Kekuri Ring düşürmenin bi taktiği war mı arkadaşLar pazara bi bakıorum adam 4 tane birden koymuş nasıl becerio bu işleri yoksa tamamen şans mı koxp ayarlıo ve bırakıp gidio mu? yoksa saatleri mi war bunun
Dupe Dupe Dupe
boşuna milletin günahını alma belki hergün kekurikakuka kesti
Saat öğlen 12 de sol taraftaki bütün kecoon warriorları kes
Muhakkak 1 tane düşer
KOXP
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletbons
Kekuri Ring düşürmenin bi taktiği war mı arkadaşLar pazara bi bakıorum adam 4 tane birden koymuş nasıl becerio bu işleri yoksa tamamen şans mı koxp ayarlıo ve bırakıp gidio mu? yoksa saatleri mi war bunun
saat 21.30dan sonra kes...bizim cafede biri 3 kere düşürdü..21,30dan sonra kesti 30dk içinde düştü... kecoon raiderlerin arkasındaki kecoon warriorlardan düştü hepsi bu arada..
hayır saatleri var kecon warioorlardan düşüyor fakat kekurikakanın saatler var gece koxpuda bırakman lazım Mesela benim arkadaş seri üretime geçti 1 haftada 4 tane nası? güzel dimi?
Bazılarıda Arkadaşın Dediği Gibi Koxpu Ayarlayıp Gidiyorlar Ama Şansında Rolü Cok Yüksek
arkadaş 2 günde 3 tane çıkarmıştı geçen hafta ama lvli düşüktü 30 lvldi 2 tanesini o diğerini ise lvl 37lik arkadaş çıkarmıştı. sonra +7 dual mirrage ile takas yaptılar ertesi gün hacklendi
anlayacağın düşük lvlde çıkması daha yüksek
ben 3 defa koydum 3. de de çıktı sadece ne zaman koyacagınızı bilmeniz lazım belirli satlerde çıkıyor.. ben hep aynı saatlerde koyuyorum 15 dk içinde çıkıyor..
3 Tane kekuri ring oldu yani :d
Peki saat kaç gibi düşürdün onları paylaşırsan sevinirim
KoXP!!! GM gelirse ama
eğer bilgisayarın çok hızlıysa ilk önce 3. serverdan başla res atılınca kecoon captain kesmeye.çıkınca 2 ordada çıkınca 1 al sana 3 tane kekuri ring deneyin gerçekten oluyo.res atılınca kesin 30dk da çıkıyo
ben yemin ederım 3 gunde 4 tane dusurdum bunun saati falan yok ayrıca düşük lwlere dustugu kesın lwl 52 de dusurmustum sımdı 60ım 1 gun basında durdum dusmuyo
macro olabilir cünkü keconlarda macro kullanan cok kişi war ama bu sadece macrola olmuyo sans bossa denk gelirsin yada sansına bitane kecon kesersin düser
benim bildigim kadarıyla bi taktigi weya saati yok
dupe oldugunu sanmıyorum cünkü kekury ring cok pahalı bişy diil bunun için kimse dupe yapmas
Dusuk lvl le alakası olabilir benim ark da ben 36 lvl yan char ı koxp a bırakmıs 10 saatte 2 tane dusurdu.. Bana zırnık koklatmadı it:D