Şimdi Ara

KEMAL AKBABA BEŞİKTAŞ`TA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Rezerv lig nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Rezerv lig nedir?

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=rezerve%20lig
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Rezerv lig nedir?

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=rezerve%20lig

Teşekkürler
  • geçiniz
  • Ne kadar saçma bir transfer rezerv ligde alt yapıdaki oyuncular oynar rezerv lig için transfer yapıldığını ilk kez duyuyorum hakikaten ilklerin kulübüyüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Ne kadar saçma bir transfer rezerv ligde alt yapıdaki oyuncular oynar rezerv lig için transfer yapıldığını ilk kez duyuyorum hakikaten ilklerin kulübüyüz.

Şu anda oynanmakta olan paf ligi yerine bir sekilde takımlarında forma şansı bulamayan futbolcularin formlarini koruyabilmeleri ve genç oyuncuların da deneyim kazanmasi amacıyla kurulması istenen futbol ligi.

A2 liginin statüsü değiştirilerek şu anda bir anlamda bu lige ulaşılmıştır. 2 yabancı da oynayabilecektir...

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 19 Temmuz 2010; 14:14:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Ne kadar saçma bir transfer rezerv ligde alt yapıdaki oyuncular oynar rezerv lig için transfer yapıldığını ilk kez duyuyorum hakikaten ilklerin kulübüyüz.

Rezerv ligde as takımda forma şansı bulamayan oyuncuların oynar. Mesela İngiltere'de bu lig var. Bence çok yararlı olacak.
  • Maliyetsiz, genç sayılabilecek, hücuma yönelik sağda solda ve ortada oynayabilen bir oyuncu. Dursun bakalım ilk 18'e olur da girerse Nobre'den ne kadar kötü olabilir ki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.