Hocam 2011 miş Omninin kod. 2011 olarak bakmış arkadaş. Bende öyle baktım göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (753. sayfa)

-
-
Hocam hayırlı olsun. Harika bir cihaz seçmişsiniz.
Oluru varsa ustalar yardımcı olacaktır. Fakat sizi uğraştırsa bile temiz bir sayfa açmak daha iyi olmazmıydı?
Tabi ayarlarınızın detayını bilmiyorum, yazdığınız gibi çok meşakkatliyse yorucu olur.
-
-
hayrına versen de olur. iki günlük öğlen yemeği misali. hadi olsun 2,5 gün.
sevaba girmiş olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 31 Ağustos 2022; 17:32:51 > -
Teşekkürler.
Artık bakıcam yavaş yavaş düzenleye düzenleye yeniden ayarlarım artık.
-
Tekrarlayici modda dagitici oldu hocam. Usb girisi olmadigini bilmiyordum. Oteki evde superonline ve city o yüzden vardir diye düşündüm yanılmışım. Ip ye tiklayip denemistim sanirim ama olmamisti diye hatirliyorum. Mobil uygulamaya eklemeyi denedigimdede olmamisti hocam. Bir uyari vermisti ama simdi aklimda degil. Yarin gittigimde eve bir bakayim. Yapamazsam yine buradan desteğinizi isterim. Cok tesekkurler bilgilendirme icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keenetic lite n11 de 290TL mesh icin kullanacaktim ve aldim ihtiyaci olan degerlendirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 31 Ağustos 2022; 20:27:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denenmedi fakat şu yöntem mevcut.
- Mevcut startup-config dosyanda kullanıcı adı altında şifreler karşısında bulunan hash değerini sil.
Örnek config dosyasında;
Alıntı
metni:! user admin tag cli tag http tag ftp tag opt tag cifs tag printers tag torrent ! user mytest password md5 c8198c4545b9ae11bdee4966accb00ad password nt c7086b80fb6e237511b111894ef63851 tag cli tag cifs tag ftp tag http tag vpn Bu satırları sil
Alıntı
metni:password md5 c8198c4545b9ae11bdee4966accb00ad password nt c7086b80fb6e237511b111894ef63851 - Yeni cihazın model adı ve arayüz isimlerini de eski confige içinde düzenle.
- Yeni cihazinda bu configi "sistem ayarları" altından yükle.
- Arayüz yönetici şifresi ve diğer şifrelerini oluştur.
- Yeniden başlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 31 Ağustos 2022; 20:32:50 >
-
Satıcıdan dolayı tazebitti olmasin inşallah.
Benim sansim bu konuda pek iyi degil biliyorsunuz insallah kapali kutu sorunsuz gelir
Biliyorum ya da anımsıyorum. İncehesaptan farklı marka gelmişti değil mi?
Evet dark marka gelmisti iade etmistim ama herhangi bir problem yasamamistim.
Satıcı www.google.com
medya baba grafik - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=medya+baba+grafik&oq=medya+baba+grafik&aqs=chrome..69i57.3036j0j4&client=ms-android-oneplus-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Mağazasında Helium madencilik ürünleri filan var.
Dikkat edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Killandim iptal ettim bi nasip olmadi :)
Bi sure daha farkli marka router ile devam ikinci el takip edecegim belki indirim vs denk gelir.
hocalarımız bu konu hakkında ne diyor ? doğru mu wpa 3 hızı düşürüyor mu ? maksimum iletim kapalı mı olucak ?
aydınlatırmısınız lütfen
-
Wpa3 açıklaması
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360014406080-What-can-cause-speed-degradation-on-some-mobile-clients-when-operating-in-mixed-mode-WPA2-WPA3-
Maksimum iletim kapalı tavsiyemdir. Eğer 2-3 wifi cihazindan fazlası bağlı ise.
Maksimum iletim için duzenledigimiz yazı
https://telegra.ph/Tx-Burst-Hakk%C4%B1nda-Tx-Burst-Frame-Burst-Packet-Burst-Maksimum-%C4%B0letim-04-19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
hızını yükseltmek mi istiyorsun?
1- ağın sahip olduğu kanala ait parazitlenmeyi azalt. (wifi anaylzer)
2- çift bantlı yöneltici kullan. yöneltici destekliyorsa sinyal eşiği ayarını da kullan.
3- öncelikli wpa2 aes tercih et. (bu tercih yapılırken, mevcut istemcileri dikkate alıyor olmak lazım)
4- yöneltici ayarlarındaki ssid sayısını azalt.
5- ssid'yi gizleme.
6- cihazlarına uygun olarak, mümkün olduğunca düşük veri hızlarını ve standartlarını devre dışı bırak.
7- cihazlarına en uygun kanal genişliğini ayarla.
8- ağ trafiğine ait paket boyutu ve aktarım süresini azalt. (kablosuz ağ ayarları destekliyorsa) & (MTU)
9- b/g gibi eski standartlara sahip istemcileri ağına alma, bu cihazları kullanmayı bırak.
10- keyfi olarak, fazladan erişim noktası kullanıyor olmak ters etki yapar. ağ trafiğini kötüleştirir.
11- erişim noktalarında birbiriyle örtüşmeyen kanalları kullan. 2,4 ghz için örtüşmeyen kanal sayısı 3 ve 5.0 ghz için ise örtüşmeyen kanal sayısı 13 tür. örneğin, 90 erişim noktası için 2,4ghz erişim noktasında 30 tane aynı bant, 5.0ghz erişim noktasında da yaklaşık 7 tane aynı bantın kullanılabileceği anlamına gelir.
yani wpa3'e gelene kadar, yapılabilecek bir sürü iş var.
-
kablolarını test et. bu klasik önerilen ilk tavsiyedir. aynı şekilde switch felan kullanıyorsan onları da kontrol et. mtu değeri de kontrol edilebilir. bufferbloat ayarı yap. yani hızını biraz azaltmayı dene. nasıl bir ağa sahipsin bilmiyorum ama fiber to rj45 çevirici kullanmayı da tercih edebilirsin. bunu da bir araştır. crc hatalarının oluşundaki farkı görmek için alternatif yöneltici cihazları da ağında deneyebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X