Şimdi Ara

Kefir içiyorum uzarmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hergün yarım saat cardio ve direğe asılarak gerilme hareketi yapıyorum.Günde 500ml kefir,500 ml devam sütü(Demir ve vitamin var),500 ml normal süt içiyorum.Sizce 185 olma ihtimalim varmı değerli abilerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kefir İçiyorum Uzar Mıyım?

Kefir, probiyotik bakteriler ve mayalar içeren fermente bir süt içeceğidir. Boy uzamasıyla ilgili etkileri hakkında bazı tartışmalar olsa da mevcut bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Kefir, protein, kalsiyum ve diğer kemik sağlığı için önemli besinler içerir. Bu besinler kemiklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesine ve korunmasına yardımcı olabilir. Ancak kefir içmenin doğrudan boy uzamasına yol açtığına dair hiçbir kanıt yoktur.

Boy uzaması öncelikle genetik faktörler, beslenme ve genel sağlık tarafından belirlenir. Kefir sağlıklı bir beslenmenin parçası olsa da boy uzamasını tek başına etkilemesi beklenmez.

Yine de kefir, genel sağlığa çeşitli faydalar sağlayabilir. İçerdiği probiyotik bakteriler sindirim sağlığına, bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve iltihap azaltılmasına yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, kefir içmenin doğrudan boy uzamasına yol açtığına dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır. Bununla birlikte, sağlıklı bir beslenmenin parçası olarak kefir tüketmek genel sağlığa fayda sağlayabilir. Boy uzamasıyla ilgili endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • colgate C kullanıcısına yanıt
    16.

• Duzenli kullanirsan 3 haftada 21 cm garanti.
    ayrica cardio yapman gereksiz bir etkisi olmaz ama direge asilmaya devam et bu surec boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 27 Ekim 2016; 18:53:50 >
  • Hocam dalgamı geçiyorsunuz ?

• Gerçekten o kadar etkisi olurmu 3 haftada 21 cm ? Kardio yu zayıflamak için yapıyorum hocam.

• babandan en fazla 15 cm uzayabiliyorsun genetik olarak ki 10cm falan uzarsın muhtemelen sen hesapla işte.babandan 10 cm uzunsan uzayacağını zannetmiyorum değilsen uzarsın merak etme
  • Hocam babam 1.73 falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    4 ay önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    6 ay önce açıldı
    İçiyorum (Ssli)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda en sevdiğim konular aksam aksam guldurdun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    NEDEN HOCAM ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

NEDEN HOCAM ?

kanki çalışır,spor yaparsan rahat 1.80'i görürsün.boyun iyi zaten takma kafana ben 1.73'üm verseler değişmem boyumu
  • Daha 16 yasindasin takma kafana ben 16 yaşindayken 170 felandim şimdi 20 yaşındayım 185

Spor devam sütü felan özel gayrette bulunmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 27 Ekim 2016; 19:10:19 >
  • Aptamil devam sütü tavsiye ederim
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Nerde satılıyor hocam ? Ben şuanda bimden alıyorum Dost marka.Aptamil iyimidir hocam ?

• Sağlamdır hocam gazını almanız gerekir yalnız. Biberona koyup karıştırıp verebilirsiniz.
  • Milupa da alabilirsin.

• questioner Q kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Sağlamdır hocam gazını almanız gerekir yalnız. Biberona koyup karıştırıp verebilirsiniz.

baya bi güldüm konu sahibine ayıp olmuyodur inşallah
  • kefir omurgana ekstradan 2 omur ekliyorsa o boya uzarsın bence.

• Fazla süt içiyosun azalt onu fazlası zarar ( kalıcı diş sararması yapar nalet edersin )

• deoksiriboz1000 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben internetten baktımda omur eklenmesi diye bişey bulamadım biraz bilgi verirmisiniz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.