Şimdi Ara

'Kellogg's Froot Loops' 'u Nereden Satın Alabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kellogg's Froot Loops'u nereden satın alabilirim ? Ülker'in müşteri hizmetlerini aradım, ancak resmî olarak bir satışın olmadığını söylediler.

'Kellogg's Froot Loops' 'u Nereden Satın Alabilirim ?

Kayseri'de ikâmet etmekteyim, mümkünse internet üzerinden satın alabileceğim bir site önerebilir misiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 13 Eylül 2013; 8:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanılmıyorsam 7.10 £(pound)

• aynen böyle bişey arıyorum türkiyede satılan varmı
  • @r0verr

Cevabınız için teşekkür ederim, ancak Amazon Türkiye'ye gönderim yapmıyor maalesef.

@Auckland

Henüz bulamadım hocam ben de, araştırıyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

@r0verr

Cevabınız için teşekkür ederim, ancak Amazon Türkiye'ye gönderim yapmıyor maalesef.

@Auckland

Henüz bulamadım hocam ben de, araştırıyorum işte.

Country kısmında vardı

• Keşke burda da satılsa, mısır gevreği tüketmeyi çok seviyorum.Lakin burda sadece mısır gevreği dediğimizlerden ve kakaolu nesquik mevcut.Hazır yazarken bir konuyada açıklık getirmek istiyorum.Cerealın karşılığı mısır gevreği türkçede ama mısır gevreği corn flakes demek.Biz bütün süt koyulup yenen şeylere mısır gevreği diyoruz.Halbuki bunun ingilizcede genel adı cerealdır.O yediğimiz turuncu renkli -mısır- gevreğine corn flakes denir.Sadece bir türü yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 1 Nisan 2017; 23:7:41 >
  • Merhabalar bu ürünü Kadıkoy Nezih'te gordum fiyati bi hayli pahaliydi 40 50 civari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Keşke burda da satılsa, mısır gevreği tüketmeyi çok seviyorum.Lakin burda sadece mısır gevreği dediğimizlerden ve kakaolu nesquik mevcut.Hazır yazarken bir konuyada açıklık getirmek istiyorum.Cerealın karşılığı mısır gevreği türkçede ama mısır gevreği corn flakes demek.Biz bütün süt koyulup yenen şeylere mısır gevreği diyoruz.Halbuki bunun ingilizcede genel adı cerealdır.O yediğimiz turuncu renkli -mısır- gevreğine corn flakes denir.Sadece bir türü yani.

Cron Flakes te mevcut çoğu markette.
    İstanbul'da oturduğumdan diğer şehirlerde durum nasıl bilmiyorum ama neredeyse hepsinde vardır diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogeta5858

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Keşke burda da satılsa, mısır gevreği tüketmeyi çok seviyorum.Lakin burda sadece mısır gevreği dediğimizlerden ve kakaolu nesquik mevcut.Hazır yazarken bir konuyada açıklık getirmek istiyorum.Cerealın karşılığı mısır gevreği türkçede ama mısır gevreği corn flakes demek.Biz bütün süt koyulup yenen şeylere mısır gevreği diyoruz.Halbuki bunun ingilizcede genel adı cerealdır.O yediğimiz turuncu renkli -mısır- gevreğine corn flakes denir.Sadece bir türü yani.

Cron Flakes te mevcut çoğu markette.
    İstanbul'da oturduğumdan diğer şehirlerde durum nasıl bilmiyorum ama neredeyse hepsinde vardır diye tahmin ediyorum.

Corn flakes dünyanın heryerindeki marketlerde vardır.Türkiye de bim dahil üretip satılıyor

• Almanyada mısır gevreğine kelogs diyoduk neden olduğunu şimdi anladım vay be :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.