Şimdi Ara

Kekoyla kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 saat önce fırında sıradaydım ekmek alcaktım maskem çenemdeydi cebimde bozuk para sesi çıkarıyodum keko gardaş ses çıkarma maskenide tak dedi artist tavırla bende ney dedim ses çıkarma dedi sanane lan dedim bu iki eliyle omzuma çarptı ne diyon llan sen diye bende bogazını tuttm sıktım ittim bu cebinden bişey çıkarıyo gibi yaptı altıma sıçtım bıçak çıkaracak fln diye telefonu çıkardı geri koydu neyse bu yumruk salladı korkarak o sıra birbirimizi tutuyoz ben buna geçirdim kafasına bi tane sonra tekme attı bende attım anlamadıgım kavga ediyoruz cocukla sürekli sen benim kim oldugumu biliyonmu fln abi tavırları   bende kimsin fln neyse fırıncılar ayırdı bizi bu dedi filanca benim abim köşede oturuyom fln ulan dalyaprak ben diyommu abim var vs teke tek kavgada bile bu kdr özgüvensiz olurmu insan neyse ekmegi aldm geçtim gittim saçma bi kavgaydı gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke dövseydi seni tamamen haklı. buradaki keko sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 20 Aralık 2020; 20:39:6 >

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Kimsye saygısızlık yapmadım cocuk dik dik konustu benle

o şekilde konuşması doğru değil tabi ki ama senin cik cik cik parayla ses çıkarman üstüne maskeni doğru düzgün takamaman çok daha yanlış.

kimseye saygısızlık yapmadım diyor bir de... millet canıyla uğraşıyor artis maskesi götünde ekmek bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 20 Aralık 2020; 21:12:53 >

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

o şekilde konuşması doğru değil tabi ki ama senin cik cik cik parayla ses çıkarman üstüne maskeni doğru düzgün takamaman çok daha yanlış.

kimseye saygısızlık yapmadım diyor bir de... millet canıyla uğraşıyor artis maskesi götünde ekmek bekliyor

Alıntıları Göster

adamın parası değil mi isterse havada atarak oynar

Kavga ettim , Mahkeme ?
    15 yıl önce açıldı
    Tatlıcıyla Kavga Ettim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

adamın parası değil mi isterse havada atarak oynar

Alıntıları Göster

naparsa yapsın cik cik ses çıkarmasın

naparsa yapsın cik cik ses çıkarmasın

Alıntıları Göster

cep adamın cebi olduğu için sıkıntı yok. ayrıca bunu çok kaslı biri yapsa tek kelime edemez karşıdaki ama zayıf gördüğü biri oldumu laf atar

Eyw kardeşim

cep adamın cebi olduğu için sıkıntı yok. ayrıca bunu çok kaslı biri yapsa tek kelime edemez karşıdaki ama zayıf gördüğü biri oldumu laf atar

Alıntıları Göster

cep babasının cebi olsun sıkıtnı yine var. çıkardığı ses rahatsız edici bir ses ise çıkarmayacak bu kadar. ha kimse rahatsız olmaz o zaman çıkarsın dursun ama biri diyorsa ki çıkarma o zaman çıkarmayacak.

ayrıca kasllı olsa yapamazdı şeyleri ödlekler için geçerli. bizim buralarda kasın hiçbir önemi yok istersen herkül ol. adam dediğin doğru bulduğu şeyi savunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grastice

Ben olcaktım bozuk paraları vücudundan ameliyatla ayırırlardı
    Ayrıca çenende vs açılan bölgeleri dikiş atarlarken doktora rica ederdim maskeyle beraber dikerdi bidaha çıkaramazdın ahhahaha

aynısını kaslı birine de bakam sana tek atar yerden spatulayla kazırlardı :D yemez zaten de

Orijinalden alıntı: Grastice

Ben olcaktım bozuk paraları vücudundan ameliyatla ayırırlardı
    Ayrıca çenende vs açılan bölgeleri dikiş atarlarken doktora rica ederdim maskeyle beraber dikerdi bidaha çıkaramazdın ahhahaha

aynısını kaslı( birine de bakam sana tek atar yerden spatulayla kazırlardı :D yemez zaten de

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Kardeşim adam deseydi rahatsız oluyorum diye zaten tmm derdim

dediğim gibi onun o şekilde konuşması da hatalı ama bir yandan da haklı aslında. o takmadığın maske yüzünden millet ölüyor. 2 dakka dışarı çıktın zaten yasak var doğru düzgün takamıyor muusn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 20 Aralık 2020; 21:35:27 >

aynısını kaslı( birine de bakam sana tek atar yerden spatulayla kazırlardı :D yemez zaten de

Alıntıları Göster

çocuk arkadaşım gerçek hayatta işler böyle yürümüyor. olaylar oldu bittide de kalmıyor. kimse kimseden haksız yere posta yiyip sonra boşver demez. hakkını arar.

edit: ki bu bir yana kaslı biri kavga edebilir diye bir şey de yok. kaslı biri güçlüdür diye bir şey de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 20 Aralık 2020; 21:30:49 >

cep babasının cebi olsun sıkıtnı yine var. çıkardığı ses rahatsız edici bir ses ise çıkarmayacak bu kadar. ha kimse rahatsız olmaz o zaman çıkarsın dursun ama biri diyorsa ki çıkarma o zaman çıkarmayacak.

ayrıca kasllı olsa yapamazdı şeyleri ödlekler için geçerli. bizim buralarda kasın hiçbir önemi yok istersen herkül ol. adam dediğin doğru bulduğu şeyi savunur.

Alıntıları Göster

bi artistce söylemek var bi kibarca söylemek var kibarca söylemezsen biri denk gelir kibarca söylemeyi öğretir genç.

• Kardeşim adamın amacı uyarmak olsa uyardım adam artislik yapıyo kavga etmek istiyo nu kdr mı aptalsınız anlamayacak kadar ben kavga etmem etmeyide sevmem zorla kaşınırsa ben ne yapayım

Dikkatimi çekmez hiç kimse, dikkat ederim işime gelirsee ;))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.