları bağlar. Moderasyonu veya yöneticileri değil. Forum harici yargı boyutundan söz ederken 15 yıllık üye olarak bu gerçeği iyi bilmeniz gerekir. Forum içindeki sorununuzla ilgilenilecektir. Şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    elini veren kolunu alamıyor sizin güruhtan. muhalif mesajların çoğu uçmuş, ama size sorsalar siz yine mağdursunuz. vay canına yahu. evin şımarık çocukları gibi tepemize çıktınız. ama 23 gün kaldı. sabırla bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecevit çalmadı mesela. atarken yavaş at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İnce'yi eleştirdiğim için benim de mesajım silindi dediğim mesajım silindi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Üye mesajları yöneticiyi bağlar diyen kim? Sizin eyleminiz sizi bağlar. Yaptığınız iş forum yönetimini sıkıntıya düşürürse, durduk yere iş çıkarırsa illa ki birilerine hesap verirsiniz. Yöneticiler hakkında kişisel bilgi isteyen yok aynı şeyi yazıp durmayın. Mesajları hangi gerekçeyle sildiğini yazmamak için konuyu çarpıtma çabanı çok açık ediyorsun. O mesajları silme gerekçeni açıklamadığın sürece şüpheli konumdasın. Doğal olarak amacın, niyetin sorgulanacaktır.. Gerekçe gösteremediğin mesaj silme işini niye yapıyorsun? Tekrar ve net soruyorum, o konudaki silinen mesajlarım hangi gerekçeyle silindi?

Ben size naçizane yardımcı olayım:

Sizin 8 mesajınız,

Muhatabınızın 7 mesajı silinmiş konuda.

Siz toplamda 3 kere şikâyet sistemini kullanmışsınız. (Ben cevap verdim, onu söyleyebilirim. Sadece evet tek tek şikâyet edin lütfen, atlamayalım yazmamışım.)

Mesajlar silinirken sehven muhatabınızın son mesajı unutulmuş. Onu da sildim.

Siz samimi bir tartışma içerisindeydik diye düşünebilirsiniz, anlayış gösteriyorum, lakin "daha fazla itibar kaybetme" demeye başlanılan bir süreçte tedbir almak zorundaydık ki bahsettiğim gibi şikâyet sistemi karşılıklı bir sistemdir. Siz de kullanıyorsunuz ne mutlu ki.

Toparlamak gerekirse şimdi bu konudaki konu dışı niteliğindeki bu mesajlarınızı silmem gerek ama buna da kırılabilirsiniz. Konuyu amacı dışına çıktığı için silmem gerek ama bu da üyelerimize haksızlık olacak.

Önerim lütfen destek hattından üst yönetime ulaşabilir misiniz? Eminim bir çözüm yaratılacaktır. Çünkü burada bunu konuşmamız da doğru değil, biliyorsunuz eminim zaten.

• Ömer kullanıcısına yanıt

Öncelikle asla yeterli görmesem de izahınız için teşekkür ederim, beklediğim şey buydu. Kvkk metni gibi konuşmalar değil.

Alıntı

metni:
    Sizin 8 mesajınız,
    Muhatabınızın 7 mesajı silinmiş konuda.

Siz toplamda 3 kere şikâyet sistemini kullanmışsınız. (Ben cevap verdim, onu söyleyebilirim. Sadece evet tek tek şikâyet edin lütfen, atlamayalım yazmamışım.)

Benim şikayetlerim olaydan çok sonra bugün gerçekleşti ve siz de objektif bir yönetici olarak gerekeni yapmışsınız, siz de asla bir art niyet görmüyorum.

Lakin şimdi sizden yine aynı tarafsızlıkla, sizin bilginiz dışınızda yazdığımın saniyesinde silinen mesajlarımı kontrol edip bana ufak da olsa bulabilirseniz bir silinme gerekçesi göstermenizi rica ediyorum. O mesajları sizin silmediğinizi biliyorum. O nedenle adil olursanız, burada elde ettiği yetkiyi art niyetle kullanan biri varsa bunun ortaya çıkarılmasına katkı sağlayabilirsiniz ki mevcut düzen bozulmasın.

