Şimdi Ara

Kemal Atatürk dövmesi yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu dövmeyi koluna yaptırıyorlar biliyorsunuz çok klasikleşti ama Atatürküde çok seviyorum başka bir dövme de aklıma gelmiyor ne düşünüyorsunuz? Ve fiyatları nelerdir acaba

• İzmirde imzalı olanını ücretsiz yapıyorlarmış ölücülerin bilgisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: not Evil

İzmirde imzalı olanını ücretsiz yapıyorlarmış ölücülerin bilgisine

bende duydum hocam istanbulda yapıyorlar diyorlar ama pek inanmadım :D
  • İstanbul'da bildiğiniz yer var mı ücretsiz imzasını yapan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensene yaptir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok yanlış bir şey bence, Atatürk'ün adını vücudunuza değil ülkeye, yeni nesillere yazmanız lazım. Damalı eşek gibi gezmenin ne anlamı var?
  • 2023 ü bekle derim hocam.

Özel borlama tekniğiyle reis dövmeleri ücretsiz olacakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk Malatyalı mıydı?
    13 yıl önce açıldı
    Atatürk neden boşandı ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Bu çok yanlış bir şey bence, Atatürk'ün adını vücudunuza değil ülkeye, yeni nesillere yazmanız lazım. Damalı eşek gibi gezmenin ne anlamı var?

ben çevremdekilere de anlatıyorum,kardeşime de.Çocuğum olursa ona da anlatacağım.En azından safımız belli olsun.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Safının belli olması iyi bir şey mi? Yarın bir gün bir devlet kurumuna girip bu gidişi düzeltmek belki senin elinde ama vücuduna dövme yaptıracağın için asla o devlet dairesine giremiyceksin
    Demem o ki; Atatürk'ün izinden gitmeye devam edin ama vücudunuza bunu kazımak size hiçbir şey katmayacak. Sevginizi Atatürk'ün hayal ettiği uygar Türkiye'yi oluşturmaya çalışarak gösterin derim.

Ama her şekilde sizin bileceğiniz iş :)
  • Saruman'ın ak elini dövme yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Safının belli olması iyi bir şey mi? Yarın bir gün bir devlet kurumuna girip bu gidişi düzeltmek belki senin elinde ama vücuduna dövme yaptıracağın için asla o devlet dairesine giremiyceksin
    Demem o ki; Atatürk'ün izinden gitmeye devam edin ama vücudunuza bunu kazımak size hiçbir şey katmayacak. Sevginizi Atatürk'ün hayal ettiği uygar Türkiye'yi oluşturmaya çalışarak gösterin derim.

Ama her şekilde sizin bileceğiniz iş :)

bir bakıma da haklısın hocam.O benimde aklımdan geçti birçok sefer.Malum yeni türkiye belli.Birçok probleme yol açabilir
  • Ben doğru bulmuyorum. Arabana yapıştırırsın falan ama vücuda yapılması bence hoş değil. Her kesimden insanla muhattap oluyoruz. Bazı yerlerde işin olur imzadan dolayı adam sana kıl davranır işini halletmek istemez vs. gerek yok yani.
    Önemli olan Atatürk ün hayat felsefesini benimsemek korumak sahip çıkmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.