|
Yakın zamanda Keeneticin Hopper modelini aldım. Evde Superonline FTTB 500mbps download / 50mbps upload paketini kullanıyorum. Surfshark VPN kullanmaktayım. Aşağıdaki durumlarda VPN bağlantılarda neredeyse paket hızlarımın tamamını alabiliyorum ama Keenetic'e geçince VPN hızım çok düşüyor. - Başka marka bir router ile wireguard protokolünü (router üzerine kurup) kullandığımda, yerel ağımdaki cihazlarla 400-450mbps hız alıyorum - Superonline'ın kendi router'ı ya da başka bir marka routerın standart kurulumu ile, yerel ağdaki cihazlarda Surfshark client (windows ya da mobil) kurduğumda 350-400mbps hıza ulaşıyorum. Yani her şekilde paket hızımın 80%'lerine ulaşabiliyorum. Problem şu: -Keenetic router üzerinde wireguard aktif ettiğimde, VPN bağlantısı 90-110mbps hızı geçmiyor, - Wireguard yerine IKEv2 protokolünü kullandığımda ise VPN'de aldığım hız 130-140'lar civarında oluyor. Keenetic router üzerinde VPN aktifken 350-400mbps hıza hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Sizlerde durum nasıl ? Cihazın gücü mü yetmiyor, yoksa konfigürasyon ile ilgili bir yerde hata mı yapıyorum ? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı