Şimdi Ara

Kelime Oyunu Yaptılar.Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com'danhttp://www.hepsiburada.com/asus-gl552vx-cn312t-intel-core-i7-6700hq-26ghz--35ghz-8gb-128gb-ssd-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002J8ZS bu notebook'u aldım.Fakat hdd yokmuş içinde.Bir nevi kazık yedim.İade ile de uğraşmak istemiyorum.Zaten 3,400'e aldım.Hard disklerden anlamıyorum.Bana 200 lira civarı bir hdd lazım.Tavsiye verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 12 Ocak 2017; 17:58:51 >

• Aslında iyi yapmışsın harddisksiz almakla 5400rpm lik çöp bir harddisk koyacaklarına hiç koymasınlar daha iyi.

Laptop için tavsiye edebilecegim harddiskde budur heryerden araştır en uygun fiyatı verenden al eger 500gb yetmez dersen 1tb olanıda alabilirsin fiyatı yüksek gelirse bunun black yerine bluesu var onu alabilirsin ama 7200rpm den düşme oyun açılış ve yükleme ekranlarında bilgisayarı bırakıp çay demlemeye gidersin.

https://www.webdenal.com/wd-wd5000lplx_780570.html?gclid=CJvam43yvNECFesp0woddgsHfwr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 12 Ocak 2017; 18:16:31 >

• SSD koymuşlar mekanik disk yerine, performansı artırmak için. İhtiyaç duyduğunuz kapasitede alabilirsiniz, 7200 rpm olması iyi olur performans yönünden. İkinci hadd yuvası var ise, direkt takarsınız ama yoksa, dvd-rom'u iptal edip yerine takmanız gerekir. Ya da, tek yuva durumunda, SSD'yi çıkarıp SSD cache-bellekli (SSDHD olarak da bilinir) 7200 rpm disklerden alabilirsiniz.
  • Kelime Oyunu Yaptılar.Acil yardım

Hdd yeri boş çıktı.Çok saçma iş yapmışlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeWeRLi

Kelime Oyunu Yaptılar.Acil yardım

Hdd yeri boş çıktı.Çok saçma iş yapmışlar ama

şanslısın dostum. bu vakitten sonra hdd alınmaz zaten. adamlar seni düşünmüş işte =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aser_metin -- 13 Ocak 2017; 0:29:47 >

• Bu konu efsaneler arasında yer alır, rez.
  • Bence bu güzel bir durum, bir tane 7200 rpm disk tak, keyfine bak. DVD-R yuvasına takmakla falan da uğraşmayacaksın, mis gibi. Keşke benim bilgisayarda da böyle bir durum olsaydı :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ssd zaten m2 portuna takılı sata boşta sataya tak işte alcağın hdd yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.