< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kekoyla kavga edilir mi? (2. sayfa)

-
-
Benimle evlenirmisin yasemin ( beyler alkış hiç beklemediği yerde geldi teklif kız şokta). @@
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır
-
Hic niyetlenme.Teke tekte dotleri yemedigi icin birden mitoz bolunmeyle 20 kisi oluyorlar.Hayir haberi nereden aliyorlar, nasil toplaniyorlar bilemiyorsun.Birini indiriyorsun hemen ikinci bitiveriyor.Onu da indiriyorsun 6 kisi geliyor
-
Ne alakası var illa ana bacı mı olması lazım? Erkeklerin değeri yok mu? Kendi değeri yok mu? Belki abisine ya da babasına laf atıldı? Onlar daha mı değersiz ana bacıdan? Ha gidip kavga etsin demiyorum, duruma göre değişir kavga gerekçesi ama senin yazdığın erkeklere ayrımcılık içeriyor.
-
Ben bir keresinde 2 tanesini dövdüm. Akşamına en az 20 kişi geldiler. Tek başımaydım. Niye dövdün dediler olayı anlattım. Haklıydım ve tamam kardeş eyvallah diyip gittiler.
Altın kural "dik durmak" hocam. Eğer geldiklerinde abi yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim falan desen seni ortaya alıp şamar oğlanı yaparlar.
keko insanlarla uğraşmanızı kesinlikle önermem boşver başa bela alırsın çoğu çünkü adam değil yanında bıçak falan taşırlar saplarlar canından olma
-
Kitle imha silahı filan olması lazım bu erkek olmayan analarının rahminde geliimemiş yarım doğmuş yerdeki sümükten değersiz varlıkları
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Göğüse mideye demir plaka veya kalın kitap koy sonra direk boğazına vur ilk gelenin hileli dövüş yerde kum varsa gözlerine at sopa varsa tarak kemiklerine vur (yanında olsam uygulamalı gösterirdim kritik noktaları)her daim tendomlara şakağa eklemlere ve tam göğüsün hafif altına vücudun ortasına vur
Sağol hocam youtubedan da videolara bakıyorum,sonuçları yazarım buraya :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaAsimile olmuş Kürtler artık medenidir ve doğudaki Kürtler asimile değildir üstelik sırtlan ordusu gibi çetelerle gezerler, samanyolu kadar sülaleleri vardır doğudaki Kürtlerin. Her neyse.
Boşver hocam şahıs belli ki kurtçü tipin biri. Bu yüzden hala ortaçağ kafasindalar hala
Üstüne şak benimle evlenir misin ?
-
çok ilginç gerçekten bir zamanlar harun abi diye beni taşlamak isteyen insanlar gitti artık sürekli evlilik teklifleri gelmeye başladı.
-
Bir evlilik teklifi kız şaşırır ŞAK kız şaşırır,ŞAK BİR EVLİLİK TEKLİFİ DAHA,kız aman Allahım der ve Şak bir evlilik teklifi daha kız ilk teklifi kabul eder.
-
Biz Türkler olarak çoktandır ırkçılık zihniyetini atlamış bulunuyoruz ama bu salaklar hala aşamadı.
-
hocam kırmızı şortla geziosanız sizi light olarak degerlendiriyorlardır
-
Zekası köpekten daha aşağıda olan bir canlı olan bu keko denilen insanlar sana laf attı diye kavga edip canını riske mi atacaksın? Ciddiye almaya değmez asla bu tipler. İt ürür kervan yürür modunda taklımak lazım. Her laf atanla kavga edecekseniz bu ülkede 3 gün yaşayamazsınız. Şakası yok bu işin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X