Şimdi Ara

Kekeme ve konuşma zorluğu çekenler için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Ben kekemeyim ve internette araştırma yaparken bi abimize denk geldim Facebook'da kendisine özel sayfası vardır. Her hangi bir ücret almadan sadece yol gösterici metodları var mesala 1 hafta 10 gün susma gibi vs neyse metoda başlıyalı 2 gün oldu şuan susma ve keep it costal çalışıyorum 5 gün daha susucam .. Kekemeliği bu yöntem ile kendisi ve yol gösterdiği arkadaşlarımız yenmişdir ikişide askeri mülakata katılıp başarılı olmuşlardır. Konu açma sebebim sizde isterseniz deneyin istedim belki sizin için kurtuluş yolu olur. Neyse fazla uzatmak istemiyorum Face grup ismini veriyorum Kekemeliğe Karşı Bilimsel Destek arattırın face'de çıkar bu sayfada ne yapmanız gereken herşey var video ve yazı olarak belirtilmişdir başarılar. NOT:Kesinlikle sayfa yöneticisine soru sormayın sayfada herşey var susma dönemini bitirdikden sonra ben dediklerinize uydum ve susma dönemim bitti hazırım dedikden sonra iletişime geçiniz lütfen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet Namluda -- 29 Ekim 2018; 22:10:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.