Şimdi Ara

kefillik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi günler. bu kefillikle ilgili benim de başımda bir süredir problem var. yakın bi tanıdığa babam(emekli) ile bir başka kişi kefil olmuş. şuanda borç 12000 tl civarında. 2-3 ay düzgün ödedi borçlu taksitleri fakat sonra ödemedi. bu yüzden kefillerin maaşları bağlandı. babam 3-4 aydır emekli maaşını çekemiyor haliyle. banka müdürüyle konuşmuş 2-3 hafta önce icra olayı başlıcak diye söylemiş banka müdürü. babamın üzerine bitane trafikten çekilmiş piyasa değeri 1500 tl olan bi anadol marka araba var başka da bişey yok. bu durumda nasıl bir yol izlenecek acaba? borç sahibinin bi evi bi dükkanı var. kendi üstüne mi bilmiyorum. diğer kefilin neyi var onu da bilmiyorum. kredi çekip borcu kapatmayı düşünüyo babam, ama bu kez de 2 sene boyunca onu ödemek durumunda kalacak. o en son çare dedik o seçeneği bekletiyoruz. kredi çekip kapatsak rücu davası açıp geri isteyebiliyoruz borçludan bildiğim kadarıyla. o duruma düşmeden başka nasıl bir yol izler banka borcu tahsil etmek için? teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    garanti sanal kartta borç olurmu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.