Alıntı

metni:
    lakin "daha fazla itibar kaybetme" demeye başlanılan bir süreçte tedbir almak zorundaydık

Bu ifade benim silinen mesajlarımdan sonraki mesajımda yer alan bir ifade. Bunu neden sildiğinizi sorgulamıyorum şuan, bu açıklamanız yeterli. Dediğim gibi sizden yine aynı dürüstlükle silinen ilk mesajlarımı hatta direk ilk 2 mesajımı kontrol etmenizi rica ediyorum. Ona göre adil bi gerekçe gösterebilirseniz, benim ve başkalarının da bu diğer mod arkadaş üzerindeki şüphesini ortadan kaldırmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 21 Nisan 2023; 12:35:1 >

Tabi ki seve seve. Bir üyemiz sizi konuya çağırmış ve ilk mesajı o atmış. O ana kadar konuyla ilginiz yok. Siz de bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı şikâyet sistemini kullanarak ifade etmişsiniz.

Ama cevabınızı verdikten sonra yani ertesi gün sabah şikâyet etmişsiniz. Şikâyetiniz haklı görülmüş ve sizin etiketlendiğiniz mesaj silinmiş. Siz o mesaja cevap vermiştiniz. Doğal olarak cevap verdiğiniz için sizin cevabınız da silindi.

Gece boyunca karşılıklı yazışmalarınız zincirin ilk halkasından itibaren temizlendi.Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı] 

Forumda muhalif vatandaşlara PKK destekçisi fetöcü hain demenize sayın her türlü hakareti edeceksin sonra şikayet edilince ağlayacaksın sizin yeriniz Donanım Haber Forum değil misvak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 kilo kıyma 350 tl olmuş ondan haber ver burada boş boş şeyler paylaşma milletin anası ağlıyor

• Forumda DH yoneticilerin konu açarak açıkça belirli bir taraf hakkinda guzellemeler yapmasi normal bir durum mu?

Sizin suanda yasadiginiz durum ve diger kullanicilarin en ufak sikayeti hakli haksiz ayirmadan sebebi tamamen bu. Hem forum hem diger yoneticeler zan altinda kalmaktasiniz. Forumdaslarda bu konudan rahatsiz.

Bakiniz dün @Nat Alianovna yoneticinizin kendi actigi konuda gecmis mesajlarini paylastim son mesajimda .

LINK YOK CAMUR ATIYORSUN diye cevap verildi

Linkleri ekledim ve son mesajim silinerek 1 gun ceza verildi.

Camur atmadigim ortada hakaret yalan dolan hiçbirsey yok

DH yoneticisinin kendi mesajlarini ve linkleri eklemek bile SUC CEZA OLDU.

Benden istenilen linkleri ekledim diye ;

Konu ile alakasiz tartismada israr cezasi 1 gun Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı] 

Bakiniz FORUMDA BOYLE BIR CEZADA VARMIS

Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı]

Birkac saat sonra cezam kaldirildi. Yoneticiniz ozel mesajla konu basligindaki sorulara ozelden cevap vererek cezami kaldirdi.

Kontrol etmek isterseniz silinen son mesajima bakiniz durumun vahametini anlarsınız.

son olarak burada sinkafli kelimeler hakaret edenler ozelliklede üst üste hakaretine devam eden belirli uyeler kesinlikle ceza almiyorrrr artik sikayet edin demeyin sadece silinen mesaj oluyor.

ancak konu bizler oluncaKemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı] 

Beynini kullan dedigim icin bir uyeye 4 gun ceza aldim son cezam

@Sonic.Storm @powerstorm

Kemal Kılıçdaroğlu Alevi Olduğu Hakkında Video Yayınladı [Video 102 Milyon İzlenme Rekoru Kırdı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 21 Nisan 2023; 13:20:7 >

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Valla psikolojik durumunuz hiç iyi değil. Seçimden sonra kim gidecek kim kalacak görürüz. Normalde aynı taraftayız ama siz hayal aleminde yaşıyorsunuz, milleti tanımıyorsunuz. Kılıçdarın tayyibe çalıştığını anlamak istemiyorsunuz. Neyse dediğin gibi az kaldı. Seçimden sonra "niye böyle oldu ya anketlerde öndeydik" deyip ağlayacaksınız buralarda.

