Şimdi Ara

Kekolarin saldırısına ugradim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta yaşlı bir teyzeye camiyi tarif ederken iki keko teyze bu sana mi bulaşıyor diyip kolumu sıkıp yüzüme vurdu. Sıfır bir, kurtlar vadisi gibi diziler yasaklanmalı bu tip düşük zekalılar kendini mafya zannediyor.

Birini tanıyorum içmediği zaman sohbet edilecek tipte biri sabah konuşayım mi sizce?
    resim yükle - hızlı resim
    IMG 20200905 014650
    https://imgyukle.com/i/xOQZBG
    resim yükle - hızlı resim
    IMG 20200905 014951
    https://imgyukle.com/i/xOQtfI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ublt34 -- 6 Eylül 2020; 1:36:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fotoğraflar eklenmedi sanirim yeniden deniyorum.

• Gayet medeni bir insanım. Buna rağmen diyorum ki konuşacak birşey yok. İlla bir tepki gösterilecekse adam toplayıp hastanelik etmelisin. Öyle saça böyle tarak. Anladığından eminim. 

Fotoğrafları görebiliyor musunuz?

• Fotolar görünmüyor.

Yine medeni biri olarak yazıyorum, beladan uzak durmak da güzel. Bu ülkede başka şansın da yok zaten. Geberen tarafı adamdan sayar seni hapse atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 6 Eylül 2020; 1:32:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın hocam. Bu insan olmayan insan kılıklılara her şeyi demekte haklısın. Ama işi büyütmemeni öneririm. Yapacağın en iyi şey polise şikayet bildirisinde bulunmak olabilir onun dışında yapacağın birçok şey ters tepebilir. Ama ben olsam, o yoldan bir daha geçmez uğraşmazdım. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede katil olmamak zor yeminle

• Bu tarz tipleri hapse attırsan adam olmaz,dövsen adam olmaz.Beladan uzak durmak lazım.En mutlu günlerimden birinde durduk yere bıcaklanıyordum.Arkadaşımın boynunu çizdiler(ölüme kastetme).Ama davaya bile gelmediler bir şey olmadı.Onlar hayatını yaşıyor ortamda millete böyle dayak attık polislik olduk diye hava atıyorlar(dayak atan bıcak cekmez).Benim ertesi gün zar zor girdiğim stajda ilk günümdü ve gözlüğüm kırıldığı için kötü imajla başladım işe :)...Askerde adam ederlerdi boyle insanları.Şimdi bir bok olduğu yok.300 500 fazla kira verip bu tarz tiplerin semtlerinden uzak durmak şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.