• Ben sünni aileden biri olarak diyorum. Bu adam ülke nin tek şansı

Erdoğan bir daha gelirse enflasyon %700 ler aşar

Yemin ediyorum şu bayram günü allah bize bunlardan kurtarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede yaklaşık 150 yıldır Kürtler Türklere, Osmanlı Safevi meselesinden beri de Aleviler Sünni otoriteye karşı bir baş kaldırı içerisinde. Bunlar her ne kadar çok göz önünde tutulmasa da yüzlerce yıldır insanların bilinç altlarında yer edinmiştir. Seçime kısa bir süre kala Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğini ön plana çıkarması AKP'ye yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 21 Nisan 2023; 14:8:8 >
  • Ömer kullanıcısına yanıt

Yalnız ben benim şikayetlerimden önce, o arkadaşa yazdığım ilk 2 silinen mesajımı soruyorum. Saniyeler içinde silinen, o ilk etiketleme mesajına cevaben yazdığım mesajları yani. Sizin bugün şikayetim üzerine sildiğiniz sonraki mesajlarımı değil. Sizden önce silinen mesajlarımı. Sizin de onları görebiliyor olmanız lazım..

* Ayrıca mesajlarımı bildirim ve gerekçe göndermeden sessiz sedasız sildi. Daha önce de yapmıştı bunu. Sadece bu olay büyük bi falso değil mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 21 Nisan 2023; 13:58:31 >
  • Tamam işte. Ben silmedim. Ne bu başlıkta, ne de öbür başlıkta. Bu konuda bilgi veriyorum. Ama daha fazlasını söyleyemem. Zaten işlemi ben yapmadığım için söylemem etik olmaz. Demek istediğim aslında gayet açık ama gene de anlaşılmamış olabilir; tekrar söyleyebilirim, sorun değil. @Sonic.Storm

Şikayette bulunabilirsiniz, bu elbette hakkınız. Ama burası pek de doğru ortam değil. Forum sorunlarınız ve destek hattı mevcut. Lütfen oralardan devam edelim. Özel kanalları tercih edelim. Bir de gösterip şikayet ediyorsanız özel mesaj bağlamını tam vermelisiniz. @KAUANKA O zaman anlamlı olur: 

Bayram zamanı olduğunu da unutmayınız. İnsanlar tatilde vs olabilir. Ben gene de cevap yazıyorum ama gelişebilecek sorunların önü hemen alınsın ve problemleriniz giderilsin diye. Başka sebeple değil.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alıntı

metni:
    son olarak burada sinkafli kelimeler hakaret edenler ozelliklede üst üste hakaretine devam eden belirli uyeler kesinlikle ceza almiyorrrr artik sikayet edin demeyin sadece silinen mesaj oluyor.

@Ömer bakın bu konu var bir de. 15 yıldır forumda gördüğüm tek gerçek sansürlü küfüre bile ceza verildiğiydi. "Ş....z" gibi. Buna rağmen arkadaşın da dediği gibi sin kaflı küfür edenler malum bi mod arkadaşla aynı zihniyetteyse sadece mesajları siliniyor ceza almıyorlar. Kaç tane böyle şikayet ettiğim halde ceza almayan oldu. Açık küfür edenler kendindense koruyor arkadaş. Daha başka bi delile gerek var mı?

Siz 2006 üyesisiniz, sizden ricam 2017 üyesi olan, kısa süredevyönetici olmuş, bu forum aracılığıyla tanıdığınız ve şüpheli davranışlar sergileyen bu arkadaşı savunmak yerine olayı objektif bi şekilde ele almanız. 2007 ve 2008 kayıtlı iki eski üye olarak burada bahsettiğimiz konuya bir çok kişi de şahit. Lütfen "uğraşmak istemiyorum" diye bu olaya göz yummayın.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.